inzercia, predaj, predám, bazár

Dve bytové jednotky, dom Vrbové - Piešťany

Kategória: Domy

EXKLUZÍVNE. 

Znížená cena.         

   Kto má rád tiché, kľudné prostredie na bývanie v zastavanej  uličnej zóne na okraji mesta,  ponúkame vám krásny dvojgeneračný rodinný dom v meste   Vrbové.           

Video:  prehliadka:  plocha domu  je cca 120 m2, celková  výmera pozemku je 1328 m2  
Dom má dve poschodia. Každý byt má vlastný vchod. 
prízemie:  kuchyňa, WC , kúpeľňa - vaňa, obývacia miestnosť, detská izba, spálňa a pracovňa.  
poschodie :  kuchyňa, kúpelňa - vaňa, WC, kuchyňa, komora,   obývacia miestnosť, spálňa, detská izba, hosťovská izba. 
 Celý dom je podpivničený. IS: jedna časť domu má novú medenú elektrinu, druhá časť domu je pôvodá, plyn, voda a kanalizácia mestská. 
Dom má plastové okná, zateplenú a zaizolovanú strechu v r. 2013, vykurovanie je plynovým kondenzačným kotlom od r. 2011, posavený je z kvádrov a pálenej tehly.  

Na pozemku sa nachádzajú dve garáže plus jedna garáž je pod domom, hospodárska budova. Na záhrade sa nachádza altánok s vymurovaným krbom a plocha na pestovanie zeleniny, kde sa nachádzajú ovocné stromy. 
Občianska vybavnosť mesta je veľmi dobrá. Vzdialenosť do mesta Piešťany je 12km, Trnava 34km, Trenčín 47km.   

