inzercia, predaj, predám, bazár

E13 34T prevodník pre pohon Brose - Specialized

Kategória: Súčiastky a diely

ponúkam tento nový-nejazdený E13 prevodník zmontovaný z úplne nového e-biku 2021.
Je určený pre pohonnú jednotku Brose, má 34 zubov (vnútorný 8-hran)
E13 34T prevodník pre pohon Brose - Specialized
Podobné inzeráty
Prevodnik 34z, 11 a 12 speed
Predam malo jazdeny 34T prevodnik, max 100km Urceny pre 11 a 12 rychlostne systemy. SRAM X-SYNC 2 prevodník, 34T, Direct Mount, Offset 3 mm, Boost, Eagle Black, oceľ
Sx2 Tuning Dongle Odblokovanie Brose
Na predaj nikdy nepoužitý dongle na odblokovanie rýchlostného limitu na ebajky s motorom Brose. Nemecký výrobok od firmz Maintronic. Návod v nemčine. Elektronicky emuluje signál zo senzora rýchlosti a zmenšuje ho o polovicu takže asistencia motora funguje až do 50 km/h. Dongle som kúpil ale medzitým predal moje Specialized Turbo Levo. !!! Inštalácia na vlastné nebezpečenstvo, nezodpovedám za poškodenie motora. Inštaláciou prídete o záruku motora od výrobcu bicykla!!! Cena pevná, 59€. Dobierka možná - plus poštovné. Žiadne výmeny, len predaj. Aktuálne do vymazania.
Prevodník Oval 34T
Predám prevodník Oval 34t odskúšané cca 80 km ale som nakoniec ostal pri starom prevodníku. Viac informácií pošlem emailom.
E-Thirteen E13 TRS Plus ISCG 05 Chainguide with Bashguard
Predám používaný, ale plne funkčný E-Thirteen E13 TRS Plus ISCG 05 Chainguide with Bashguard vhodný na prevodník do 34 zubov. Preferujem osobný odber v Bratislave, prípadne na trase Bratislava - Vranov. Viem ho poslať aj cez Zásielkovňu na dobierku za 4,6€. V prípade platby vopred na účet je poštovné v cene.
DISPLAY BROSE
Kúpim takýto displej Brose
DISPLAY BROSE
Kúpim displej Brose