inzercia, predaj, predám, bazár

drezy do kuchyne

Kategória: Kuchyne

Predám nerezový drez 600 x600 mm za cenu 45 eur,,drez Futur 73x51 cm-cena110 eur,drez rohový 95x50 cm-cena 90 eur,drez Futur 84,5x51 cm za 110 eur.Cena aj dohodou. Len osobný odber.
drezy do kuchyne
Podobné inzeráty
Franke drezy
Predám drezy ako na obrázku cena 150€ kus. Značkové drezy Franke. Drezy sú nové nepoužívané, nikdy neboli namontované 100% stav Rozmery drezov - 97x50cm Dve farby - snehovo biela , tmavo čierna
Kuchynský drez BLANCO SONA XL 6 S
Predáme ako nový, veľký, nepoužitý, silgranitový drez s vaničkou do 60cm širokej skrinky BLANCO SONA XL 6 S vo farbe Hliníková metalýza. Drez má v sebe už otvor na vodovodnú batériu, teda je potrebné ho inštalovať s odkvapkávacou plochou na pravej strane a s vaničkou na ľavej strane.
Blanco Livit 45 S centrum nerez
Predám 2 mesiace namontovaný a používaný drez. Predaj z dôvodu výmeny za silgranitovy drez, nakoniec sa rozhodlo pre iný. + Sifón. Cena spolu 100€ je v záruke, faktúru si nechám v prípade potreby pošlem (os.udaje) Na porovnanie nový cena:
Blanco Livit 45 S centrum nerez
Predám 2 mesiace namontovaný a používaný drez. Predaj z dôvodu výmeny za silgranitovy drez, nakoniec sa rozhodlo pre iný. + Sifón. Cena spolu 90€ je v záruke, faktúru si nechám v prípade potreby pošlem (os.udaje) Na porovnanie nový cena:
Kuchynský drez Blanco delta II rohový
Predám úplne nový drez. Žiaľ sa mi kúsok odlomilo na jednej strane z neho - vid obr, tak som si kúpil druhý. Ponúkam za polovičnú cenu nového. Link na celú špecifikáciu:
PREDANÉ - Granitový drez BLANCO SONA XL 6S
Predáme krásny, nový, nepoužitý, veľký, silgranitový drez s vaničkou do 60cm širokej skrinky BLANCO SONA XL 6 S vo farbe Hliníková metalýza. Drez má v sebe už otvor na vodovodnú batériu, takže môže byť inštalovaný s odkvapkávacou plochou na pravej strane a s vaničkou na ľavej strane. Link na produkt: Už predané, ďakujem.