inzercia, predaj, predám, bazár

Drevené skladacie lehátko – Vlnka

Kategória: Ostatné

Pošlem kuriérom alebo osobný odber je možný v MT.
Inzerujem aj iný záhradný nábytok (napíšte a pošlem vám kompletnú ponuku).

Ergonomicky tvarované lehátko z agátového dreva pre vyššie pohodlie pri ležaní. Opierka hlavy je vybavená 2-stupňovým systémom uzamykania čo znamená, že sa dá vysunúť do rôznych dĺžok. Ideálny spoločník na cesty alebo dovolenku. Lehátko sa dá nastaviť a zložiť pomocou niekoľkých jednoduchých krokov. Je tiež skladacie a dá sa ľahko preniesť vďaka praktickej rukoväti. Môže slúžiť ako: ratanová sedacia suprava, ratanová zostava, ratanové sedenie kresla, sedačka stoličky, stolicka kreslo stol stolik, zahradné sedenie, ratanový nábytok záhradny lehatko, alebo dreveny detský záhradný domcek pre deti, predám plechový záhradny domcek na náradie, využitelne ako altánok alebo party stan, záhradná posteľ lavička a lavica, hojdacia sieť do záhrady, hojdačka, jedálenská záhradná zostava.

Výhody produktu:
Lehátko vyrobené z tvrdého agátového dreva
Nadčasový ergonomický tvar
Ľahké otváranie a skladanie
Kovová rukoväť
Kompaktná prepravná veľkosť
Praktické riešenie pri bazéne, na terase, na balkóne alebo pláži.

Technické špecifikácie:
102433
Rozmery lehátka: (DxV): 190 x 60 x 51 cm
Rozmery v zloženom stave: (DxŠxV): 90 x 60 x 17 cm
Materiál: tvrdé agátové drevo

