inzercia, predaj, predám, bazár

DYNAFIT JERSEY RIDE W S/S 6211 Mountain bike cyklo tričko

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predám tričko DYNAFIT JERSEY RIDE W S/S 6211 Mountain bike č.L Pôvodná cena:69Eur. Na predu malý fliacik. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (05122022)Tričko športového strihu s potlačou Dynafit RIDE na horskú cyklistiku ale aj turistiku. Priedušný materiál je príjemný na pokožke a rýchlo schne. Reflexné prvky na koncoch rukávov zvyšujú vašu viditeľnosť a zvyšujú tak bezpečnosť za súmraku alebo v hmle na horách.Neformálne, priedušné dámske tričko Ride Shirt zaručuje neobmedzenú zábavu z jazdy a štýlový vzhľad pri jazde na horskom bicykli. Široký, voľný strih zaisťuje maximálnu voľnosť pohybu a štýlu v sedle. Vysoko priedušný sieťovaný materiál je mimoriadne pohodlný na pokožke aj pri veľmi vysokých teplotách a zaručuje optimálnu telesnú klímu. Ak máte so sebou batoh na dlhších túrach, oderuvzdorný materiál v oblasti ramien sľubuje dodatočnú robustnosť. Ďalšie plus pre spotené výstupy: Látka je vybavená šikovnou úpravou HeiQ Fresh Treatment, ktorá zabraňuje hromadeniu zápachu a zaisťuje trvalú sviežosť. Funkčná tričko je zakončená reflexnými prvkami, ktoré zaisťujú lepšiu viditeľnosť za šera alebo za zhoršených svetelných podmienok.

Materiál:

DURASTRETCH ACTIVE 4-WAY ECO DWR 123 BS (84% Polyamide 16% Elastane)


