inzercia, predaj, predám, bazár

Dron Syma W1 Pro

Kategória: Ostatné drobné

Na predaj malo pouzivany dron Syma W1 Pro s este platnou zarukou, k dispozicii 2ks baterii, 2ks nabijacich usb kablov, 1ks nabijacky, 1ks kufrik a nahradne vrtule. Kufrik, 1ks nabijaci kabel, nabijacka a bateria su extra k povodnej zostave.
Dron Syma W1 Pro
Podobné inzeráty
Dron s kamerou SYMA
Predám dron Syma X5UW-D s FPV prenosom obrazu. Obsah balenia: -Dron Syma X5UW-D s FPV kamerou -Vysielač 2,4 GHz -Súprava 4 náhradných vrtúľ -Držiak na telefón -USB nabíjačka -Kryty rotorových listov Dron je ako nový ,letel asi 4 krát . V prípade rýchleho jednania dohoda na cene. Kontakt :
Dron syma x5sw
Novy rozbalení RC dron SYMA X5SW je vybavený kamerou s online prenosom videa priamo do vášho inteligentného telefónu alebo tabletu. Vidíte teda online, čo natáčate. Obsah balenia: RC model kvadrokoptéry SYMA X5SW vrátane kamery RC vysielač 2,4 Ghz 4x nahradný vrtule USB nabíjačka Skrutkovač (Príslušenstvo niekedy býva schované zospodu uloženie kvadrokoptéry)
Dron Syma Z1
Predam plne funkncny nepouzivany dron znacky Syma Z1. Viac info o modeli:
príslušenstvo pre Dron SYMA X25 pro
Predam 3x baterku, 2x nabijacku pre 4 baterky, 4x nova vrtuľa, 1x ovládač pre dron SYMA X25. Všetky veci sú takmer nové, nie viac ako 3 mesiace, dron nám uletel.
Dron Autel Evo II 8K
Predám dron Autel EVO II s 8K kamerou a bohatým príslušenstvom ako: 4 batérie (1ks stojí 200€), nabíjačka na 4 batérie, ochrana vrtúľ, cestovná taška, viacero párov náhradných vrtúl. Dron dosahuje výšku 800m a dolet do vzdialenosti 7km . Dron má rôzne funkcie ako napr. sleduje označený objekt alebo reaguje na mávanie a pod.. Batérie vydržia na 30 mim. letu v žáležitosti od poveternostných podmienok. Dron sa dokáže sám vrátiť na štartovú pozíciu po strate signálu alebo na pokyn. Dron dokáže držať polohu na ktorú ho "zavesíte" aj pri vetre alebo násilnom odstrčení. Videa sú na YouTube. Dron je málo používaný cca 1rok a celý set stál 2000€. Záujemcovia píšte email.
Dji Mini SE
Dohoda možná, poprípade rozpredanie samostatne po príslušenstve!! Náhradná batéria-39€ Dji Mini Bag-30€ Nabíjací box Dji-35€ Dron s príslušenstvom(kabeláž + batéria+ovládač)-285€ Predám dron v 100% stave od populárnej značky Dji (model Mini SE), ktorý bol kupovaný v roku 2022 v lete. Dron bol využitý len pár krát a má nalietaných nejakých približne 5-6 hodín. V balení sa nachádza: Dron, Ovládač pre dron, 1+1batéria(1 je dokupovaná), Náhradné páčky pre ovládač, Náhradný pár vrtúľ pre dron, Krížový šrobovák, Príslušenstvo pre pripojenie drona a nabíjanie batérií, Dji Mini Bag-prepravná taška pre dron (dokupovaná), Nabíjacia stanica Dji pre batérie(dokupovaná) Pre viac informácií volajte prosím na číslo: .