inzercia, predaj, predám, bazár

Dubnické drahé opaly polodrahokami

Kategória: Zberateľstvo

Rozpredáme zbierku Dubnických drahých opálov polodrahokami, mliečne, krištalove, matrix. Opál je minerálom symbolizujúcim nádej je vhodný ako dar poprípade na ďalšie spracovanie, výbrus a osadenie do šperkov.
Posielame aj na dobierku Slovenskou poštou.

vyhľadávanie: zlato drahokami polodrahokami opál Dubnik Dubnický opál Červenica kamene minerály drahé kamene briliant diamant
Dubnické drahé opaly polodrahokami
Podobné inzeráty
Dubnické drahé opaly polodrahokami
Rozpredáme zbierku Dubnických drahých opálov polodrahokami, mliečne, krištalove, matrix 2€/ks Opál je minerálom symbolizujúcim nádej je vhodný ako dar poprípade na ďalšie spracovanie, výbrus a osadenie do šperkov. Posielame aj na dobierku Slovenskou poštou. vyhľadávanie: zlato drahokami polodrahokami opál Dubnik Dubnický opál Červenica kamene minerály drahé kamene briliant diamant
Dubnicke Drahe Opaly 80ks +  mliecne 4200g
Rozpredávam zbierku po dedkovi resp by som rád predal všetky tu inzerivane drahé a mliečne opaly spolu v cene 1400€..Je ich vyše 80ks a ak spocitate celkovú cenu budete mať približný odhad .Cena Dubnickeho drahého opalu na svetových burzách je od 250€ / 1ct - 0,2g . Odpovedám len serióznym ponukám a kupcom .Špekulantov blokujem . Všetky foto poskytnem . Ďakujem .
Dubnicke Mliecne Opaly 1 kg
Predam zbierkove opaly po dedkovi . Su to mliecne opaly + hyalit + niekde aj farebny sa najde mozno . Na foto je 4250g . Spolu cena 350
Dubnicke Mliecne Opaly / polodrahokam 4250g
Dubnicke Mliecne Opaly / polodrahokam 4250g. Pltba vopred na ucet alebo osobny odber . Vhodne do sperkov . Mliecne , niekedy aj hyalit a farebny sa najde .
Opály
Predám jeden dráhy opál a mliečne opály, pri bližšom pohľade sa na niektorých mliečnych nachádza aj kúsok drahého oplku. Na cene sa môžme dohodnúť. Opály som našiel sám v starých baniach v Slanských vrchoch pri Dubníku tým pádom nebudú lacné. Samozrejme mliečne budú lacnejšie ako dráhy. Viac info a foto po sms a maile.
minerály,drahy opál,hyalit
Predám výrazne hyalitové-priesvitné drahé opály .Obrázky sú očíslované: Obr.č.1,rozmery-11x8x13 mm,váha-1,2g,cena 30 eur. Obr.č.2.-rozm.11x6x10 mm.váha-1g.,cena-25 eur. Obr.č.3,rozm.6x6x7 mm.,váha-0,6g.,cena-15 eur. Obr.č.4.-rozm.-4x5x5mm.,váha-0,1g.,cena-2,50 eur Obr.č.5,rozm.15x15x12 mm.,váha-2,7g.,cena-67,50 eur. Obr.č.6.rozm.16x13x12 mm,váha-2,6g.,cena-65 eur. Obr.č.7.rozm.20x12x8 mm.váha-2,4g.,cena-60 eur. Pošlem na dobierku slov.poštou.Ďalšie info pošlem záujemcovi do e-mailu,ale nečakajte príliš kvalitné fotky.Každý čo má opály v zbierke vie ,ako zle sa tá opalizácia fotí.Naživo sú oveľa krajšie.Inzerát budem aktualizovať.