inzercia, predaj, predám, bazár

dvojplotenka s drezom

Kategória: Ostatné

predám takmer novú dvojplotenku s nerezovým drezom
dvojplotenka s drezom
Podobné inzeráty
Investičná príležitosť - "Bufet Zátoka" - Liptovská Sielnica
Ponúkame Vám na odpredaj lukratívnu ponuku, zabehnutý stánok rýchleho občerstvenia – Zátoka – Liptovská Sielnica, okres Liptovský Mikuláš. Kúpou zabehnutej prevádzky získate jedinečnú investičnú príležitosť s návratnosťou investície do štyroch rokov. Prevádzka z dvoch unimo buniek umiestnených na betónových cestných paneloch sa nachádza na pozemku o výmere 100 m2 - uzavretá nájomná zmluva o nájme pozemku so slovenským vodohospodárskym podnikom po dobu 31.12.2026, nájomné vo výške 500,- €/rok. Pred uplynutím doby nájmu je možné túto zmluvu predlžiť o ďalších 5 rokov. Stavba obsahuje: - Predajný stánok – chodba, šatňa, WC, predajná plocha, sklad, pôjd, - Sociálne zariadenia – 2x chodba, 2x WC, - Sklad propán-bután nádrží, - Žumpa z izolovanej oceľovej nádrže o objeme 3 m3 s uzamykateľným poklopom, - Elektrocentrála + Solárne panely, - Studňa. Stánok pozostáva zo vstupu pre zásobovanie, prípravovne, miestnosti na uloženie upratovacích potrieb, zariadenie na osobnú hygienu pre zamestnancov a prednej časti stánku. Prípravovňa je vybavená kuchynskou linkou, 2 plynovými sporákmi, drezom na umývanie náradia a náčinia, drezom na manipuláciu so zeleninou, chladničkou kombinovanou s mrazničkou, mikrovlnou rúrou, varnou kanvicou a samostatnou mrazničkou. Predná časť stánku je vybavená umývadlom s prívodom tečúcej teplej a studenej vody, výčapným zariadením, mraziacim zariadením, chladiacim zariadením kombinovaným s mraziacim zariadením. Zariadenie na osobnú hygienu pre zákazníkov (samostatný objekt) sú diferencované podľa pohlavia. Pozostávajú z predsiene s umývadlom s prívodom teplej aj studenej vody a WC kabíny. Sortiment predaja: alkoholické, nealkoholické, teplé nápoje, čapované pivo a kofola, originálne balené cukrovinky a slané výrobky, tabakové výrobky, syrové korbáčiky, mrazené krémy priemyselne vyrábané v originálnom balení, nanuky, ohrievané a grilované mäsové výrobky, pekárenské výrobky, obložené bagety spotrebiteľsky balené, pokrmy z mrazených polotovarov. Bližšie informácie, revízie ako aj projektovú dokumentáciu súvisiacu k prevádzkovaniu stánku Vám poskytneme na osobnom stretnutí.
batéria s drezom
batéria s drezom
Pracovná doska s drezom
Pracovná doska s drezom čisto nová. Rozmery dosky 80x60 Rozmery drezu 48x48
Predám nerezové umývadlo s drezom
Predám nerezové umývadlo s drezom, bolo vyrobené na objednávku z kvalitnej nereze, vhodné do záhrady, na chatu, ale aj prevádzky. Výškovo nastaviteľné nožičky, rozmer 46x40cm, výška 82cm (dá sa upraviť),
Kuchynská linka
????Na predaj???? Kuchynská linka s Digestorom Šírka linky s drezom 150cm Výška 87cm Šírka linky nad drezom 150cm Výška 70cm ???? šírka 115cm Výška linky so šúflíkmi 89cm Vrchná -šírka 164cm Výška 70cm Cena komplet 300€ pri rýchlom jednaní možná dohoda.
batéria s drezom
batéria s drezom bez stolíka