inzercia, predaj, predám, bazár

Dvojkancelária Alžbetina ul.,27 m2 s vlastným sociál.zázemím

Kategória: Kancelárie

RM DIZAJN vám ponúka na prenájom kancelársky priestor na ul. Alžbetina, Košice I – Staré Mesto, výmera 27 m2, situovaný na prízemí historickej budovy.

Jedná sa o kanceláriu s 2-miestnosťami so samostatným vstupom, vlastné sociálne zariadenie. Z jednej miestnosti sa prechádza do druhej.



Vybavenie:
-laminátová podlaha, dlažba vo WC

-pôvodné drevené okná s dvojsklom



Energetický certifikát nie je k dispozícií.



Voľná IHNEĎ.

Cena je bez energií / elektrická energia na základe podružného merania, vykurovanie pomerovo podľa podlahovej plochy /



CENA :
320 Eur / mesiac /



PROVÍZIU RK NEPLATÍTE.
Dvojkancelária Alžbetina ul.,27 m2 s vlastným sociál.zázemím
Podobné inzeráty
ALŽBETINA ul.-dvojkancelária s vlastným sociál.zázemím, 27m2
RM DIZAJN vám ponúka na prenájom kancelársky priestor na ul. Alžbetina, Košice I – Staré Mesto, výmera 27 m2, situovaný na prízemí historickej budovy. Jedná sa o kanceláriu s 2-miestnosťami so samostatným vstupom, vlastné sociálne zariadenie. Z jednej miestnosti sa prechádza do druhej. Vybavenie: -laminátová podlaha, dlažba vo WC -pôvodné drevené okná s dvojsklom Energetický certifikát nie je k dispozícií. Voľná IHNEĎ. Cena je bez energií / elektrická energia na základe podružného merania, vykurovanie pomerovo podľa podlahovej plochy / CENA : 320 Eur / mesiac / + energie (cca 40 eur - elektrina, plynové kúrenie) PROVÍZIU RK NEPLATÍTE.
MAXFINREAL - Prenájom štyroch 2kancelárií v Nitre
Ponúkame v Nitre na prenájom 4 dvojkancelárie. Kancelárie sa nachádzajú v polyfunkčnej budove. Budova prešla rekonštrukciou v rámci ktorej boli priestory vymaľované a položené nové podlahy. Budova je zabezpečená alarmom a vstup je možný 7/365. Rozmer kancelárií: Dvojkancelária 36,19m2 - Toalety spoločné 230€/m + energie + DPH Dvojkancelária 47,17m2 - vlastný kuchynský kút + Toaleta 380€/m + energie + DPH Dvojkancelária 56,30m2 - vlastný kuchynský kút + Toaleta 450€/m + energie + DPH Dvojkancelária 38,54m2 - vlastný kuchynský kút + Toaleta 310€/m + energie + DPH V cene nájmu je aj upratovanie spoločných priestorov + kancelárií, kompletný realitný aj právny servis. V okolí je kompletná občianska vybavenosť ako je reštaurácia, kaviareň, potraviny, MHD.... VOĽNÉ IHNEĎ!!! Bližšie informácie na tel.č. V prípade záujmu Vám vieme zabezpečiť výhodné poistenie. Sme členom REALITNEJ ÚNIE SLOVENSKEJ REPUBLIKY Poschodie: 2 Počet poschodí: 2 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: , +energie, +DPH Celková rozloha: 35m² Vlastníctvo: firemné Stav: po rekonštrukcii Kúpeľňa: nie Balkón: nie Lódžia: nie Garáž: nie Výťah: nie Parkovanie: verejné Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: áno Klimatizácia: nie Bezbariérový prístup : nie Okná: drevené
Predaj, administratívny priestor Banská Bystrica, Centrum, K
Ponúkame na predaj administratívnu budovu v blízkosti centra mesta Banská Bystrica. Budova postavená na pozemku o rozlohe 212 m2 bola skolaudovaná v roku 2010 a pozostáva z troch podlaží s celkovou výmerou 488,4 m2. Dispozícia jednotlivých podlaží je nasledovná: - na prvom podlaží o výmere 157,40 m2 sa nachádzajú : hlavný vstup so zádverím, 4 x kancelárie o veľkosti od 19,2 m2 až 32,9 m2, menšia kuchynka, 2 x technické miestnosti, 2 x samostatné toalety so zázemím pre ženy, samostatná toaleta so zázemím pre mužov , sklad, miestnosť pre upratovacie služby, chodba a schodište na druhé podlažie / viď. pôdorys /. - na druhom podlaží o výmere 165,76 m2 sa nachádzajú : 6 x kancelárie o veľkosti od 9,35 m2 až 22,47 m2 pričom jedna z kancelárií má východ na terasu, menšia kuchynka, serverovňa, samostatná toaleta so zázemím pre ženy, samostatná toaleta so zázemím pre mužov , samostatná toaleta určená pre kanceláriu, chodba a schodište na tretie podlažie /viď. pôdorys/. - na treťom podlaží o výmere 165,32 m2 sa nachádzajú : 4 x kancelárie o veľkosti od 9,28 m2 až 22,06 m2, veľká zasadacia miestnosť o výmere 48,2 m2, 2 x kuchynka, serverovňa, samostatná toaleta so zázemím pre ženy, samostatná toaleta so zázemím pre mužov , samostatná toaleta určená pre kanceláriu /viď. pôdorys/. V ponuke je aj 18 vonkajších parkovacích miest v cene 13.500 EUR bez DPH za jedno parkovacie státie. Uvedená cena 1.195.575 je cena spolu za budovu a parkovacie státia a bude k nej pripočítaná DPH. Energetická trieda A. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: BB-59157 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO C
