inzercia, predaj, predám, bazár

Držiak na žehličku IKEA

Kategória: Doplnky

Predam prakticky drziak na zehlicku, uplne novy, nevybaleny.
Povodna cena 7,99.

Držiak na žehličku IKEA
Podobné inzeráty
IKEA držiak na zehlicku
Predám úplne nový nepoužitý, len vybalený držiak na zehlicku VARIERA
Závesný držiak na policu - IKEA TOMTHULT(4ks)
Ponúkam na predaj nový závesný držiak na policu - IKEA TOMTHULT. Cena je za všetky štyri kusy! Špecifikácia: - Vďaka čistému a jednoduchému dizajnu môžete držiak TOMTHULT používať v celej domácnosti a s nábytkom rôznych štýloch. - Držiak je obojstranný a hodí sa na police s hĺbkou 20 centimetrov aj 30 centimetrov, podľa toho, na ktorú stranu držiaku sa rozhodnete policu namontovať. - Vyrobené z hliníka, ktorý je veľmi pevný a odolný, ale zároveň ľahký materiál. Preferujem osobný odber Prešov a okolie alebo poslanie cez Slovenskú poštu/Packetu. V prípade akýchkoľvek otázok alebo následného záujmu ma kontaktujte telefonicky, alebo prostredníctvom SMS. AK PRÁVE ČÍTATE TENTO INZERÁT, TAK JE STÁLE AKTUÁLNY.
Ikea Besta - príslušenstvo
Predám nožičky ku skrinkám Ikea Besta: - 4 ks Ikea Nannarp , nie sú už v predaji za 20 Eur (v iných pobočkách stoja 25 eur / 2ks) - 4 ks rektifikačných pochrómovaných nožičiek, nie sú už v predaji za 6 Eur - 2 ks úchytky Billsbro nehrdzavejúca oceľ starší typ, šírka 60 cm, úchyt má 52 cm za 5 Eur. Nové 52 cm stoja 10,99 Eur / 2 ks Všetky boli používané asi 4 mesiace. V BA a v Stupave viem priniesť osobne.
Vešiak IKEA Logga a držiak na dáždniky
Predám vešiak IKEA na kabáty,bundy,kabelky a držiak na dáždniky. Držiak na dáždniky je pevný kovový :-).Predávam len spolu za 10€. !!! OSOBNY ODBER !!!
Vešiak IKEA Logga a držiak na dáždniky
Darujem za 1kg zrnkovej kávy vešiak IKEA na kabáty,bundy,kabelky a držiak na dáždniky. Držiak na dáždniky je pevný kovový :-). !!! OSOBNY ODBER !!!
IKEA polica UTRUSTA
Predám prebytočnú vec z IKEA: policu UTRUSTA, originál zabalenú. Šírka: 26.4 cm Rám, šírka: 30 cm Hĺbka: 57.5 cm Rám, hĺbka: 60 cm Hrúbka: 1.8 cm Max. nosnosť/polica: 30 kg Počet kusov v balení: 2 ks Melamínová polica s povrchom odolným voči poškriabaniu sa jednoducho čistí. Masívna konštrukcia rámu, hrubá 18 mm. IKEA kód: 30417399 Cena IKEA: 6,-- Preferujem mejlovú komunikáciu. Ak volať, tak po-pi 8.00 - 18.00 h.