Vlastnosti:
• Priedušná
• Odsávanie
• Proti zápachu
• Mikroperforácia
• Reflektory
DYNAFIT JERSEY RIDE W S/S 6211 Mountain bike  cyklo tričko
Podobné inzeráty
Prístupové topánky Dynafit Speed MTN GTX (EU46)
Predám párkrát nosené prístupové topánky Dynafit Speed MTN GTX vo veľkosti EU46, membrána Gore-Text. Podrážka Dynafit Speed MTN GTX sa vyznačuje modernou konštrukciou, ktorá je určená na pohyb v skalnatom horskom teréne. Zdokonalená medzipodrážka a podrážka zaručujú vysokú presnosť vašich krokov, čo sa premieta do bezpečnosti. Topánky Dynafit vám umožnia efektívne prekonávať skalnatý terén, a keď cítite, že máte chuť a schopnosti, určite môžete zrýchliť svoj krok. Membrána GORE-TEX® udrží vaše nohy v suchu, keď budete brázdiť horský potok alebo v daždi. Topánky Dynafit Speed MTN GTX majú mimoriadne modernú konštrukciu. Zvršok využíva kožu aj vysoko odolný balistický materiál v prednej časti chodidla. Výsledkom je vysoká odolnosť a nižšia celková hmotnosť. Membrána GORE-TEX® Extended Comfort Footwear je zodpovedná za nepremokavosť. To zabraňuje prenikaniu vody dovnútra, čo je mimoriadne dôležité pri chôdzi po mokrej zemi alebo v daždi. Okrem toho celková konštrukcia umožňuje zachovať vysokú priedušnosť, takže aj počas intenzívnej námahy môže byť vlhkosť produkovaná nohami odvádzaná preč. Topánky Dynafit Speed MTN GTX majú moderný a rýchly systém viazania. Špeciálne zaisťovacie lanko umožňuje plynulé prispôsobenie objemu topánky nohe. Celá topánka je chránená pred ľahkým odieraním na skalách špeciálnym chráničom. To zaručuje maximálnu spoľahlivosť obuvi aj v tom najnáročnejšom teréne. Tento model zaručuje vysokú presnosť pohybu v skalnatom teréne. Je to najmä vďaka špecializovanej podrážke značky Pomoca, ktorá je špeciálne pripravená na tvrdší podklad. Stúpacie zóny v zadnej a prednej časti umožňujú isté používanie aj menších schodov pri stúpaní aj klesaní. Okrem toho špeciálny gumový prvok obopínajúci pätu a primerane ju stabilizujúci pomáha zvyšovať stabilitu každého kroku. Topánky Dynafit Speed MTN GTX - kľúčové vlastnosti: - Špeciálne navrhnuté na rýchly pohyb v technickom teréne; - Zvršok z odolnej kože a balistického materiálu ponúka vysokú odolnosť; - Membrána GORE-TEX® Extended Comfort Footwear poskytuje vynikajúcu ochranu proti vode; - Špeciálny gumový prvok stabilizuje pätu počas chôdze; - Dodatočné gumové výstuhy na prednej a zadnej strane topánky; - Systém rýchleho viazania pre optimálne prispôsobenie sa nohe; - Špeciálny ochranný kryt kábla pre systém rýchleho šnurovania zabraňuje jeho ľahkému odreniu; - Tvarované stielky Ortholite® poskytujú chodidlám primeranú oporu; - Pomocná podrážka pre vynikajúci výkon na skale; - Model vybavený užitočnou lezeckou zónou. Pôvodná cena: 175€.
Mountain equipment Helium 400 Paperovy spacak
Mountain Equipment Helium 400 Blue Regular Postou poslem pri platbe predom na ucet. Pouzity 4 krat. 100% stav. Povodna cena 289eur! Vaha len 855g! Komfort: 0°C / 32°F Komfort Limit: -6°C / 21°F Extrém: -24°C / -11°F Neuveriteľne ľahký, všestranný a zbaliteľný spacák, ktorý je ideálny na backpacking a cykloturistiku, a napriek tomu si s radosťou poradí aj s chladnejšími nocami počas jarných a letných mesiacov. 100 % recyklovaný vonkajší plášť HELIUM 20D je veľmi ľahký a vysoko priedušný s DWR bez obsahu PFCAlpine Fit 2.0 zlepšuje pohodlie a maximalizuje tepelnú účinnosťLichoběžníkové komory a bočné švyAnatomicky tvarovaná kapucňa s 5 komoramiAnatomicky tvarovaný priestor na nohy so 4 komoramiBočná léga po celej dĺžke 140 cm zipsu a integrovaný golier okolo krku s jednoduchým zapínaním Lode Lock™100 % recyklovaná podšívka Supersoft 20D s DWR bez obsahu PFCDodáva sa s vodotesným rolovacím vakom a sieťkou na uskladnenieVonkajší / vnútorný materiál 100 % polyamid, páperová výplň Teplotné limity Vlastnosti Down 700 Páperie je ten najlepší izolant, aký máme. Jeho pomer tepla k hmotnosti, stlačiteľnosť, dlhá životnosť a mäkkosť sa nevyrovnajú umelým izoláciám. Pre všetky expedície, okrem tých najvážnejších, je kačacie páperie skvelou voľbou pre zateplené oblečenie aj vybavenie. Helium Helium tkaniny sú výnimočne ľahké, stlačiteľné a mäkké. Ich husto tkaná konštrukcia zaisťuje najvyššiu úroveň nepriepustnosti a odolnosti voči vetru. Down Codex® DOWN CODEX® je viacnásobne ocenená certifikačná schéma, ktorá zohľadňuje environmentálne, etické záležitosti a záležitosti týkajúce sa dobrých životných podmienok zvierat, ktoré sa týkajú nižších dodávateľských reťazcov. Je založená na komplexnom a transparentnom audite, ktorý zabezpečuje sledovateľnosť a kvalitu. Garancia ''A Good Night's Sleep'' Sme si takí istí, že spacáky vás udržia v teple a pohodlí, že okrem laboratórnych hodnotení EN13537 / ISO23537, ktoré uvádzame, má každý spacák Mountain Equipment aj samostatné teplotné hodnotenie ''A Good Night's Sleep.'' Fair Wear Ako člen Fair Wear sa spoločnosť Mountain Equipment zaviazala implementovať najvyššie štandardy pracovných podmienok. Mountain Equipment získalo v roku 2016 od nadácie Fair Wear Foundation status lídra a odvtedy každý rok dostáva najvyššie ocenenie za výkon
Dynafit, krátke nohavice.
Predám všestranne použiteľné (od turistiky-skialp) krátke šortky dynafit, veľkosť XL, po bokoch nastaviteľné na suchý zips(farba, čierna). Kraťasy sú prakticky nové, mal som ich na prechádzke 2x, žiadne poškodenia, vyprané, ako nové. Kupované v Galfy, Vysoké Tatry. Cena : 65€ + poštovné, alebo osobne.
Krátke pánske nohavice Dynafit.
Predám všestranne použiteľné (od turistiky-skialp)šortky dynafit, veľkosť XL, po bokoch nastaviteľné na suchý zips(farba, čierna). Kraťasy sú prakticky nové, mal som ich na prechádzke 2x, žiadne poškodenia, vyprané, stav nových. Kupované v Galfy, Vysoké Tatry. Cena : 65€ + poštovné, alebo osobne, dohoda. PLATÍ DO ZMAZANIA.
Krátke pánske nohavice Dynafit.
Predám všestranne použiteľné (od turistiky-skialp)šortky dynafit, veľkosť XL, po bokoch nastaviteľné na suchý zips(farba, čierna). Kraťasy sú prakticky nové, mal som ich na prechádzke 2x, žiadne poškodenia, vyprané, stav nových. Kupované v Galfy, Vysoké Tatry. Cena : 65€ + poštovné, po zlých skúsenostiach osobný odber, alebo posielam po uhradení vopred na účet. PLATÍ DO ZMAZANIA.
Dynafit krátke pánske nohavice.
Predám všestranne použiteľné (od turistiky-skialp)šortky dynafit, veľkosť XL, po bokoch nastaviteľné na suchý zips(farba, čierna). Kraťasy sú prakticky nové, mal som ich na prechádzke 2x, žiadne poškodenia, vyprané, stav nových. Kupované v Galfy, Vysoké Tatry. Cena : 65€ + 2€poštovné, po zlých skúsenostiach osobný odber, alebo posielam po uhradení vopred na účet. PLATÍ DO ZMAZANIA.