inzercia, predaj, predám, bazár

Dvojizbový byt blízko centra v PP

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

Dám do prenájmu dvojizbový byt so zaskleným balkónom na ulici Joliota Curie v blízkosti centra, nemocnice, potravín,... Všetko na dosah ruky do 3 minút pešej chôdze. Byt má nové stierky, maľovku, podlahy,... Momentálne je byt bez zariadenia - je tu možnosť si ho zariadiť podľa vlastného uváženia, prípadne podľa dohody zariadim. Byt sa nachádza na 1. poschodí byt. domu s bezproblémovým parkovaním a má dve samostatné izby - nepriechodné. Je to vhodná alternatíva na bývanie pre dve dospelé osoby. Preferujem záujemcov bez zvierat. Požadovaný depozit je vo výške dvojmesačného nájomného, t.j. 1100€. Nakoľko prebieha v byte rekonštrukcia, nezverejňujem fotografie. Byt je voľný od 1.3.2023. Viac info na uvedenom čísle. Cena je vrátane energií.
Dvojizbový byt blízko centra v PP
Podobné inzeráty
Prenájom veľkého 1 izbového bytu blízko centra
Ponúkame na prenájom velmi pekný, slnečný 1 izbový byt vo výbornej lokalite veľmi blízko centra. Karpatská ulica,49m2, 2/12 posch., O. V., bez balkóna. Byt prešiel pred rokom a pol kompletnou rekonštrukciou. Menené plastové okná, murované jadro, plávajúce podlahy. Obrovský šatník. Teplý byt orientovaný na východ. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, zateplený. Nachádzajú sa v ňom 2 výťahy. 1 osobný a druhý väčší nákladný. Ponúka sa kompletne zariadený ako na fotkách. Chladnička, mikrovlnka, televízor, nábytok. Minimálna doba prenájmu je 1 rok. Pri podpísaní zmluvy nutné uhradiť nájomné za mesiac+depozit. 520+520e. Výborná občianska vybavenosť. V okolí škola, škôlka, zastávka MHD, potraviny Fresh a do centra mesta asi 5 minút chôdze. Cena 520e platí pre 1 osobu. Pri 2 osobách cena prenájmu 570.
Dám neprechodnú zariadenú izbu do nájmu v centre Košíc.
Blízko UPJŠ, blízko Hlavnej ulice, blízko TU, blízko SZŠ, blízko gymnáziá Poštová, prenajmem aj stredoškolskej študentke z konzervatória a pod. neprechodnú modernú, plne zariadenú dievčenskú izbu v 3 i plne zariadenom novom : . Voľné ihneď na neobmedzene krátku alebo neobmedzene dlhú dobu. Možno ihneď aj nezáväzne ukázať.
Prenajmem 2-izbový byt
Ponúkam do dlhodobého prenájmu rekonštruovaný 2-izbový byt na Jánošíkovej ulici v Košiciach, mestská časť JUH, čo je širšie centrum mesta. Byt sa nachádza na 3 nadzemnom podlaží, s výťahom, v zateplenom bytovom dome. Dispozícia bytu: predsieň so vstavanou skriňou, obývačka spojená s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa s vaňou a toaletou, priestranná lodžia. Komora je na chodbe pred vstupom do bytu a na prízemí je pivnica. Byt sa prenajíma kompletne zariadený. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou s množstvom odkladacieho priestoru, kombinovanou chladničkou s mrazničkou, plynovým sporákom a mikrovlnkou, súpravami tanierov, pohárov, príborov, mixérov apod.. V obývačke je sedacia súprava s odkladacím priestorom, konferenčný stolík, a televízor. Byt je napojený aj na optickú sieť s možnosťou zriadenia vysokorýchlostného internetu a káblovej televízie. O dostatok úložného priestoru sa postarajú vstavaná skriňa v predsieni a priestranná obývacia stena v obývačke. V spálni sú 2 válendy s úložným priestorom a knihovnička. Nie sú povolené domáce zvieratká a fajčenie. Byt je ihneď voľný pre jednu alebo 2 osoby. Parkovanie je možné pred blokom na ulici, priamo pod oknami. Lokalita je iba 10 minút pešo do centra mesta. Cena prenájmu: 480,- € / mesiac. Nájomca sa musí prihlásiť na odber plynu, elektriny a internetu+TV. Pri podpise nájomnej zmluvy je potrebné zložiť mesačné nájomné a depozit vo výške 2-mesačného nájmu. Obhliadka bytu je možná po telefonickom dohovore. Výhody bytu: Ideálna poloha – blízko centra Výborné dopravné napojenie na MHD Tichá lokalita – bez priameho dopravného hluku a dopravy ako takej
2 samostatné, nepriechodné izby blízko centra / 2 izb.byt
Ponúkam na prenájom pekný, zrekonštruovaný 2 izb.byt / 2 velké nepriechodné izby blízko centra cca 5 min.od NOVUMU. Byt je po novej rekonštrukcií, čistý. Výborná, tichá lokalita, príjemné, tiché bývanie. Možnosť prenájmu pre rodinu alebo 2 kamarátky / nepriechodné izby. CEna: 1 izb/ 1 os/270 E.
2 izb. byt blízko centra a NOVUMU / 2 nepriechodné izby
Ponúkam na prenájom pekný, zrekonštruovaný 2 izb.byt / 2 velké nepriechodné izby blízko centra cca 5 min.od NOVUMU. Byt je po novej rekonštrukcií, čistý. Výborná, tichá lokalita, príjemné, tiché bývanie. Možnosť prenájmu pre rodinu alebo 2 kamarátky / nepriechodné izby. CEna: 1 izb/ 1 os/270 E.
Garsónka blízko centra mesta
Ponúkam na prenájom zrekonštruovanú garsónku plne zariadenú blízko centra mesta. Príjemné, velmi tiché bývanie, na skok do centra. Byt je volný. Len bez zvierat. Najradšej 1 osobe.