inzercia, predaj, predám, bazár

Dynafit BackPacks vrecko

Kategória: Ostatné

Predam dynafit vrecko nepremokave na uskladnenie najdolezitejsich veci ktore su chranene pred vodou vlhkostou. Uzamykanie na suchy zips.
Dynafit BackPacks vrecko
Podobné inzeráty
Dynafit BackPacks vrecko PREDANE
Predam dynafit vrecko nepremokave na uskladnenie najdolezitejsich veci ktore su chranene pred vodou vlhkostou. Uzamykanie na suchy zips.
Monterky
Popis produktu Pánske montérkové pracovné nohavice do pása. Pás s pútkami na opasok, vzadu do gumy. Predné vrecká, bočné vrecko na zvinovací/skladací meter, bočné vrecko na mobil/peňaženku, zdvojené kolená, zadné vrecko s chlopňou, reflexné doplnky. Pánske montérkové nohavice do pása. - pás s pútkami na opasok, vzadu do gumy - predné vrecká - bočné vrecko na zvinovací / skladací meter - bočné vrecko na mobil / peňaženku - zdvojené kolená - zadné vrecko s chlopňou - reflexné doplnky Veľkosť 56
Mikulášska čižma / vrecko
Mikulášske vrecko na sladkosti a iné darčeky alebo ako darčekové vrecko na čokoľvek. Vrecko má rozmery 31 x 21 cm a je ušité zo 100 %-nej bavlny, zaväzuje sa jutovým špagátom s drevenou hviezdičkou zlatej farby. Cena: 3,- €/ks Mikulášska čižmička na sladkosti a iné darčeky alebo aj ako závesná dekorácia. Čižma je pevná a pekne drží tvar. Cena: 5,20 €/ks Vrecko/čižma na rozdiel od plastového vrecka slúži pre svoj účel dlhé roky a poslúžia aj ako závesná dekorácia.
North face Športová taška 71L
Predám športovú/cestovnú tašku novú nepoužitú. bezpečné bočné vrecko na zips na telefón, alebo peňaženku odnímateľné, nastaviteľné a špeciálne tvarované ramenné popruhy polstrované bočné rukoväte otváranie D-zipsom s patkou, ktorá zips chráni pred nepriazňou počasia hlavný oddiel obsahuje sieťované vrecko na zips nepremokavý materiál Base Camp s dvojitými švami, ktoré sú v kľúčových miestach zosilnené bar tack stehom štyri kompresné popruhy nepremokavé vrecko na doklady sieťovaný vak pomáha udržať tašku čistú spodné vrecko na zips slúži na oddelenie špinavej obuvi, alebo mokrého oblečenia, bez toho, aby ste museli obetovať miesto v hlavnom úložnom priestore sieťované púzdro v krajnom oddieli poskytuje možnosť roztriedenia vecí Môžem poslať cez zasielkovnu alebo osobný odber(TT-okolie/Ba)
Turistický batoh Lowe Alpine AirZone Trail 35
Lowe Alpine AirZone Trail 35: je vhodný pre jednodňovú turistiku alebo výlety, ľahké výstupy v horách atď. Tento turistický batoh má AirZone - sieťovaný chrbát zaujímavý svojou vysokou priedušnosťou, nepotí sa vám chrbát a ak áno, tak rýchlo vysychajú. Má veľmi populárny objem 35 l. Má vrecko na gps prístroje a mobilný telefón na bedrovom páse, vrecko na mapu na čele batohu a ďalšie vrecká na veku batohu. Bočné sieťované vrecká vhodné na fľašu, upevnenie turistických paličiek. Súčasťou je integrovaná pláštenka. Vysoká životnosť, doživotná záruka na výrobné vady. objem: 35 l váha: 1,17 kg dĺžka chrbta: 46 cm vrchná tkanina: 210D 6.6 Mini Ripstop / HydroShield chrbtový systém: AirZone Kapsičky na telefón a GPS na bedrovom páse Vrecko na mapu alebo iné drobnosti na čele batohu Strečové bočné vrecká Vrecko na hydrovak Bočné kompresné popruhy Jednoduchý systém na upevnenie trekových palíc Pútko na uchytenie cepínu Integrovaná pláštenka Pútko na svetlo Hrudný popruh s píšťalkou Klip na kľúče V PRÍPADE ZÁUJMU MA KONTAKTUJTE SMS SPRÁVOU , PRÍPADNE ODPOVEĎOU PRIAMO CEZ , NÁSLEDNE JE MOŽNÉ SI ZAVOLAŤ. NA ZMEŠKANÉ HOVORY NEREAGUJEM.
Kožená brašňa/taška zn. BEAR DESIGN
Na predaj pánska brašňa/taska BEAR DESIGN. Vyhotovená z kvalitnej kože a vnútornej časti z oderu vzdorného materiálu. 2x malé vonkajšie vrecko, 1x vnútorné vrecko na laptop, 1x vnútorné vrecko na zips, 2x menšie vnútorné vrecká, 1x centrálne vnútorné vrecko. Šitie, švy nie je nikde potrhané, znehodnotene. Na jednom vonkajšom vrecku chýba uchycovacia magnetka(oprava pár eúr)- viď posledné foto. Cena: €25,- poštovné hradí kupujúci.