V cene je kompletné právne poradenstvo a vybavenie HÚ s poistením nehnuteľnosti na jeden rok zdarma.
V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte ma na tel.č: , alebo mail: skultetyova@
Dve bytové jednotky, dom Vrbové - Piešťany
Podobné inzeráty
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
Dve bytové jednotky, dom Vrbové - Piešťany
EXKLUZÍVNE.  Znížená cena.             Kto má rád tiché, kľudné prostredie na bývanie v zastavanej  uličnej zóne na okraji mesta,  ponúkame vám krásny dvojgeneračný rodinný dom v meste   Vrbové.           Video:  3D prehliadka:  Úžitková plocha domu  je cca 120 m2, celková  výmera pozemku je 1328 m2  Dom má dve poschodia. Každý byt má vlastný vchod.  prízemie:  kuchyňa, WC , kúpeľňa - vaňa, obývacia miestnosť, detská izba, spálňa a pracovňa.   poschodie :  kuchyňa, kúpelňa - vaňa, WC, kuchyňa, komora,   obývacia miestnosť, spálňa, detská izba, hosťovská izba.   Celý dom je podpivničený. IS: jedna časť domu má novú medenú elektrinu, druhá časť domu je pôvodá, plyn, voda a kanalizácia mestská.  Dom má plastové okná, zateplenú a zaizolovanú strechu v r. 2013, vykurovanie je plynovým kondenzačným kotlom od r. 2011, posavený je z kvádrov a pálenej tehly.   Na pozemku sa nachádzajú dve garáže plus jedna garáž je pod domom, hospodárska budova. Na záhrade sa nachádza altánok s vymurovaným krbom a plocha na pestovanie zeleniny, kde sa nachádzajú ovocné stromy.  Občianska vybavnosť mesta je veľmi dobrá. Vzdialenosť do mesta Piešťany je 12km, Trnava 34km, Trenčín 47km.  V cene je kompletné právne poradenstvo a vybavenie HÚ s poistením nehnuteľnosti na jeden rok zdarma. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte ma na tel.č: , alebo mail: skultetyova@
Dve bytové jednotky, dom Vrbové - Piešťany
EXKLUZÍVNE.  Znížená cena.             Kto má rád tiché, kľudné prostredie na bývanie v zastavanej  uličnej zóne na okraji mesta,  ponúkame vám krásny dvojgeneračný rodinný dom v meste   Vrbové.           Video:  3D prehliadka:  Úžitková plocha domu  je cca 120 m2, celková  výmera pozemku je 1328 m2  Dom má dve poschodia. Každý byt má vlastný vchod.  prízemie:  kuchyňa, WC , kúpeľňa - vaňa, obývacia miestnosť, detská izba, spálňa a pracovňa.   poschodie :  kuchyňa, kúpelňa - vaňa, WC, kuchyňa, komora,   obývacia miestnosť, spálňa, detská izba, hosťovská izba.   Celý dom je podpivničený. IS: jedna časť domu má novú medenú elektrinu, druhá časť domu je pôvodá, plyn, voda a kanalizácia mestská.  Dom má plastové okná, zateplenú a zaizolovanú strechu v r. 2013, vykurovanie je plynovým kondenzačným kotlom od r. 2011, posavený je z kvádrov a pálenej tehly.   Na pozemku sa nachádzajú dve garáže plus jedna garáž je pod domom, hospodárska budova. Na záhrade sa nachádza altánok s vymurovaným krbom a plocha na pestovanie zeleniny, kde sa nachádzajú ovocné stromy.  Občianska vybavnosť mesta je veľmi dobrá. Vzdialenosť do mesta Piešťany je 12km, Trnava 34km, Trenčín 47km.   V cene je kompletné právne poradenstvo a vybavenie HÚ s poistením nehnuteľnosti na jeden rok zdarma. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte ma na tel.č: , alebo mail: skultetyova@
Prenájom, rodinný dom Mýtne Ludany
Ponúkame vám na prenájom dve kompletne zrekonštruované dvojizbové bytové jednotky v rodinnom dome v Mýtnych Ludanoch. Priestory sa nachádzajú v centre obce Mýtne Ludany, len 5 minút autom od okresného mesta Levice. Ponúkané nehnuteľnosti na prenájom tvoria dva od seba oddelené a nezávislé dvojizbové byty so samostatnou kuchyňou a kúpeľňou nachádzajúce sa v jednom rodinnom dome na jednom podlaží. Obe bytové jednotky sú ponúkané na prenájom predovšetkým pracovným partiám, pre zamestnancov firiem, alebo vzájomne známym osobám, keďže byty sú zariadené tak, aby každú spálňu mohlo obývať viac osôb spoločne. Majiteľ nemá záujem byty prenajať rodinám. Dispozícia 1. bytovej jednotky: zádverie spojené s kuchyňou s barovým sedením, 2 spálne, z toho jedna otvorená smerom do kuchyne (prakticky by sa mohlo jednať aj o obývaciu izbu spojenú so spálňou). Kúpeľňa so sprchovým kútom spojená s toaletou. Dispozícia 2. bytovej jednotky: zádverie spojené s kuchyňou, 2 samostatné oddelené spálne, kúpeľňa so sprchovým kútom spojená s toaletou. Bytové jednotky prešli kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa: - výmena plastových okien so žalúziami, laminátové podlahy, obklady a sanita v kúpeľni a toalete, nové stierky, maľovky. Izby sú kompletne zariadené, v každej izbe sa nachádza niekoľko postelí, skriňa, poličky, televízia a ďalší drobný nábytok. Kuchyne sú plne vybavené pre okamžité bývanie, vrátane spotrebičov. V kúpeľniach sa nachádza práčka. V bytoch je zavedený internet. Rodinný dom, v ktorom sa bytové jednotky nachádzajú, bol zateplený. Parkovanie vozidiel nájomcov je možné priamo vo dvore, na dvore sa nachádza pre nájomníkov gril, posedenie. Cena za prenájom závisí od počtu osôb, ktoré budú obývať bytovú jednotku, cena za osobu je 150 eur/mesiac (táto cena za osobu je konečná). Minimálna obsadenosť je 5 osôb na 1 byt, možné je ubytovať aj viac osôb v jednom byte, podľa dohody. Priestory sú pripravené na nasťahovanie, majiteľ nepožaduje depozit pre zahájenie bývania. Obec Mýtne Ludany sa nachádza len 5 minút autom z mesta Levice, 8 minút autom k priemyselnému parku Géňa, v blízkosti termálne kúpalisko Margita-Ilona. Vzhľadom na lokalitu, cenu za osobu a stav bytových jednotiek bývanie na tomto mieste rozhodne odporúčam. V prípade záujmu o ďalšie informácie alebo o osobnú obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: LV-58584 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁR
Prenájom, rodinný dom Mýtne Ludany
Ponúkame vám na prenájom dve kompletne zrekonštruované dvojizbové bytové jednotky v rodinnom dome v Mýtnych Ludanoch. Priestory sa nachádzajú v centre obce Mýtne Ludany, len 5 minút autom od okresného mesta Levice. Ponúkané nehnuteľnosti na prenájom tvoria dva od seba oddelené a nezávislé dvojizbové byty so samostatnou kuchyňou a kúpeľňou nachádzajúce sa v jednom rodinnom dome na jednom podlaží. Obe bytové jednotky sú ponúkané na prenájom predovšetkým pracovným partiám, pre zamestnancov firiem, alebo vzájomne známym osobám, keďže byty sú zariadené tak, aby každú spálňu mohlo obývať viac osôb spoločne. Majiteľ nemá záujem byty prenajať rodinám. Dispozícia 1. bytovej jednotky: zádverie spojené s kuchyňou s barovým sedením, 2 spálne, z toho jedna otvorená smerom do kuchyne (prakticky by sa mohlo jednať aj o obývaciu izbu spojenú so spálňou). Kúpeľňa so sprchovým kútom spojená s toaletou. Dispozícia 2. bytovej jednotky: zádverie spojené s kuchyňou, 2 samostatné oddelené spálne, kúpeľňa so sprchovým kútom spojená s toaletou. Bytové jednotky prešli kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa: - výmena plastových okien so žalúziami, laminátové podlahy, obklady a sanita v kúpeľni a toalete, nové stierky, maľovky. Izby sú kompletne zariadené, v každej izbe sa nachádza niekoľko postelí, skriňa, poličky, televízia a ďalší drobný nábytok. Kuchyne sú plne vybavené pre okamžité bývanie, vrátane spotrebičov. V kúpeľniach sa nachádza práčka. V bytoch je zavedený internet. Rodinný dom, v ktorom sa bytové jednotky nachádzajú, bol zateplený. Parkovanie vozidiel nájomcov je možné priamo vo dvore, na dvore sa nachádza pre nájomníkov gril, posedenie. Cena za prenájom závisí od počtu osôb, ktoré budú obývať bytovú jednotku, cena za osobu je 150 eur/mesiac (táto cena za osobu je konečná). Minimálna obsadenosť je 5 osôb na 1 byt, možné je ubytovať aj viac osôb v jednom byte, podľa dohody. Priestory sú pripravené na nasťahovanie, majiteľ nepožaduje depozit pre zahájenie bývania. Obec Mýtne Ludany sa nachádza len 5 minút autom z mesta Levice, 8 minút autom k priemyselnému parku Géňa, v blízkosti termálne kúpalisko Margita-Ilona. Vzhľadom na lokalitu, cenu za osobu a stav bytových jednotiek bývanie na tomto mieste rozhodne odporúčam. V prípade záujmu o ďalšie informácie alebo o osobnú obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: XX-58584 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCE
PREDAJ - Rodinný dom - Nitra, Čermáň
Realitná kancelária AMAXADES REALITY ponúka na predaj 5 izbový rodinný dom aktuálne rozdelený na 2 samostatné bytové jednotky. Dom sa nachádza v Nitre, v tichej uličke mestskej časti Čermáň. Dom stojí na pozemku s výmerou 752 m2. Z toho zastavaná plocha domu je 101 m2. Dom je trojpodlažný a celková úžitková plocha domu je 255 m2. Prízemie má celkovú výmeru 123 m2, poschodie má výmeru 63,52 m2 a suterén / pivnica má výmeru 62,27 m2. Dom je aktuálne stavebne - sadrokartónovou priečkou rozdelený na 2 samostatné bytové jednotky s vlastnými vchodmi. Prízemnú bytovú jednotku tvorí vstupná chodbička, kuchyňa s krbom, obývačka s terasou, kúpeľňa so sprchovacím kútom a 2 spálne (výmera spální je 17 m2 a 15 m2). Druhá bytová jednotka sa nachádza na poschodí a tvorí ju prízemná vstupná chodba, schodisko, obývačka (18,50 m2), spálňa (19,52 m2), kúpeľňa s vaňou a kuchynka. Izby v tejto časti sú klimatizované. Jednoduchým demontovaním sadrokartónovej priečky v obývacej časti prízemného bytu je obe bytové jednotky možné opäť spojiť do jedného obytného priestoru, ktorý bude mať 4 obytné izby, obývačku, 2 kuchyne a 2 kúpeľne. V suteréne - pivnici sa nachádza jedna otvorená priestranná miestnosť a dve menšie skladové miestnosti. V pivnici je plynový kotol so zásobníkom na vodu a miesto pre umiestnenie práčky. Za domom je udržiavaná záhrada s terasou, altánkom, záhradným domčekom na náradie a s bazénom. Prirodzený tieň a dobrú klímu vytvárajú popínavé rastliny a ovocné stromy. Dom bol kolaudovaný v roku 1998. Dom je postavený z tehly Porotherm. Niektoré časti domu sú zateplené. Na streche je kanadský šindel. Všetky okná na dome sú drevené - Eurookná. Na oknách sú vonkajšie rolety. V izbách sú na podlahe drevené parkety. V ostatných častiach domu je dlažba. Na pozemku pred domom je parkovacia plocha pre autá. Dom je napojený na všetky inžinierske siete - mestská voda, elektrina, plyn, kanalizácia. Na pozemku je tiež vŕtaná studňa s hĺbkou 32 m. Aktuálne mesačné náklady na prevádzku domu sú 130 EUR plyn a 90 EUR elektrina. Voda podľa spotreby. Zariadenie domu - dohodou. Dom ako celok je vhodný pre väčšiu rodinu, alebo ako dvojgeneračné bývanie v dvoch samostatných bytových jednotkách, alebo tiež ponúka možnosť bývania v jednej bytovej jednotke a prenájmu druhej bytovej jednotky. Predajná cena nehnuteľnosti je 360.000 EUR. V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte: , amaxades.reality@ Počet poschodí: 1 Počet izieb: 5 Zastavaná plocha: 101m² Obytná plocha: 248.86m² Celková rozloha: 254.91m² Rozloha pozemku: 752m² Úžitková plocha: 248.86m² Vlastníctvo: osobné Odvoz odpadu: áno Voda: studňa a vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: áno Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - plyn Terasa: áno - 1 Pivnica: áno Garáž: nie Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Bazén: exteriérový