inzercia, predaj, predám, bazár

Držiak na telefón / tablet / k notebooku

Kategória: Apple

Dobrý deň, predám držiak na telefon/tablet k notebook displayu. Držiak je úplne nový. Dotiahnutim skrutky pripevnite váš tablet alebo mobil k hrane notebooku. Mám dva kusy.

Farba čierna
Osobný odber BY/ZA alebo pošlem aj na dobierku. V prípade záujmu ma kontaktujte.

Držiak obrazovky notebooku Spona displeja Nastaviteľný stojan na telefón alebo tablet Stojan na notebook Bočný držiak na pripojenie tabletu alebo telefónu.
Držiak na telefón / tablet / k notebooku
Podobné inzeráty
Držiak na telefón / tablet / k notebooku
Dobrý deň, predám držiak na telefon/tablet k notebook displayu. Držiak je úplne nový. Dotiahnutim skrutky pripevnite váš tablet alebo mobil k hrane notebooku. Mám dva kusy. Pozri aj ostatné moje inzeráty. Farba čierna Osobný odber BY/ZA alebo pošlem aj na dobierku. V prípade záujmu ma kontaktujte. Cenu ponúknite Držiak obrazovky notebooku Spona displeja Nastaviteľný stojan na telefón alebo tablet Stojan na notebook Bočný držiak na pripojenie tabletu alebo telefónu.
iPad MINI 4, 128GB, Space Gray ZARUKA
✓ 12 mesiacov záruka ✓ Doprava zadarmo ✓ Možnosť vyskúšať produkt na 30 dní ✓ Darček ku každému produktu Pad MINI 4, 128GB, Space Gray Detailnejšie fotky na vyžiadanie posielame cez email/ whastapp Vyčisteny od nečistôt. 30 kusov skladom Stav: C Stav Batérie: od 85% do 100% kapacita Čo nájdete v balení: napájaci kábel,adapter, faktúru, darček Stav A B C vysvetlivka A: stav nového zariadenia B: bežné opotrebenie malé škrabance C: Viditeľné škrabance a preliačiny POPIS PRODUKTU Špičkový tablet APPLE iPad mini 4 Wi-Fi Cell v sebe spája unikátny dizajn s kvalitným vybavením. Multidotykový 7,9-palcový Retina displej má rozlíšenie 2048 x 1536 pixelov a je vybavený antireflexným povrchom, ktorý navyše nezanecháva stopy po odtlačkoch prstov. Aj napriek úžasne tenkému telu model ukrýva dvojjadrový procesor ARMv8-A s A8 čipom z druhej generácie procesorov taktovaný na 1,5 GHz. Vnútorné ukladacie médium poskytuje 128 GB pamäte a ďalšia pamäť, ktorú je treba spomenúť je 2 GB veľká operačná pamäť. Tablet tiež disponuje dvomi fotoaparátmi – hlavný má rozlíšenie 8 Mpx a možnosť nahrávania vo FullHD. Predná kamera má rozlíšenie 1,2 Mpx a je perfektným nástrojom pre videotelefonáty. Tento výkonný tablet zvláda graficky náročné hry, prácu v editoroch a taktiež 3D modelovanie. Okrem pripojenia na Wifi tablet ponúka možnosť pripojenia cez 4G LTE dáta. Farebné prevedenie je strieborné. Ultratenký tablet s hrúbkou iba 6,1mm Prekvapujúco ľahký tablet iPad mini 4 si vás získa hneď na prvý pohľad svojím dizajnom. Model je o 18% tenší ako jeho už tenký predchodcovia z rodiny iPad a jeho hrúbka dosahuje iba 6,1 mm! Napriek svojmu štíhlemu telu a hmotnosti len 304g tablet nestratil na kvalite použitých materiálov. Odolné hliníkové telo poskytuje pevnosť, ktorá vydrží roky a súčasne skvelý vzhľad na pohľad. Vďaka rozmerom, 7,9 palcovému displeju a malej hmotnosti je vynikajúci na prenos, ľahko sa zmestí do kabelky či tašky a vy ho tak môžete zobrať so sebou kamkoľvek. Vysokokvalitný 7,9 palcový Retina displej Displej nového iPadu mini 4 je nielen tenší ako predošlé generácie iPadov, tento displej je ešte lepší. Výrobca spojil tri vrstvy komponentov potrebných pre displej do jedinej vrstvy, čím eliminoval hrúbku celej obrazovky. Spoločnosť Apple touto zmenou priniesla ešte lepšie kvalitnejší Retina displej s uhlopriečkou o veľkosti 7,9 palca. Farby sú živšie a kontrast výraznejší aj vďaka LED podsvieteniu, ktoré je súčasťou obrazovky. Rozlíšenie je 2048 x 1536 pixelov so skvelou hustotou bodov až 326 ppi. Multidotykový displej má tiež antireflexný povrch odolný voči šmuhám z odtlačkov prstov.
