inzercia, predaj, predám, bazár

Drevený domček, 2,65m šmykľavka, pieskovisko

Kategória: Hračky

Predám kvalitný detský domček kompletnú zostavu, 265cm šmykľavka s možnosťou pripojenia vody, pieskovisko, fólia pod piesok, lezecká stena, volant, ďalekohľad (teleskop), bezpečnostné úchytky Handgrip, ochranné krytky na skrutky, 4ks kotvy do zeme, spoj.materiál, návod na montáž.

Rozmery domčeka: šírka 159cm x výška 275cm x dĺžka vrátane šmýkačky 362cm. Pod vežou je umiestnené pieskovisko rozmer 120x120cm.

Rezivo:ohoblovaná severská borovica tlakovo impregnovaná. Hranol 9x9cm, lata 4,5x6,8cm, doska 1,8x14cm.

Po stranách domčeka je možné umiestniť dva prídavné moduly (napr. hojdací modul, lezecký modul, mostový modul,...).
Cena 630EUR. Záruka + doklad o kúpe.

Detské ihrisko, záhradný domček,učiaca veža, drevo, hračky.
Drevený domček, 2,65m šmykľavka, pieskovisko
Podobné inzeráty
Drevená veža + šmykľavka + pieskovisko
Predám drevená masívna veža domček + šmýkačka 2,25m možnostou pripojenia vody + rebrík. Pod domčekom je pieskovisko. Ešte v záruke 22 mesiacov Cena 220EUR Detský domček, hračky, pieskovisko, šmýkačka, šmýkala, do záhrady, hračky.
Drevený domček pre bábiky + nábytok 70cm sivý
Drevený trojposchodový domček pre bábiky, ktorý si môžete zostaviť sami. Zdobia ho farebné obrázky nábytku. Okrem toho má drevený nábytok, ktorý sa dá otvárať. Farba: sivá. Výška: 70 cm. Krásny drevený domček pre bábiky v modernom štýle bude splneným snom každého dieťaťa! Moderné rozprávkové sídlo. každé dieťa sa bude cítiť ako právoplatný majiteľ vily, a čo je najdôležitejšie, bude to dokonalý príbytok pre všetky bábiky, maskotov a figúrky. V priestranných izbách sa môžu ubytovať aj hostia, ktorých privedú kamaráti vášho dieťatka. Trojúrovňový dom má 5 izieb a terasu: kuchyňa kúpeľňa spálňa obývacia izba schodisko Ako sa na skutočný domov patrí, súčasťou balenia je aj krásny drevený nábytok, ktorý bude dokonalým doplnkom každej miestnosti. Medzi nábytkom nájdete: Krásna šatníková skriňa s otváracími dveramiKrásna šatníková skriňa s otváracími dverami, ktorá je ideálna aj na uloženie cenných vecí vášho dieťaťa. Drevená posteľvďaka čomu sa každá bábika prebudí oddýchnutá a pripravená na radostnú hru. Drevená lampa 2 pohodlné kreslá Okrúhly stôl Sporák s odsávačom pár a otváracími dvierkami Skriňa s umývadlom a otváracími dverami Toaleta Hojdací kôň Táto jedinečná drevená vila ponúka kreatívnu a rozvíjajúcu hru, pri ktorej nie je čas na nudu. Hra s domčekom stimuluje predstavivosť, podporuje netradičné myslenie a podporuje správny rozvoj manuálnych zručností. Okrem toho vaše dieťa prostredníctvom hrania rolí získa cenné sociálne zručnosti, ktoré budú v dospelosti nevyhnutné. Táto jedinečná vila bude darčekovým hitom a určite sa stane obľúbenou hračkou dieťaťa. Zábava sa začína v okamihu montáže! Dom je určený na vlastnú montáž. Spoločné stavanie domčeka prinesie vášmu dieťaťu veľa uspokojenia a naučí ho spolupracovať. Kvalita a precíznosť spracovania zaujme detailmi. Miniatúrny nábytok a grafika na stenách robia dom jedinečným. Môžete si byť tiež istí, že sme nezabudli na to najdôležitejšie - bezpečnosť vášho