inzercia, predaj, predám, bazár

Držiak na víno a poháre Mobelix

Kategória: Doplnky

Držiak na poháre, stojan na víno, závesný na stenu. Chróm
Držiak na víno a poháre Mobelix
Podobné inzeráty
Poháre
na predaj rôzne poháre. Poháre bez ozdôb, hladké 13 kusov. Poháre Duritky 8 kusov. Poháre z Ikey s uškom 9 kusov. Poháre s rozprávkovými postavičkami (No počkaj zajac je už predaný). Poháre sú bez poškodení. Cena od 0,50 eura za kus dohodou.
Nástenný držiak na víno
Predám drevený nástenný držiak na víno a vínove poháre. Vyrobený z 20mm smrekových dosiek. Rozmery, farbu a lak je môžne prispôsobiť podľa priania.
Sklenené poháre
Predám rôzne sklenené poháriky na víno, sekt, martini, zmrzlinu, limču, vodu apod. Skl.p. na červené víno - 4ks Skl.p. na biele víno, sekt - 2ks Skl.p. na martini - 2ks Skl.p. na zmrzlinu, limonádu, vodu (rebrovaný) - 2ks nižší a 2ks vyšší pohár. Cena dohodou
Pohare na vino a martini
Nepouzite pohare. Sada 6 ks poharov na vino a 6 ks na martini. 6 €/ 6ks
Poháre na víno IKEA
Poháre na víno IKEA, 68 cl. Málo používané. Pôvodná cena 12 €.
Luxusne pohare šampanske , prosecco, vino s kristalom
predam luxusne pohare s dekoraciou typ swarovski kristal posledne dve sady . Kazda sada balenie obsahuje 6 poharov, tak ako na fotke. Vhodne aj ako darcek, su cisto nove, nepouzivane. Sada 6ks na sekt - šampanske povodna, objem 180ml, vyska pohara 27cm, cena 103 eur/ predam za 55 eur. Sada 6ks na prosecco alebo vino 280ml, vyska pohara 25,5cm povodna cena 103 eur/ predam za 55 eur. su tam lepene krystaliky typ swarovsky , krasne na oslavu , valentin ,alebo luxusne oslavy. Pripadne svadba. Posielam poistene kurierom, platba na dobierku pozri vsetky moje inzeraty.