inzercia, predaj, predám, bazár

DYKHMILY Air Cushion Bezpečnostná obuv

Kategória: Topánky, obuv

Velkosť 38Woman

Predám úplne nové topánky s ocelovou špičkou veľmi kvalitńe nosenie používam ich taktiež či práca či bežńe nosenie

Tlmenie nárazov: Vzduchový vankúš má citlivý odskok a ponúka ľahké odpruženie a podporu.
Oceľová špička: Európska štandardná pracovná obuv s oceľovou špičkou pomáha chrániť nohy pred padajúcimi alebo valcujúcimi sa predmetmi.
Vonkajší materiál: sieťovina
Vnútorný materiál: sieťovina
Podrážka: polyuretán
Zatvorenie: Šnurovanie
Typ podpätku: plochý
Materiálové zloženie: Pletené pletivo
Priemer hriadeľa: stredný
Šírka topánky: Normálne centimetre
Priedušný: Lietajúci tkaný zvršok poskytuje úplnú priedušnosť a udržuje nohy pohodlné a suché.
Ľahké zaťaženie: Ľahké pohodlie týchto bezpečnostných topánok z nich robí prvú voľbu na dlhé prechádzky a státie.
Protišmykové: Podrážky špeciálnych línií majú silnú priľnavosť, výrazne zvyšujú bezpečnosť.
DYKHMILY Air Cushion Bezpečnostná obuv
Podobné inzeráty
Pracovná obuv
Pánska pracovná obuv,nove,s oceľovou špičkou. 1.foto Dykhmily, veľkosť 45,cena 40eur. 2.foto Dykhmily ,veľkosť 41,cena 30eur.
Nike Air Jordan 1, 4
Predam nike jordan 1-ky a 4-ky. R Ceny/velkosti:✅ - Nike Air Jordan 1 University Blue, 40.5 - 130€ - Nike Air Jordan 1 Fragment, 41 a 42.5 - 150€ - Nike Air Jordan 1 Off-White White 40.5 - 160€ - Nike Air Jordan 1 Travis Scott, 38.5 a 41 - 150€ - Nike Air Jordan 1 Off-White Chicago, 43 - 160€ - Nike Air Jordan 1 Off-White UNC, 44 - 160€ - Nike Air Jordan 1 Mid Smoke Grey, 43 - 130€ - Nike Air Jordan 1 Hyper Royal, 44.5 - 130€ - Nike Air Jordan 1 Obsidian, 45 a 46 - 130€ - Nike Air Jordan 1 Rebellionaire, 42.5 - 130€ - Nike Air Jordan 1 Dior High, 41 - 190€ - Nike Air Jordan 1 Dark Mocha, 46 - 130€ - Nike Jordan 4 A Ma Maniere, 42.5 - 140€ - Nike Jordan 4 Metallic Green, 43 - 130€ - Nike Jordan 4 Military Black, 45 - 140€ - Nike Jordan 4 White Cement, 44.5 - 140€ - Nike Jordan 4 Oreo, 41 - 130€ - Nike Jordan 4 Black Cat, 45 - 140€ - Nike Jordan 4 Red Thunder, 44.5 - 140€ Dodanie do 1-3 pracovnych dni +zadarmo crease protectory! Pre viac foto alebo info napis sms alebo mail Pozri si aj moje dalsie inzeraty ;)
Terlik  biela AIR LIGHTY obuv - šlapky hladká biela EU37
EU 37, presne pasuje na nohu k dispozicii aj velkost EU 38 a EU 40 Charakteristika: Terlik AIR LIGHTY štýlová obuv zabezpečuje maximálne tlmenie nárazov pri chodení. Oproti AIR obuvi na platforme su LIGHTY šlapky nižšie, ľahšie a komfortnejšie Najvýraznejšou črtou našich papúč LIGHTY je ich plná bublinková podrážka. Vďaka svojej pružinovej funkcii neunavuje nohy. Je to bylepšený model LIGHTY. Sú ešte pohodlnejšie a ľahšie vďaka novej vylepŠenej podrážke. Výhodou je tiež zadné uchytenie nohy na gumu. Výška spodku je 5cm. Materiál: Vrch je vyrobený z vysoko kvalitnej laminovanej eko kože a bez obsahu ftalatov. Je antibakteriálny. Pri jeho výrobe sa tež používa ekologická polyuretán na výrobu spodku obuvi, ktorý nezaťažuje životné prostredie. Vzor: Hladká biela Údržba: Veľmi ľahka údržba. V prípade, že vaša obuv zmokla jednoducho ju nechajte samovoľne vyschnúť v miestnosti V prípade, že vaša obuv je špinavá, jednoducho očistite suchou resp. vlhkou handrou jemne pretrite a očistite od špiny. V ŽIADNOM PRÍPADE neperte obuv v práčke, Obuv nieje určena na pranie v práčke NEPRIKLADAJTE k radiatorom alebo iným výhrevnym telesám. NEPOUŽÍVAJTE agresívne čistiace prostriedky. AIR LIGHTY - Ak nosíte veľkosť 38, veľkosť 38 Vám bude presne pasovať. Platí pre všetky AIR LIGHTY OBUV