Rozsah doručenia:
1x lehátko Vlnka
Drevené skladacie lehátko – Vlnka
Podobné inzeráty
Tupperware - Horúca vlnka s predelom 1l
Nová nepoužitá skvelá nádoba 1 l na ohrev jedla v mikrovlnke - teraz len za 9,50 € + poštovné Horúca vlnka hrnček 460 ml - len za 9 € Chytrá horúca vlnka 2 l - obedár s predelom na ohrev v mikrovlnnej rúre - len za 10 € Horúca vlnka vyrobená z krištalického polyméru - 700 ml vhodná na prípravu, ohrev, servírovanie, aj skladovanie, aj na bezpečné prenášanie. Vďaka špeciálnemu tvaru nádoby a vrchnáka nie je potrebné pri ohrievaní v mikrovlnnej rúre miešať. Predvarené jedlo je možné zamraziť v Horúcej vlnke, aby zostalo dlhšie čerstvé. Nepoužívajte potraviny s vysokým obsahom tuku alebo cukru, pretože pri zahriatí môžu presiahnuť 160 °C. Na čistenie môžete silikónový ventil opatrne vytiahnuť z veka.Nádoby majú teplotnú odolnosť od -25 °C do +160 °C.Pokrievka a nádoba sú v strede vyduté, čo znamená, že mikrovlny dosiahnu jedlo v strede, čo znamená, že sa ohrieva rovnomernejšie bez miešania. cena mimoriadne len za 16 € Vo veku je integrovaný automatický silikónový ventil. Pri zahriatí sa otvára, aby sa uvoľnila para, a zatvára sa, aby zostala svieža. Možné aj 1,5 l nádoba len za 22 €, obidve 700 + 1,5 l - za 35,50 € Nový nepoužitý obedár, v červeno fialovej farebnej kombinácii, ktorý sa skladá z 2 vodo vzduchotesných nádob (900 ml a 1,5 l) a masívneho úchytu. Nádoby sa jednoducho a bezpečne prichytia jedna o druhú. Obedár je možné používať ako odkladacie nádoby do chladničky Teraz za skvelú cenu 18 € + poštovné Hlbšia nádoba Obedára sa dá doplniť rôznymi nádobkami Kocky (viď na obrázku) pre oddelenie jedla a prílohy, príp. pochutín Kocky do hlbšej nádoby 650 + 250 ml - 7,5 € alebo 1 x 650 ml a 2 x 250 ml - za 10 € v ponuke mám aj iné TW výrobky
Záhradné lehátko Korfu
Pošlem kuriérom alebo osobný odber je možný v MT. Inzerujem aj iný nábytok, aj záhradný nábytok. (viď. všetky inzeráty). Záhradné lehátko Korfu skladacie so slnečnou strieškou. Veľká strieška pripevnená k hlavovej časti je nastaviteľná a chráni tvár a oči pred nebezpečným UV žiarením. Ideálne na čítanie knihy alebo relaxáciu. Operadlo je možné nastaviť v 4-5 krokoch až o 180°. Lehátko tak ponúka optimálny komfort pre každý účel. Vďaka kombinácii materiálov vybraných pre kovový a plastový rám je záhradné lehátko mimoriadne robustné a odolné. Dve nosné tyče ešte viac posilňujú celkovú stabilitu. Praktická funkcia skladania lehátka zaisťuje nekomplikovaný presun a skladovanie. Polyesterové vlákna sú jedným z najpopulárnejších syntetických vlákien. Pohodlná tkanina absorbuje málo vlhkosti, takže pot sa môže efektívne odparovať. Spolu s vysokou priedušnosťou a jednoduchou manipuláciou z neho robí perfektný poťah pre toto záhradné lehátko. Môže slúžiť ako: ratanová sedacia suprava, ratanová zostava, ratanové sedenie kresla, sedačka stoličky, stolicka kreslo stol stolik, zahradné sedenie, ratanový nábytok záhradny lehatko, alebo dreveny detský záhradný domcek pre deti, predám plechový záhradny domcek na náradie, využitelne ako altánok alebo party stan, záhradná posteľ lavička a lavica, hojdacia sieť do záhrady, hojdačka. Technické špecifikácie: 200241 Materiál rámu: železo, PVC Hrúbka rámu: 0,9 mm Materiál poťahu: polyester Farba rámu: čierna Farba látkového poťahu: tmavošedá Operadlo: 180° nastaviteľné, 4-5 úrovní Maximálna hmotnosť: 110 kg Rozmery: Rozmery (dĺžka x šírka x výška): 187 x 53 x 27 cm Rozmery po zložení (D x Š x V): 70 x 56 x 12,5 cm Rozmery slnečnej striešky: 38 x 44 cm Rozsah doručenia: 1 x záhradné ležadlo Korfu 1 x návod
Detské multifunkčné lehátko / kolíska
Predám detské multifunkčné lehátko po jednom dietati. Málo používané, č8isté, plne funkčné, bez poškodení. Vibrovanie už nefunguje. Dohoda možná. Popis produktu Detské multifunkčné lehátko poslúži vášmu dieťaťu od narodenia až do dosiahnutia hmotnosti 18 kg. Pre úplne malé bábätká ho možno použiť ako hojdacie lehátko s melódiou, svetlom a vibráciou. Akonáhle vaše dieťa vyrastie, môžete toto lehátko zmeniť na kresielko. Je možné ho aretovať aj do pevnej polohy vhodnej na príklad na kŕmenie. Je vybavené odnímateľnou hrazdou s hračkami, nastaviteľnou opierkou chrbta a vibračným modulom, ktorý spríjemní chvíle vášmu dieťaťu. Môžete v ňom bábätko uložiť ku krátkemu spánku, stačí iba operadlo sklopiť, zapnúť bezpečnostné pásy, zapnúť funkciu jemných vibrácií a namontovať držiak s hračkami. Staršie deti v ňom môžu sedieť, hojdať sa, prezerať si knižky alebo si kresliť. Ako lehátko je vhodné do 9 kg. Kresielko je vhodné pre deti do 18 kg (aretácia hojdacích líšt). Je vyrobené z najkvalitnejších materiálov s dôrazom na každý detail. Materiál: 100% polyester. CHARAKTERISTIKA: - ako lehátko určené deťom do 9 kg - ako kresielko určené deťom do 18 kg - funkcia hojdacieho kresla (hojdacie lišty s možnosťou aretácie) - dvojpolohové nastavenie sklonu operadla - nastaviteľné trojbodové bezpečnostné pásy - odnímateľná hrazdička s hračkami - kvalitná kovová konštrukcia - mäkký, príjemný na dotyk poťah ROZMERY: - dĺžka: 80 cm, šírka: 40 cm, výška: 70 cm - šírka sedadla: 25 cm, výška od zeme k sedáku: 25 cm, hĺbka sedadla: 27 cm Len sobný odber Trenčín alebo Bratislava.