dieťaťa. Všetky prvky domčeka boli starostlivo vybrúsené, aby si vaše dieťa pri hre nezaplietlo do rúk triesky. Domček zaručí nielen skvelú zábavu, ale bude aj skvelou dekoráciou detskej izby. Svetlé, tlmené farby a minimalistický štýl sa hodia do každého interiéru VEĽMI VEĽKÁ VEĽKOSŤ- Dom má 3 poschodia. Na každé poschodie vedie priestranné schodisko. VEĽKÉ MNOŽSTVO PRÍSLUŠENSTVA- drevený nábytok vyrobený s veľkou precíznosťou poskytuje neorganické možnosti hry a usporiadania jednotlivých miestností. ESTETICKÉ A ROBUSTNÉ SPRACOVANIE. detaily v podobe miniatúrnych kusov nábytku a grafiky v tlmených farbách potešia a robia dom jedinečným. BEZPEČNOSŤ - Chata bola vyrobená s náležitou starostlivosťou. Všetky časti domčeka boli starostlivo vybrúsené, aby sa zabránilo zatĺkaniu triesky počas hry. Obsah súpravy: Prvky na zostavenie chaty Kovové
Domček šmykľavka dvojhojdačka pieskovisko
Detská drevená veža so šmykľavkou,dvojmiestnou hojdačkou a pieskoviskom. V cene je 2,35m šmýkačka,rezivo,rebrík,bezpečnostné úchytky Handgrip(4ks),návod na montáž,krytky šróbou,spojovací materiál,pieskovisko,fólia pod piesok,hojdací modul.Rozmery veža:210x90x290cm. Rozmery hojdačka:240X240X220cm. Rezivo je tlakovo impregnované.Hranol 9 x 9cm, lata 4,5 x 6,8cm, doska 1,9 x 14cm. Cena 450EUR. Záruka 23 mesiacov. Detské ihrisko, hračky, učiaca veža, záhradný domček, drevo.
Detské ihrisko veža pieskovisko šmýkačka hojdačka
Predám masívnu drevenú vežu s 2,4m šmýkačkou, dvojmiestnou hojdačkou a pieskoviskom.V cene je komplet domček,šmýkačka,rezivo(upravené,ošetrené),pie skovisko,fólia pod piesok,rebrík,bezpečnostné úchytky,hojdací modul 240cm,spoj.materiál,návod na montáž.Pod vežou je umiestnené pieskovisko 120x120cm.Rozmer veža 2 + strecha:šírka 160cm x výška 280cm x dĺžka vrátane šmýkačky 310cm.Rozmer hojdacieho modulu: v220 x 240 x 240cm. Rezivo: severská borovica tlakovo impregnovaná - hranol 9x9cm, lata 4,5x6,8cm, doska 1,8x14cm. Úchytky hojdačiek nie sú súčasťou zostavy. Možnosť objednať aj s 2,65m šmýkačkou.Doklad + záruka 23 mesiacov. Cena 590 EUR. Nové TOP STAV Detské ihrisko, hračky, záhradný domček, drevo, hračky.
MDF drevený domček pre bábiky + nábytok 78cm čierny LED
Fantastický drevený domček pre bábiky na samostatné zostavenie. Poschodová vila má 4 izby a terasu vyzdobenú farebnými obrazmi. Ideálna dekorácia do detskej izby. Obsahuje: drevený nábytok a LED pásku. Rozmery: 78x62x27 cm. Ktoré dieťa nesníva o krásnej vile pre svoje bábiky, maskotov a figúrky? Najlepšie takú, v ktorej môžu hostiť aj bábiky svojich kamarátov. Tento krásny drevený domček pre bábiky v modernom štýle bude splneným snom každého dieťaťa . Dvojpodlažný kaštieľ má 4 samostatné izby a terasu. MEDZI 4 IZBAMI NÁJDETE: 1. kuchyňa 2. kúpeľňa 3. spálňa 4. obývacia izba tabuľka 2x stoličky posteľ klavír stolička pohovka kreslo tabuľka TV lampa Lehátko dáždnik sprcha umývadlo s bezpečnostným zrkadlom WC Ako sa na skutočný dom patrí, má výrazné LED osvetlenie, ktoré nielenže vyzerá fantasticky, ale je skvelé aj ako nočná lampa. Veľký počet prvkov poskytuje príležitosť na nekonečné hranie. Kreatívna hračka, s ktorou nie je čas na nudu. Kvalita