inzercia, predaj, predám, bazár

Drevený stojan na vonné tyčinky

Kategória: Umelecké predmety

Predám tento kvalitný drevený stojan v tvare listu ručne vyrobený a dovezený zo Srílanky.
Drevený stojan na vonné tyčinky
Podobné inzeráty
Stojany na vonné tyčinky/kužele
Predam stojany na vonne tycinky alebo kuzele. Kazdy darcekovo zabaleny ♡ Ceny su na fotkach. Mozny osobny odber Trnava alebo zadielkovna. V pripade zaujmu ma kontaktujte na mail. Cislo je vymyslene.
Stajonček na vonné tyčinky
Originálny stojanček na vonné tyčinky vyrobený v Japonsku. Keramický. K dispozícii sú 4 kusy. Cena je uvedená za 1 kus. Osobný odber v Pezinku alebo Bratislave Staré mesto, prípadne dobierka 3 EUR.
Vonné sójové sviečky
Na predaj máme takéto krásne vonné sójové sviečky ktoré su 100 vegan zo sójového vosku a nádherne Vám rozvoňajú celý domov. Cena je 8€ za kus a pri kúpe 2 je tretia ZADARMO.
Na svadbu Drevený stojan na menu/program
Predam dreveny stojan na lubovolnu vec,fotky, menu( my sme ho mali ako stojan na menu na svadbe) program, do restauracie na oslavu atď. Kvalitne drevo nie drevotrieska, namalovane hnedou farbou na drevo. Velkost 50cm. Na predaj je samotny ram bez papiera, ten bol len vytlaceny. Kontaktujte ma prosim iba sms a emailom.
Drevený držiak / stojan
Predam dreveny stojan na lubovolnu vec,fotky, menu( my sme ho mali ako stojan na menu na svadbe) program, do restauracie na oslavu atď. Kvalitne drevo nie drevotrieska, namalovane hnedou farbou na drevo. Velkost 50cm. Na predaj je samotny ram bez papiera, ten bol len vytlaceny.kontaktujte ma prosím iba sms alebo emailom
Karamika ručne vyrobená
1.Dievčatko z vtáčikom drevený podklad Rozmery 33x22cm 25€ 2.Slovenské dievky drevený podklad rozmery 33x23 25€ kus 3.Krížik výška 24cm 10€ kus 4.Slovenské dievky drevený podklad 30x20 23€ kus 5.Janko drevený podklad 45x13cm 27€ 6.Zvončeky cca 8cm 8€ 7.Krížiky výška 24cm 10€ kus 8.Zvonkohra rybka s zvončekom cca 25cm 16€ 9.Veniec z kaprom na zavesenie cca 25cm 19€ 10.Domček svietnik 19€ Poštovné ZADARMO