inzercia, predaj, predám, bazár

Dymovy hlasic Honeywell

Kategória: Ostatné

Predám dymovy hlasic zn.Honeywell, nepoužívany v originál krabici.
Osobný odber v Rovinke alebo pošlem poštou po prevode sumy s poštovným na účet.
Prosím písať mail alebo na WhatsApp
Dymovy hlasic Honeywell
Podobné inzeráty
Požiarny dymový hlásič Honeywell XS100
Predám čisto nový požiarny dymový hlásič. Cena dohodou
Požiarny dymový hlásič Honeywell XS100
Len osobný odber v Košiciach.
Honeywell Home DC915SG bezdôtový zvonček kompletná sada
Tieto bezdrôtové gongy sú vybavené technológiou Honeywell-ActivLink ™ a pôsobia svojimi bezdrôtovými dosahmi 200 m. To zaisťuje, že si rádiové gongy môžete vziať so sebou kamkoľvek v dome alebo na záhrade, pričom budete vždy informovaní o tom, či je návštevník pri dverách. Vďaka vstavanému zosilňovaču s opakovacím / rádiovým zosilňovačom je možné pomocou druhého rádiového gongu zvýšiť dosah rádia až na 400 metrov. Svetelný prsteň je vybavený 7 nastaviteľnými farbami a LED bleskom pre vizuálne správy. Režim spánku / stlmenia vypne rádio gong na 3, 6, 9 alebo 12 hodín alebo na dobu neurčitú. Rádiové gongy sú už vopred nakonfigurované a môžu sa používať okamžite po zakúpení. Gong môže byť tiež ovládaný pomocou napájacieho zdroja s micro USB (5 V / 2 A). Špeciálne funkcie Dosah rádia asi 200 m Nastaviteľné 8 melódií S reguláciou hlasitosti V režime spánku / stlmenia Svetelný prsteň a LED svetlo blesku Honeywell-ActivLink ™ Rozsah dodávky Gombík zvonček, gong, 1x gombíková bunka CR2032.
LonWorks® IF-LON2 Interface
10 ks Rozhrania LonWorks® IF-LON2 možno použiť na pripojenie ovládačov Honeywell cez ich port USB k sieťam LonWorks. VYHĽADÁVANIE Uložte túto stránku ako PDF KONTAKTUJ NÁS KÚP ONLINE Rozhrania LonWorks® IF-LON2 možno použiť na pripojenie ovládačov Honeywell cez ich port USB k sieťam LonWorks. Sieťové rozhrania IF-LON2 sú určené na použitie s EAGLE, EAGLEHAWK alebo CLIF-CBUSLC.
Odkalovací filter Honeywell F74CS - Pitna voda
Predam Odkalovací filter Honeywell F74CS, 110 mikronov filter aj s prirubou. Vid foto. Velmi jednoduche a ucinne odkalovanie. Viac info:
Požiarny hlásič
Ponúkam na predaj nový, zabaleny požiarny hlásic československej výroby zn. HASMAR výrobca JZD Rozvoj Horka u St. Paky. Nepoužívane, Pošlem aj na dobierku