inzercia, predaj, predám, bazár

Drevený stôl - Servírovací masívny stolík

Kategória: Starožitnosti

Ponúkam na predaj masívny drevený servírovací stôl. Vrchná doska je masívne topoľové drevo a nohy sú z dubového dreva. Je vyrobený bez použitia klinca, alebo lepidla - pevná konštrukcia.
Rozmer: vrchná doska D199xŠ32-40,5xH9 cm, Výška:75 cm
Pozri aj moje iné ponuky.
Drevený stôl - Servírovací masívny stolík
Podobné inzeráty
Drevený stôl - Servírovací masívny stol
Ponúkam na predaj masívny drevený servírovací stôl. Vrchná doska je masívne topoľové drevo a nohy sú z dubového dreva. Je vyrobený bez použitia klinca, alebo lepidla - pevná konštrukcia. Rozmer: vrchná doska D199xŠ32-40,5xH9 cm, Výška:75 cm Pozri aj moje iné ponuky.
Servírovaci vozík,servírovaci stôl
Predám alebo vymením servírovaci vozík, servírovaci stôl krásny stav pevný nepoškodený stav stolík sa dá na kluku nastavovať výška cena 490 eur alebo vymením za Jawa pionier, Jawa mustang, babetta, Korado, Stela,Stella,stadion S11 S22 jawetta alebo niečo iné ponúknite aktuálne do zmazania
Servirovaci dreveny stolik
Predam velmi pekny štylovy starožitny servirovaci stolik na kolieskach . Spodok je z dreveneho ratanoveho vypletu a boky su z prutoveho vypletu. Stolik ma rozmery v 66, š-53, hl-41cm. Stolik, je v póvodnom stave, je plne funkčny ,nepoškodeny a možno sa bude niekomu hodiť. Cena 45e, pripadne dohoda. Viac info mailom, pripadne po telefone. Pozri aj moje iné inzeráty.
Servírovací drevený stolík cena 25€-je bez poškodenia
Servírovací drevený stolík cena 25€-je bez poškodenia
Sada misiek a tanierov
Nekompletná obedova súprava Stará, veľmi zaujemava Polievkova misa D - 31 cm, Misa na podstavci D - 23 cm Mala misa na podstavici ( prasklina) D - 8 cm/11 cm Servírovací tanier oval : D - 40 cm, Š - 28,5 cm Servírovací tanier okrúhly P - 31,5 cm Servírovací tanier okrúhly ( prasklina) P - 30 cm Tanier plytky 3 kusa P - 24,5 cm Ošúchané pozlatenie
Anglický porcelán Royal homes of Britain
Veľký oválny servírovací podnos 35x28 top stav 30€ Okrúhly servírovací podnos priemer 25 cm top stave 15€ Okrúhly servírovací podnos priemer 25 cm s malým oťukom od spodu (zvrchu nevidno) 10 € Kanvice kus 20€ K cene je účtované poštovné. Platba vopred na účet. Na požiadanie doplním info alebo foto.