Chytrá horúca vlnka Tupperware
Nová!!! Chytrá horúca vlnka Sluzi aj na ohrev v mikrovlnke Cena 11,50€ Horúca vlnka predstavuje nádobu do mikrovlnnej rúry na uchovávanie, prenos, ohrev a elegantné servírovanie pokrmov na stôl. Výrobok odoláva teplotám od 0 °C do 120 °C. Je možné ho ihneď po vybratí z chladničky vložiť do mikrovlnnej rúry a uskladnené potraviny ohriať. Unikátny odvzdušňovací ventil uvoľňuje paru pri ohrievaní. Nádoba sa používa v mikrovlnnej rúre aj s vekom, čo zamedzí prípadnému vystreknutiu pokrmov pri ohreve. Ventil je potrebné otvoriť pred použitím v mikrovlnnej rúre. Pri uchovávaní pokrmov v chladničke alebo pri prenášaní je nutné mať ventil uzatvorený. Po odstránení krytu môžete piť alebo jesť priamo z nádoby. Vďaka masívnemu úchytu sa s nádobou dobre manipuluje. Veko je vodo a vzduchotesné, vďaka čomu si uskladnené potraviny udržia dlhšie svoju čerstvosť pri uchovávaní v chladničke.
Horúca vlnka 1.1l od tupperware
Pretože sa trh s mikrovlnnými rúrami posunul o krok ďalej a vyspel, spotrebitelia majú lepšiu predstavu a pochopenie, čo chcú od svojej mikrovlnnej rúry. Niektorí používatelia používajú mikrovlnnú rúru iba na ohrev potravín, iní ju využívajú aj na väčšinu klasického varenia.Nádoby horúca vlnka sú navrhnuté na ohrev jedál na servírovaciu teplotu a na jednotné použitie priamo z chladničky do mikrovlnky a potom v rovnakej nádobe rovno na stôl, teraz s praktickým rozdeľovníkom. Nádobu môžete bez rizika bezpečne používať na ohrev potravín výkon 600w /3min jedlá, ktoré boli pripravené vopred možno v nádobách Horúca vlnka uchovávať v chladničke, a mať ich tak pripravená na ohrev v mikrovlnnej rúre a servírovanie v jednej nádobe. lesklé okienka na bokoch nádob umožňujú rozpoznať obsah pri skladovaní v chladničke a kontrolovať ohrev mikrovlnnej rúre. unikátny odvzdušňujúci uzáver vo veku nádoby uvoľňuje priebežne pri ohreve paru z nádoby a viečko zabraňuje možnému rozstreknutiu a škvrnám vo vnútri mikrovlnnej rúry. pred vložením nádoby do mikrovlnnej rúry otvorte malý ventil na únik pary, aby sa zabránilo zvýšeniu tlaku v nádobe vplyvom pary. výstupky na vonkajšom dne nádoby a plytký tvar misy ešte podporujú ohrev potravín v nádobe. Vďaka širokým úchytom sa nádoby pohodlne a ľahko ich vyberieme z mikrovlnnej rúry. pre uchovanie v chladničke ventilček vo veku uzavrite, aby bola zachovaná čerstvosť potravín. Nádoby nie sú určené na používanie v mrazničke. Materiál by mohol skrehnúť a mohli by sa zlomiť. uvarené jedlo možno ohrievať pri teplote po vybratí z chladničky alebo pri izbovej teplote, ale nie po vybratí z mrazničky. Rozmrazovanie pokrmov z mrazničky v mikrovlnnej rúre môže nádoby poškodiť. ohrievanie pokrmov s paradajkami či karí môže spôsobiť farebné škvrny, ktoré nemajú vplyv na výkonnosť produktu. škvrny nie sú kryté zárukou Tupperware. ihneď po použití vždy nádobu vypláchnite studenou vodou, aby ste pomáhali zabrániť preberaniu intenzívnych pachov alebo škvŕn. Možno umývať v umývačke. objemy nádob sú vyznačené na dne v metrickej sústave a Braillovým slepeckým písmom. Varovanie: Nepoužívajte na varenie v mikrovlnnej ani klasickej rúre, alebo rúre so zapnutou funkciou grilu. (Hrozí poškodenie vysokou teplotou)Neuzatvárať horúce – spôsobíte si poškodenie veka, veko použite až po vychladnutí pokrmu. Pri uzatváraní orientujte veko tak, aby ventil bol nad najväčšou priehradkou.
Záhradné drevené kreslá – cena za 2 kusy
Pošlem kuriérom alebo osobný odber je možný v MT. Inzerujem aj iné veci, napr. záhradný nábytok (napíšte a pošlem vám kompletnú ponuku). Štýlové a moderné jedálenské skladacie stoličky, dodajú luxusný nádych každému stolovaniu. Sú vyrobené z vysoko kvalitného akáciového dreva. Tropického tvrdého dreva, ktoré je odolné voči poveternostným vplyvom a je veľmi trvanlivé. Vďaka olejom natretému povrchu je ľahké ho čistiť vlhkou handričkou. Stolička sa dá polohovať do 5 pozícií, takže vám poskytne optimálne pohodlie pri sedení. Stoličky sa dajú zložiť, aby ste ušetrili miesto, keď ich práve nepoužívate. Balenie obsahuje 2 skladacie stoličky s 5 polohami. Môže slúžiť ako: ratanová sedacia suprava, ratanová zostava, ratanové sedenie kresla, sedačka stoličky, stolicka kreslo polyratanové stol stolik, zahradné sedenie, ratanový nábytok záhradny lehatko, alebo dreveny detský záhradný domcek pre deti, predám plechový záhradny domcek na náradie, využitelne ako altánok alebo party stan, záhradná posteľ lavička a lavica, hojdacia sieť do záhrady, hojdačka a vankúš alebo podložka na lehátko. Technické parametre: 610525 Materiál: akáciové drevo (olejová povrchová úprava) Farba: Prírodná Rozmery: 57 x 69 x 111 cm (Š x H x V) Jednoduché zostavenie Balenie: Balenie obsahuje 2 skladacie stoličky s 5 polohami