Predám úplne novú pracovnú obuv,topánky Panda Orsetto 99990
Predám úplne novú pracovnú obuv,topánky Panda Orsetto 99990 S3 CI SRC O veľkosti 41 Mám dva páry Originál zabalené v krabici Ďalej predám novú pracovnú obuv s ocelovou špičkou EDIS Veľkosť 42 Foto 5 až 11 Bezpečnostná členková obuv s oceľovou tužinkou a stielkou odolnou proti prepichnutiu, antistatickou a protišmykovou PU/PU podošvou rezistentnou voči kyselinám a olejom, absorpciou energie v päte, vodeodolným zvrškom z priedušnej kože a reflexnými komponentmi pre zvýšenie viditeľnosti. Vlastnosti reflexné doplnky absorpcia energie v päte protišmyková podošva zvršok odolný vode bezpečnostná špica stielka proti prepichnutiu priedušný zvršok podrážka odolná olejom useň antistatická obuv EN ISO 20345 Osobné ochranné prostriedky. Bezpečnostná obuv Parametre Vlastnosti kategória - S3, SRC
Rozpredám zbierku Jordan1 Jordan4  AF1 OffWhite Dunks
Rozpredám zbierku topánok na obrázku: ✅ Nike Air Force 1 biele (40) ✅ Nike Air Force 1 biele (41) ✅ Nike Air Force 1 biele (42) ✅ Nike Air Force 1 biele (42) ✅ Nike Air Force 1 biele (43) ✅ Nike Air Force 1 biele (43) ✅ Nike Air Force 1 čierne (40) ✅ Nike Air Force 1 čierne (41) ✅ Nike Air Force 1 čierne (41) ✅ Nike Air Force 1 čierne (43) ✅ Nike Air Force 1 čierne (44) ❌ Jordan 1 Retro High Court Purple (41) ✅ Jordan 4 PSG (42) ✅ Jordan 4 PSG (43) ✅ Jordan 4 PSG (43) ✅ Jordan 4 PSG (45) ❌ Jordan 4 Retro Red Thunder (41) ✅ Nike Dunk Low Off-White Lot 2 (45) ✅ Nike Dunk Low Off-White Lot 36 (43) • kľudne ma kontaktujte aj pre dalšie informácie • osobný odber v BA alebo dobierka po celej EÚ Pozri aj moje ďalšie inzeráty :)
Terlik damska AIR obuv - šlapky hello kitty EU 37
nove, v krabici. EU 37, vhodne pre damy ktore nosia velkost EU 36 k dispozicii aj velkost EU 39 Charakteristika: Terlik AIR štýlová obuv zabezpečuje maximálne tlmenie nárazov pri chodení. AIR šlapky na platforme používa tlmiaci systém a podporu päty, vďaka ktorému odľahčuje nárazy na prsty a pätu a vaše nohy nebudu unavené z celodenneho chodenia. Nielenže odľahčuju spodnú časť nohy, ale aj zabezpečujú podporu členka a bočnej časti chodidla. Hneď ako si ich dáte na nohy, pocítiťe výhody tohto typu obuvi. Sú absolútne pohodlne a ľahučké vĎaka použitým materiálom Vďaka špeciálnemu tvaru podrážky sa nekĺžu po mokrej zemi. Vaša noha sa nebude potiť vďaka otvorom na boku, ktore zabezpečia prúdenie vzduchu. Výška spodku je 5,5cm. Jedinečný dizajn Materiál: Vrch je vyrobený z vysoko kvalitnej eko kože a bez obsahu ftalatov. Je antibakteriálny. Pri jeho výrobe sa tež používa ekologická polyuretán na výrobu spodku obuvi, ktorý nezaťažuje životné prostredie. Vzor: Hello Kitty Údržba: Veľmi ľahka údržba. V prípade, že vaša obuv zmokla jednoducho ju nechajte samovoľne vyschnúť v miestnosti V prípade, že vaša obuv je špinavá, jednoducho očistite suchou resp. vlhkou handrou jemne pretrite a očistite od špiny. V ŽIADNOM PRÍPADE neperte obuv v práčke, Obuv nieje určena na pranie v práčke NEPRIKLADAJTE k radiatorom alebo iným výhrevnym telesám. NEPOUŽÍVAJTE agresívne čistiace prostriedky. Air obuv je úzka, preto ODPORÚČAME objedať veľkosť o čislo väčšie než bežne nosíte, ušetrite čas pri vymene tovaru !