Priestranné kancelárske priestory - ul. Alžbetina, Košice
Získajte svoje vysnívané kancelárske priestory na ulici Alžbetina v Košiciach - teraz na prenájom! Hľadáte dokonalé kancelárske priestory pre váš rastúci biznis alebo tím? Predstavte si, že máte k dispozícii priestranné kancelárie v prestížnej lokalite Alžbetina Košice s celkovou rozlohou 129,93 m2 . K dispozícii sú 4 rozsiahle priestory pre kancelárie, samostatná kuchyňa a 2 kúpeľne. Miesto, kde môžete efektívne pracovať, stretávať sa so zákazníkmi a rozvíjať svoje podnikanie je tu práve pre Vás. Mesačný nájom vrátane energií je 2000€,- V prípade záujmu a ďalších informácii Nás neváhajte kontaktovať. Prosím o kontaktovanie výlučne mailom!
Kancelárske priestory so sociálnym zázemím, vlastným…
administratíva, Technická, Bratislava - Ružinov, Bratislava II - Kancelárske priestory so sociálnym zázemím, vlastným parkovaním a možnosťou skladových priestorov. Popis: Realitná kancelária Directreal Image vám exkluzívne ponúka na prenájom kancelárske priestory so sociálnym zázemím a parkovaním priamo vo dvore. Administratívna budova má veľmi perspektívnu polohu, nakoľko sa nachádza neďaleko obchodného centra Avion, Korzo a letiska s priamym napojením na diaľničný obchvat a centrum mesta, v okolí je kompletná občianska vybavenosť. Dostupné parkovanie pre prípadných budúcich klientov nájomcu je veľkou výhodou. K dispozícii sú na prenájom dve kancelárie o výmere 18m2 každá, ktoré sú navzájom prepojené, ale je možnosť ich využiť aj osobitne, nakoľko každá má svoj samostatný vstup. Priestory sú čiastočne zariadené kancelárskym nábytkom, klimatizované, plastové okná s interiérovými žalúziami a internetové pripojenie je samozrejmosťou. Kancelárie sú situované na druhom podlaží, na ktorom sa nachádzajú aj sociálne zariadenia. Vstup do budovy a prístup ku kanceláriám je uzamykateľný, tak isto ako celý súkromný areál, kde sa nachádza aj parkovisko. Kancelárske priestory sú k dispozícii na prenájom ihneď. Cena za prenájom kancelárskych priestorov v celkovej výmere 36m2 je 490,-EUR / mesačne bez DPH vrátane energií (400,- bez DPH nájom + 90,-€ bez DPH energie) Ku kancelárskym priestorom je možné si prenajať aj skladové priestory, ktorý jeden z nich je možné využiť aj ako garáž. Rozmery skladových priestorov sú 6,5 x 5,3m = 34,45m2 Rozmery garáže 3x6 = 18m2 Cena za prenájom skladových priestorov / garáže je vecou dohody pri prenájme kancelárskych priestorov. Províziu nájomca RK neplatí. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na telefónnom čísle alebo e-mailom Teším sa na Vás pri obhliadke, Zuzana Harničarová. . Zariadenie: Kancelárske priestory sú čiastočne zariadené kancelárskym nábytkom. Pozemok: Rovinatý Celková úžitková plocha administratívy: 36 Príjazdová cesta: Asfalt Kúrenie: Tepelné čerpadlo Forma vlastníctva: Osobné Počítačová sieť: Áno Energetický certifikát budovy: Trieda A Energetický certifikát - (VYKUROVANIE): Trieda A Energetický certifikát - (Príprava TUV): Trieda A Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Zuzana Harničarová z.harnicarova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Image Adresa: Osiková 15, 90025 Chorvátsky Grob Telefón:
Kanc. priestor KE - Alžbetina, výmera 27 m2, prízemie
Ponúkam na prenájom kanc. priestor v centre Košíc, Alžbetina ulica. Jedná sa o prízemný priestor s výmerou 27 m2. Členenie: vstupná chodba, 2 miestnosti, socialne zariadenie. Priestor bude novo vymaľovaný podľa požiadavky záujemcu. Cena za priestor 325 EUR + energie / elektrická energia na základe podružného merania, vykurovanie pomerovo podľa podlahovej plochy /. Možnosť optického pripojenia internetu.