inzercia, predaj, predám, bazár

Držiak na kvety kvetináč

Kategória: Rastliny

Predam držiak na kvety, kvetináč s uchytením na balkón, tyč, rúru. Priemer kruhu na kvetináč 13 cm.
Držiak na kvety kvetináč
Podobné inzeráty
Kvetináče
Predám rôzne kvetináče. Poštovné hradí záujemca. V prípade záujmu píšte prosím na mail, alebo sms, v práci nemôžem dvíhať telefón. 1. Šedý kvetináč - cena 1€ 2. Biely kvetináč - predané 3. Červený kvetináč - cena 1€ 4. Zelený kvetináč - cena 1€ 5. Bordový kvetináč - cena 2€ 6. Biely kvetináč veľký - predané
Gladiola – acidanthera gladiolus callianthus 2€/10 ks
Gladiola – acidanthera gladiolus callianthus Netradičná, no nádherná odroda Gladioly. Biele kvety s mahagónovými očkami dodajú farbu a iskru vašej letnej záhrade, či záhonu. Sladko voňajúce kvety v tvare hviezdy prekrášlia každý priestor. Rezané kvety vydržia dlho a prevoňajú vám celú izbu, či byt. Cibuľky veľkosť 8/10 Cena 0,20€/ ks alebo 2€ za 10 ks. minimálny odber 5€ - možnosť skombinovať s ostatnými rastlinami, ktoré ponúkam. Možnosť zaslať poštou alebo kuriérom. Podobné ako trvalky a letničky alebo mrazuvzdorné kvety. Zasielam cibule kvetu resp. hluzy. Vhodné aj ako skalničky alebo kvety do skalky alebo kvety do záhonu. --- Pozri aj moje ďalšie inzeráty na okrasné rastliny a kvety.
Gladiola - Wine and Roses 10 ks 2€
• PREDAJNÁ VEĽKOSŤ: 8/10 Gladiola – Wine and roses (vínoa ruže) Táto netradičá, no nádherná odroda gladiol nesie jemné doružova sfarbené kvety, ktoré sú zafarbené červenými vínovými škrvami. Kvety sú vynikajúce na rez, vo váze vydržia dlho a priestor, v ktorom sa ocitnú krásne prevoňajú. Kvety sa objavujú vo veľkom počte a otvárajú sa postupne. Cibuľky veľkosť 8/10 Cena 0,20€/ ks alebo 2€ za 10 ks. minimálny odber 5€ - možnosť skombinovať s ostatnými rastlinami, ktoré ponúkam. Možnosť zaslať poštou alebo kuriérom. Podobné ako trvalky a letničky alebo mrazuvzdorné kvety. Zasielam cibule kvetu resp. hluzy. Vhodné aj ako skalničky alebo kvety do skalky alebo kvety do záhonu. --- Pozri aj moje ďalšie inzeráty na okrasné rastliny a kvety.
Hydroponické izbové rastliny
Predám 8 kusov hydroponických velkých izbových rastlín velkej velkosti. Kvety sú v perfektnom stave a dovod predaja je nedostatok miesta v novom objekte. Na rozdiel od zeminovej rastliny, ktorú treba občas presádzať, hydropincý substrát sa neobmieňa, je stabilný, neutrálny bez zápachu a polieva sa raz za 10 dní, alebo podla ukazovatela na odmerke vody. Súčasťou každej rastliny je substrát, hladinomer, plastový vnutorný kvetináč a krásny leštený hliník ako vonkajší kvetináč. Kvety boli kúpené v Bratislaave v Hydroflóre v priemere za 200 Eur kus plus exclusívny kvetináč. Niektoré z rastlín sú: Schefflera výška 150 cm Ficus lyrata výška 200 cm Ficus Amstel king výška 200 cm Monstera deliciosa 150 cm Radi by sme dostali aspoň symbolickú cenu. Predáme aj po jednom kuse.
Kvetinac
Predam keramicke kvetinace-crepniky, 1.obr. vyska 11cm, priemer 13cm,3.-eur, v. 13cm, p.15cm,6.-eur, v.15cm, p.18cm,8.-eur, v.16cm, p.18cm,9.-eur, v.17cm, p.19cm,13.-eur, zlty 10.-eur, 4.obr. vysoky kvetinac priemer 24cm, vyska 23cm, cena 9.-eur, nizky kvetinac priemer 20cm, vyska 9 cm, cena 9.-eur, dreveny stojan na kvety, kovovy stojan na kvety
Lalia, Lalie / Sorbonne
Sorbonne, má bohaté, žiarivé ružové kvety, ktoré sú lemované bielou a má svetlé škvrny. Exotická kráska, ktorá poteší každého, kto ju uvidí. Kvety sú veľmi veľké a samozrejme rovnako ako ostatné orientálne ľalie majú krásnu vôňu Zasielam spolu s návodom na pestovanie. Kvitne júl - august. Každý rok sa cez leto objavia s nádhernými voňavými kvetmi. Je to nenáročná trvalka, ktorá ostáva na zimu v zemi. Má rada slnečné stanovisko, priepustnú pôdu. Nemá rada premokrenie. Cena 1.80€/ks, veľkosť cibulky 13/14. Možnosť zaslať poštou alebo kuriérom. • Podobné ako trvalky a letničky alebo mrazuvzdorné kvety. Zasielam cibule kvetu resp. hluzy. • Vhodné aj ako skalničky alebo kvety do skalky alebo kvety do záhonu. --------- • Pozri aj moje ďalšie inzeráty na okrasné rastliny a kvety.