inzercia, predaj, predám, bazár

Držiak na poháre s dvoma pohármi

Kategória: Doplnky

Ponúkam nerezový držiak na poháre so sklenenými pohármi.
Držiak na poháre s dvoma pohármi
Podobné inzeráty
Poháre
na predaj rôzne poháre. Poháre bez ozdôb, hladké 13 kusov. Poháre Duritky 8 kusov. Poháre z Ikey s uškom 9 kusov. Poháre s rozprávkovými postavičkami (No počkaj zajac je už predaný). Poháre sú bez poškodení. Cena od 0,50 eura za kus dohodou.
Plastovy dzban s poharmi
Predam plastovy dzban s poharmi.
Poháre
Ponúkam na predaj poháre na šampanské, menšie poháre na prípitok (kvalitné značka rona) a poháre na whisky (aj na bežnú spotrebu). Cena za 1 ks - 1€. Iba osobný odber Topoľčany. Uprednostňujem odber viac kusov.
Dizajnové kúsky
Predám vázu s miskou a dvoma pohármi.Len osobný odber. 20 eur
Dizajnove kúsky
Predám vázu s miskou a dvoma pohármi.Len osobný odber. 15 eur
Magnetický držiak/stojan na nože
Predaný, ale je možné spraviť podobný Magnetický držiak na 8ks nožov z orechového drievka doplneného epoxidovou živicou. Živica a drevo ošetrené OSMO olejom a voskom certifikovanými na styk s potravinami, takže nože sú hygienicky nezávadne. Je možné spraviť aj v inej farbe na ľubovoľný počet nožov, prípadne v iných rozmeroch. Držiak disponuje na zadnej strane kovaním pre zavesenie, preto sa dá jednoducho zavesiť na akýkoľvek podklad dvoma skrutkami V prípade potreby pošlem viac fotiek, info, prípadne dohoda. stačí sa pýtať Veľkosť: 49 x 25 x 3 cm Materiál: orech, živica Drziak, stojan, noze, orech, drevo, sada nozov,