inzercia, predaj, predám, bazár

Dynamostarter velorex Uloženka TOP

Kategória: Veterány

Zapalování velorex nepoužitý stator ,nové relé a vačka bez rotoru.
Dynamostarter velorex Uloženka TOP
Podobné inzeráty
Predam dynamostarter na velorex
Predam dynamostarter na velorex stav ako na foto cena 850e tel.
Predam velorex 350
Predam velorex 350 velorex je este v renovacii dost novych dielov na 95% komplet az mozno na zopar drobnosti, treba dolakovat, natiahnut kozenku atd. velorex ma doklady na prihlasenie biele spz-dovoz cena 9000e alebo vymenim za velorex 175 tel.
Predam velorex 350
Predam velorex 350 velorex je este v renovacii a je tam dost novych dielov - koberce, kryty prednych tlmicov, zadny tlmic, zadne pruziny s drziakmi , zadna guma - retaz - loziska a kryt bubna - zadne oblozenie, motorcek stieraca, lanka, vyfuky, podlaha je nova, elektrika bola menena, krytky prednych kolies, kozenka, turnikety, drziak baterky, puzdra prednej napravy atd. na 95% komplet az mozno na zopar drobnosti, treba dolakovat, natiahnut kozenku atd... velorex ma doklady na prihlasenie bielych spz-dovoz cena 9000e alebo vymenim za velorex 175 tel.
Velorex 250 350  -  náhradní díly
Prodam tyto náhradní díly na velorexy, velorex 250 350 / 572 trikolovy - přední štíty kol na tříkolový velorex, Čelisti s nově nalepenym obložením, nový zachyt Lanka, vše z foto. cena za pár, sadu 2.500 - zachyty brzdového lanka ( na velo jsou 4ks) 150 kus - vymezovací kroužek pro filtr box, airbox na velorex 350. Cena 250 kus Dále královský čep hřebenu řízení, čep Řadící a startovací páky. Díly na karburator. Tachometr spartak, vyrobce tachometra, ne pal. Dvojvačka, dvouvačka pro velorex 250.
Predam velorex 350
Predam velorex 350 velorex je este v renovacii a je tam dost novych dielov - koberce, kryty prednych tlmicov, zadny tlmic, zadne pruziny s drziakmi , zadna guma - retaz - loziska a kryt bubna - zadne oblozenie, motorcek stieraca, lanka, vyfuky, podlaha je nova, elektrika bola menena, krytky prednych kolies, kozenka, turnikety, drziak baterky, puzdra prednej napravy atd. na 95% komplet az mozno na zopar drobnosti, treba dolakovat, natiahnut kozenku atd... velorex ma doklady na prihlasenie bielych spz-dovoz cena 8800e tel.
Predam velorex 350 mechanika
Predam velorex 350 mechanika velorex je este v renovacii a je tam dost novych dielov - koberce, kryty prednych tlmicov, zadny tlmic, zadne pruziny s drziakmi , zadna guma - retaz - loziska a kryt bubna - zadne oblozenie, motorcek stieraca, lanka, vyfuky, podlaha je nova, elektrika bola menena, krytky prednych kolies, kozenka, turnikety, drziak baterky, puzdra prednej napravy atd. na 95% komplet az mozno na zopar drobnosti, treba dolakovat, natiahnut kozenku atd... velorex ma doklady na prihlasenie bielych spz-dovoz cena 8600e tel.