inzercia, predaj, predám, bazár

Držiaky do WC a kúpeľne - 5 kusov

Kategória: Kúpeľne

Predám držiaky do WC na taolatný, na uterák, na sprchu - tie sú OK. Pohár je pevný keramický nepoškodený.
Držiak na mydlo je trochu poškodený-viď fotka, držiak na zubné kefky je OK, len farba trochu poškodená-treba len natrieť. Cena 5 € ,osobný odber.
Držiaky do WC a kúpeľne - 5 kusov
Podobné inzeráty
Držiaky do kúpeľne a wc
Predám nové držiaky do kúpeľne a wc. Cena 15e za kus
Drziaky do kupelne
Ponukam na predaj drziaky do kupelne, na stenu sa srobuju. Ide o drziak na mydlo, na pohar, na uteraky a asi na fen (ten nie je namontovany). Pouzivane, stav ako na fotkach. Cena spolu za vsetky kusy.
Držiaky bez vŕtania - nové, nepoužívané
Predám úplne nové, nepoužívané držiaky na toaletný papier (2x) a držiaky na uteráky bez vŕtania, vhodné na rovný povrch kachličiek. Kupované v Siku. Kontaktovať mailom.
Predám modernú a peknú keramickú sadu do kúpeľne – 5 kusov +
Predám modernú a peknú bielo-zlatú keramickú sadu do kúpeľne + BONUS 2x dávkovač tekutého mydla. Počet spolu : 7 kusov. Stav : 100%. Osobne aj pošta. Mobil : .
Nimco mydelnicky KALYPSO
Predame Nimco KALYPSO mydelnicky a drziaky. Mydelnicky su plastove (nerozbytne), nadoba sklenena. Vsetko je v dobrom/pouzitelnom stave, drziaky su pekne leskle, nedoskriabane, po prerabke bytu sa nam to uz nehodilo. Vsetko za 1 Euro. Iba osobny odber v PK, nie posta/dobierka/kurier atd.
Držiaky na uteráky
predám nepoužité držiaky na uteráky, nové rozmery viď fotky predám aj samostatne - háčiky na uteráky 5€/2ks - vidlicový držiak na uteráky 18€ spolu 20€ osobný odber Bratislava-Staré mesto alebo poštou na dobierku (cena + poštovné 5.5€)