Apple ihone 6 a tablet apple mini
Predam v plne funkcnom a zachovalom stave telefon apple iphone 6 16GB strieborny a spolu s nim aj tablet apple mini 1.generacie. Obidva kusky su funkcne a zachovale nosene a pouzivane s original puzdrami. K telefonu je aj smart baterry case original apple v hodnote cca 120€ a predlzuje zivotnost a vydrz baterie (+niekolko hodin vydrze baterie navyse). K tabletu je rovnako kozene puzdro. Vsetko ma samozrejme nabijacie adaptery a kable. Cena za telefon 50€ cena za tablet 70€ cena spolu telefon + tablet 100€ V pripade rychleho jednania prihodim kopiu sluchadiel apple airpodsPro v plne funkcnom stave + 15€/ks. Pri vaznom zaujme predam telefon+tablet+ 2pary sluchadiel (kopia apple airpods pro) za cenu 130€ Nie som predajca apple produktov, toto mi dlhsiu dobu lezi doma, nepouzivam to a niekomu to este mozno posluzi. Obidva produkty su v tovarenskych nastaveniach pripravene pre noveho pouzivatela.
Apple ihone 6 a tablet apple mini
Predam v plne funkcnom a zachovalom stave telefon apple iphone 6 16GB strieborny a spolu s nim aj tablet apple mini 1.generacie. Obidva kusky su funkcne a zachovale nosene a pouzivane s original puzdrami. K telefonu je aj smart baterry case original apple v hodnote cca 120€ a predlzuje zivotnost a vydrz baterie. K tabletu je rovnako kozene puzdro. Vsetko ma samozrejme nabijacie adaptery a kable. Cena za telefon 50€ cena za tablet 100€ cena spolu telefon + tablet 120€ V pripade rychleho jednania prihodim kopiu sluchadiel apple airpodsPro v plne funkcnom stave. Nie som predajca apple produktov, toto mi dlhsiu dobu lezi doma a niekomu to este mozno posluzi. ????
IPAD AIR 2022
dobrý deň. Mám tu na predaj tablet značky apple, model air 2022, tablet bol kupovaný niekedy v Júny. Tablet bol používaný necelý mesiac a zvyšok času len ležal v poličke. tablet má v sebe m1 chip, ktorý obsahuje dostatok výkonu na všetky možné aktivity, od pozerania 4k videí, hrania hier až po strihanie náročných videí. Dôvod predaja je prosté nevyužívanie tabletu keďže k nemu nemám pero. Cena tabletu je na trhu momentálne 719 eur. som ochotný ho predať za 550. poprípade sa na cene pri rýchlom jednaní vieme dohodnúť. Tablet je v 10/10 stave až na pár škrabancov na obrazovke, ktoré pri zapnutej obrazovke nie je voľným okom ani vidieť. Ak máte záujem zavolajte, alebo napíšte na email: dominicek.ld@
7,9” tablet iPad mini 4 64gb Gold Cellurar TOP stav
Zdravím, Predám tablet iPad mini 4, 64gb Gold, ktorý je v TOP stave. 7,9” uhlopriečka. Dolné tlačidlo na tablete treba silnejšie stláčať ale funguje, a tablet je plne funkčný bez žiadnej ďalšej chybičky! Dá sa používať aj s nastaveným náhradným domovským tlačidlom na obrazovke. Snímač odtlačku prsta Touch ID je plne funkčne. Je to Cellurar podporuje SIM. iCloud je odhlaseny. Tablet je vyresetovany a pripravený pre nového užívateľa. Pamäť ma 64gb. Inštalovaný iOS 15.7.1. Batéria je v perfektnej kondícii. K tabletu je nabíjačka. Cena je pevná! Len osobný odber. Poštou neposielam. Ďakujem za pochopenie.