inzercia, predaj, predám, bazár

Drobnosti/doplnky

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj drobnosti do domácnosti vo veľmi dobrom stave :
*za 0,50€/kus – otvárače
*za 1€/kus – hrnčekové kochlíky na kuchynské bylinky (2x matné a 3x lesklé)
*za 2€/kus – zmrzlinové/dezertné poháriky Ikea (V9 cm, Ø11 cm), plechovica Veľkonočné kuriatka (Ø20 cm)
*za 3€/kus – cukornička Tescoma (V7 cm, Ø9 cm)
K cene je + poštovné.. pozrite aj ďalšie moje inzeráty:)
Drobnosti/doplnky
Podobné inzeráty
Staré hrnce, plechy, retro drobnosti
Predám staré, retro hrnce, plechy, novú kuchtu (tlakový hrniec) a rôzne retro drobnosti do kuchyne. Hrnce: č.2 priemer 24cm, výška 11cm, cena 6€ č.3 priemer 12,5cm, výška 7cm, cena 2€ Panvička - 5€ (priemer - 14,5 cm, výška 6 cm Nový tlakový hrniec - predaný Pekáče - predané Plech č.8, rozmer: 40x23,5x2,5 cm, cena 3,30€ Drobnosti: Lis na zemiaky (nálezový stav) - 4€ Sitko na cedenie - (je trochu poškodené, má dierku v sitku) 1€ Pomôcky na napichovanie (v modrej krabičke) 10 ks v balení, na predaj mám 2 krabičky, cena 1,50€/krabička Roztláčač na zemiaky (modrá rúčka) 2,50€ Naberačka na omáčky (oranžovo-čierna rúčka) 1,50€ Pomôcka na napichovanie mäsa (drevená rúčka, nálezový stav) 0,60€ Hliníkový príbor (nožík čierna rúčka + vidlička), cena spolu 1,20€ Hliníkové malé lyžičky - 0,20€/kus Sklenený podnos na tortu, má malé odštrbenie. Funkčnosti to nebráni. Priemer 27 cm. Cena zohľadnená 5€. Krájač na hranolky, zachovalý, cena 7€ Cena + poštovné Na dobierku neposielam!!!
darcekova krabica umele kvety Ruza
Napredaj dekoracia - krabicka s umelymi kvetmi tri cervene ruze a jedna umela " kamenna ruza " v strede a este drobne doplnky, pierka. Na krabicke je aj srdiecko a povrazok. Neda sa zatvorit, vrchnak je prilepeny na spodku ako dekoracia- stojan. Vhodne ako darcek.Mam aj ine dekoracie, doplnky v ostatnych mojich inzeratoch, pri odbere viacerych dohoda mozna.Prosim volat, na sms neodpovedam. Dakujemapredaj dekoracia - krabicka s umelymi kvetmi tri cervene ruze a jedna umela " kamenna ruza " v strede a este drobne doplnky, pierka. Na krabicke je aj srdiecko a povrazok. Neda sa zatvorit, vrchnak je prilepeny na spodku ako dekoracia- stojan. Vhodne ako darcek.Mam aj ine dekoracie, doplnky v ostatnych mojich inzeratoch, pri odbere viacerych dohoda mozna.Prosim volat, na sms neodpovedam. Dakujem
MULTI BOX - elektro, krása, doplnky
Ponúkam na predaj MULTI BOXY s tovarom. V boxoch sa nachádzajú: - drobné elektro - elektro pre zdravie a krásu - doplnky k PC, mobilom a tabletom - hračky a RC modely - drony - smarthodinky a smart doplnky - šport a outdoor - a mnoho iného Tovar pochádza zo 14 dňových vratiek a je minimálne na 90% a viac v poriadku. Rozmer boxu: 28x36x24cm Cena: 40€/box Možnosť poslať na dobierku!
doplnky na svadbu
Predám doplnky na svadbu. * korunka, podväzok a slnečné okuliare ako doplnky na rozlúčku so slobodou. Cena spolu 10€ * 21 zapichov na koláče do candybaru alebo na stoly. Cena 10€ * venčeky na dvere nevesta/ženích je zlepeny, lebo sa zlomil pri skladaní, vidno to len zblízka. Plus nápis vešeľe. Cena spolu 10€ * svetelná reťaz biele rušičky už nesvietia, možno sa dajú ľahko opraviť ( neskúšali sme) ale ako dekorácia skvelo poslúžia, pripadne vhodné na ďalšiu tvorbu. Cena 5€. * drobné kvietky, mašličky, srdiečka.. všetko čo vidno na poslednej foto 5€. Uprednostnim predaj spolu, pripadne viac kusov naraz.
Predám plienkové torty
Predám plienkovú tortu, ktorá je skvelým darčekom na oslavu krstín, či narodenín.☺️ Obsahuje: - plienky veľ.2 (na požiadanie možnosť použiť plienky inej veľkosti), plyšovú hračku, fľašu, cumlík, retiazku na cumlík, stuhy, dekoračný podklad, dekoračné doplnky a celofán s mašľou. Farebné prevedenie je voliteľné - béžová, modrá, ružová, žltá, zelená. Hračka a doplnky sú vždy orientačné, podľa aktuálnej ponuky. Cena podľa zvolenej veľkosti: - malá torta (1 poschodie - priemer 30 cm) - 40€ - veľká torta (2 poschodia - väčší priemer 36-38 cm) - 65€ V prípade záujmu možnosť doplniť ponožtičky, hryzátko, kozmetiku a iné doplnky. (+ príplatok). Tortička sa skvele hodí ako darček k príležitosti návštevy narodenia bábätka, krstu, 1. narodeninám a pod. ♥ Osobný odber v Michalovciach alebo pošlem aj packetou / poštou / kuriérom. NA DOBIERKU NEPOSIELAM. Fotka je z mojej tvorby. V prípade záujmu pošlem viac fotiek, alebo si pozrite moje ďalšie inzeráty. :)
DOPLNKY DO AKVÁRIA
Kvalitné keramické doplnky do akvárka. Dva chrámy a rastlina osadená do kameňa.spolu 15 e. Okysličovač s držiakom a merač teploty. Vsetko funkčné a nepoškodené.cena 15e. Všetky doplnky pri kúpe spolu sú za 22 e. Viem poslať aj poštou. Kontakt mailom.