a precíznosť spracovania zaujme detailmi. Miniatúrny nábytok, grafika na stenách a LED osvetlenie robia dom jedinečným a veľmi útulným. Dobrá zábava je bezpečná zábava! Všetky súčasti domčeka boli starostlivo vybrúsené, aby si vaše dieťa pri hre nezaplietlo triesky do rúk. Domček zaručí nielen skvelú zábavu, ale bude aj nádhernou dekoráciou detskej izby. Výborne podnecuje predstavivosť, podporuje tvorivé a nekonvenčné myslenie a dokonale rozvíja manuálne zručnosti najmenších. Spoločné stavanie domu naučí dieťa spolupracovať a podporí rozvoj jeho sociálnych zručností. LED OSVETLENIE- altánok je vybavený pôsobivým LED osvetlením, ktoré nielenže skvele vyzerá, ale dá sa použiť aj ako nočná lampa. VEĽMI VEĽKÁ VEĽKOSŤ- 3 poschodia a 4 izby VEĽKÉ MNOŽSTVO PRÍSLUŠENSTVA- drevený nábytok poskytuje neobmedzené možnosti pre hru a usporiadanie jednotlivých miestností. ESTETICKÉ A PEVNE SKONŠTRUOVANÉ Detaily v podobe miniatúrnych kusov nábytku a farebnej grafiky potešia a urobiť dom jedinečným BEZPEČNOSŤ - altánok bol vyrobený s náležitou starostlivosťou. Všetky prvky domčeka boli starostlivo vybrúsené, aby sa zabránilo zatĺkaniu triesky počas hry. Technické údaje: Napájanie LED diódami: 3x batéria AA 1,5 V Výška poschodí Prízemie: 23 cm 1. poschodie: 23 cm 2. poschodie: 23,5 cm Rozmery balenia: 68 cm x 11 cm x 49 cm Materiál: drevo
Detské Ihrisko so šmýkľavkou a hojdačkou 2x
Máme na predaj Detské Ihrisko so šmykľavkou a hojdačkou 2x + Pieskovisko. Je to ideálnym riešením pre ľudí, ktorým záleží na kondícii svojich detí a nechcú, aby trávili veľa času pred počítačom. Veža je vybavená pieskoviskom, rebríkom a drevenou strechou , vďaka čomu je pripravená na hranie hneď po zložení. Hojdačka a šmykľavka pripevnená k veži poskytne dieťaťu široký úsmev a bezpečie. Vďaka sade kovania a montážneho návodu sa stanete pre svoje deti super hrdinom. Vďaka tlakovej impregnácii nie je potrebná okamžitá údržba drevených prvkov . Po zakúpení a zložení je výrobok pripravený na použitie. Produkt sa vďaka svojej jednoduchej štruktúre a hotovým modulom veľmi ľahko montuje. Aj bez toho, aby ste boli profesionálny tesár, vďaka montážnemu návodu a niekoľkým základným pomôckam domček zložíte za jeden deň. Výhody: Tlakovo impregnované drevo v olivovo zelenej farbe Najvyššia kvalita hobľovania Presnosť lícovania kontrolovaná výrobcom Trvanlivosť spracovania Prírodná a obnoviteľná surovina Vežu si ľahko zostavíte sami Sada obsahuje: Drevená konštrukcia veže Šmykľavka (Limetka/Slabo Červena) Dve hojdačky (pre dve deti) Plastové sedačky na hojdačky (2 kusy, ČERVENÁ farba) Jedna sada rukovätí (ŽLTÁ farba) Návod na inštaláciu Sada skrutiek Technické dáta: Rozmery podlahy so šmykľavkou: 290 x 335 cm Presah strechy: 12 cm Výška: 300 cm Vnútorné rozmery: 84 x 84 Minimálna vnútorná výška strechy: 115 cm Úžitková plocha chaty: 0,71 m2 Terasa: Žiadna Rozmery terasy: Neuplatňuje sa Rozmery vchodu: 64 x 84 cm Prierez nohy: 70 x 70 mm Vrátane podlahy: Áno Druh dreva: Borovica Impregnácia: Tlaková impregnácia v zeleno-olivovej farbe Možnosť prikúpenia kotiev do Zeme. 6x zatĺkacia kotva do zeme - 36€ Možnosť dopravy: Cena po telefonickej dohode.