inzercia, predaj, predám, bazár

Drezová batéria

Kategória: Doplnky

Predám drezovú batériu,Ravak s vyťahovacou spŕškou .100% stav.Farba :chróm. Cena 110€, prípadne dohoda.
Drezová batéria
Podobné inzeráty
Trojcestná drezová vodovodná batéria
Nakoľko som si pri objednávaní nevšimla, že je to batéria trojcestná - s filtráciou a ja mám centrálnu filtráciu vody he mi to zbytočné a nebudem to ešte prerábať.. Batéria je nová ! Pri rýchlom jednaní vieme sa na cene dohodnúť!
Predam novu drezovu batériu, chromova
Predam novu drezovu batériu, povrch chrom, komplet s prislusenstvom, Drezová stojanková vodovodná batéria s atraktívnym oblúkovým výtokovým ramenom podtrhne moderný dizajn každej kuchyne. Batéria je osadená veľmi kvalitnou keramickou kartušou 40 mm, Len osobny odber BA/Ruzinov
Drezova bateria Franke FC 3149 Orbit chróm-NOVÁ
Predám úplne novú,nepoužívanu drezovu batériu Franke FC 3149 Orbit chróm, ktorá je vhodná pre prietokové ohrievače vody. Bateria bola zakúpená v aprili 2023 (už sa nedala vrátiť, uplynula 14 dňová lehota na vratenie).Pôvodná cena 149 eur (faktúra v prilohe), naša cena 70 eur.
Drezová stojanková batéria Ravak
Predám drezovú batériu Ravak KM 017.00,s výsuvnou spŕškou, farba: chróm, otáčavosť:360stupňov. 100% stav. Cena 110€, prípadne dohoda.
Vodovodná batéria Blanco Mila
Predám používanú vodovodnú batériu Blanco Mila. Chrómová batéria Blanco Mila ponúka o 360° otáčateľný odtok vody. Má štíhle telo s rovným odtokom. Vyššie uložený odtok vody umožňuje ľahšie naplnenie hrncov a váz. Batériu ponúkam ako náhradný diel. Pôvodná cena 90€.
delimanno bateria
Používaná batéria na teplú vodu Delimano funkčná ,