inzercia, predaj, predám, bazár

Drôtenná kefa, kartáč pre vŕtačku

Kategória: Náradie

Nová zabalená drôtenná kefa, kartáč pre vŕtačku. Nové zabalené drôtenné oceľové kefy, kartáče. Sada 6 kusov, 5 nových zabalených, jedno bolo krátko použité. K tomu pridám ďalšie 2 drôtenné kefy, 8 kusov celkom.

Osobný odber alebo poslanie poštou.
Drôtenná kefa, kartáč pre vŕtačku
Podobné inzeráty
Sada čistiacich kief na vŕtačku
Elektrická čistiaca kefka je skutočným hitom medzi domácimi spotrebičmi! V súprave dostanete až 3 rôzne veľkosti kefových nástavcov, ktoré nainštalujete na elektrickú vŕtačku (nie sú súčasťou balenia). Pomocou týchto kefiek budete čistiť aj tie najodolnejšie škvrny vo vašom byte, na terase, v dielni alebo na aute! Čistenie kobercov, skla, pneumatík áut, sporáka, pracovnej dosky, podlahy atď. Používajte kefové nástavce spolu s elektrickou vŕtačkou (nie je súčasťou dodávky) Kefka vyrobená z nylonu, ktorá nepoškodzuje povrch a nezanecháva škrabance Silné a zároveň jemné štetiny Vynikajúca voľba do každej miestnosti v dome alebo dielni Balenie obsahuje: 1x veľká kefa (13 x 9 cm), 1x stredná kefa (10 x 2, 5 cm), 1x malá kefa (5 x 2, 5 cm)
Predám ručku, kryty na vrtacku, karbobrusku
Predám ručku ,ochranné kryty na karbobrusku,uhlovu brusku, rucku na vŕtačku.horny rád rucok zavit M8 , Bosh a čierna rúčka M10 ,rúčka Makita dole vľavo závit M14 Ručku na vŕtačku - 3e Rúčka na karbobrusku 3e Rúčka na brúsku Makita 6e Rúčka na brúsku Bosch 6e Ochranný kryt na brusku 4-6e Ochranný kryt velky Makita 9e Viem doviesť po dohode vramci Bratislavy Rucka na uhlovu brusku, rúčka, rukoväť, rúčka na vŕtačku, rúčka na uhlovú brúsku, ochranný kryt pre uhlovú brúsku
Kartac Makita
Predám tento nový drôtený kartac,do kartačovačky Makita
Predám priklepovú vŕtačku Makita HP2070
Predám priklepovú vŕtačku Makita HP2070 2-rýchlostná príklepová vŕtačka * 2-rýchlostná príkl. vŕtačka s elektronickou reguláciou * Pogumovaná protišmyková rukoväť s tlmením vibrácií * Elektronická regulácia počtu otáčok * Signalizácia pracovného režimu led diódami * Možnosť bezpríklepového vŕtania pre vŕtanie do dreva alebo ocele * Prepínač pravo/ľavého chodu integrovaný v telese vŕtačky * Kryt vretena 43 mm pre použitie aj v stojane * Klzná bezpečnostná spojka a prevodová skriňa s ľahkého kovu * Sklúčidlo s ozubeným vencom * Model HP2070F so zabudovaným osvetlením pracovnej plochy Dodávané príslušenstvo: * Prídavná rukoväť * Skľučovadlo s ozubeným vencom 13 mm * Kľúč ku skľučovadlu * Hlboký doraz * Prepravný kufrík Vŕtačku nevyužívam bola použitá pár krát.Len osobný odber!
Stojan pre vrtacku Parkside
Predám použitý stojan na vŕtačku. Značky parkside bez poškodenia,funkčný. Je bez zveraka. Možnosť dodať aj elektrickú vrtacku s nastaviteľnými otáčkami. Bližšie informácie mail.
Stojan na vŕtačku Parkside
Ponúkam na predaj stojan na vŕtačku Parkside. Stojan bol pár krát použitý, dôvodom predaja je prechod na stojanovú vŕtačku. Cena za stojan je 10€. Osobný odber je možný v Sučanoch. Popis Na presné vŕtanie napr. do dreva, plastu a kovu Ideálne doplnenie výbavy pre bežné vŕtačky Vrátane zveráka s rýchloupínačom Aretovateľný hĺbkový príraz s praktickou stupnicou vrtnej hĺbky Robustná, stabilná konštrukcia Nastaviteľná hlava s pákou na nastavenie optimálnej pracovnej výšky Hĺbka vrtov v rozsahu 0 – 60 mm vďaka plynule nastaviteľnému dorazu Pohodlná, presná práca vďaka zosilujúcej páke so spätným pohybom ťažnej pružiny Šírka upínacích čeľustí zveráka: 65 mm Technické údaje Maximálna vrtná hĺbka: 60 mm Upínací priemer: Ø 43 mm Rozmery cca 15,5 x 50,5 x 22,5 cm (Š x V x H) Hmotnosť cca 3,5 kg