inzercia, predaj, predám, bazár

drziak na shifter trak racer

Kategória: Herné zariadenia

uplne novy drziak na riadiacu paku/rucnu brzdu
vhodny na montaz na hlinikove profily
vhodny pre fanatec, thrustmaster a ine
kompletny popis v linku
drziak na shifter trak racer
Podobné inzeráty
Thrustmaster TH8A Add-On Shifter - radici paka
Predam riadiacu paku shifter trustmaster TH8A. Video o funkcionalite poslem postou. Komplet balenie. V zaruke do 01/23 Cena 100€ + postovne Kontakt mailom, cislo vymyslene Osobne SC, BA
Logitech G920 + Logitech Shifter
Predám herný volant Logitech G920 spolu s Logitech Shifter. Prosím nevolať písat Email/Sms/Whatsapp
Stále aktuálne-Next level racing F-GT lite+Logitech g29
Zdravím predávam tento komplet z dôvodu nedostatku času. Sedačka je v záruke nemá ani pól roka a bola použitá len pár krát. Logitech volant + pedále už v záruke niesu. Addon F1 wheel je objednávaný z anglicka a má len niečo cez mesiac. Mám k dispozícii aj original volant od logitech. Na volante je domontovany magnetic shifter pre lepsi pocit pri radení. Cena za komplet je zvýhodnená z 500€ na 460€ z dôvodu veľkého záujmu o kúpu veci jednotlivo. Pre osobitne veci je cena nasledovná: Next level racing F-GT lite 210€ (cena novej 230€) Logitech g29+pedále 180€ (cena nového 249€) Add on wheel f1+magnetic shifter 110€ (cena nového 130€) Rozumnej dohode sa nebránim.
Kompletná sada na sim racing k PC
Predám volant + pedále + ručnú brzdu + radiacu páku vo veľmi dobrom stave, málo používané. Dôvod predaja: Nepoužívam to moc často. Volant - Thrustmaster T150 Pedále - Thrustmaster (plyn,brzda,spojka) Ručná brzda - Thrustmaster TSS handbrake/sequential shifter Radiaca páka - Thrustmaster TH8A shifter Predávam všetko spolu.
Volant k PC Logitech G29 Driving Force
Zdravim predam asi najlepsi volant v strednej triede. Tato logitech PS verzia je lepsia pretoze ma viac tlacitok a led ukazovatel otacok. Ja som prioritne pouzival k PC k Euro truck simulatoru ,kde sa kazde tlacidlo navyse zide. Par volantov som prestriedal .. tento bol najlepsi. Led ukazovatel funguje pri pripojeni k PS a vsak nativne nefunguje pri pripojeny k pc je k tomu potrebne stiahnut program klidne poradim. Dolezite je tiez az 900 stupnov otocenia. Da sa prepnut aj na 360. Krabicu k tomu nemam. Stav ako novy. V Cene pridavam aj Logitech Driving Force Shifter. Aktualna ena na alze Logitech G29 Driving Force 272 Logitech Driving Force Shifter 50,90 322,90 Cena za set Volant,pedale, prevodovka 220!!! Zjednavaci cien nevolajte Osobne v BA
Predám playseat challenge logitech g29+shifter
Predám playseat challenge logitech g29 a logitech driving force shifter. Len osobný odber, prípadne môžem doniesť za príplatok . Nevolať, radšej sms alebo email (odpoviem do 24 hodín)