inzercia, predaj, predám, bazár

ECCO EXOSTRIDE W Pôvodná cena:119,95EUR Tenisky

Kategória: Fitness, jogging

Predám ECCO EXOSTRIDE W č.39 Pôvodná cena:119,95EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (03222022) Ľahké a priedušné nízke dámske outdoorové topánky ECCO EXOSTRIDE predstavujú sviežu obmenu aktívneho štýlu. Ich dizajn, oživený atraktívnymi farbami, spája pohodlnú medzipodošvu s gumovou podošvou pre dobrú priľnavosť.

Športová, ľahká otvorená sieťovina je priedušná s detailom stuhy pre sviežu a atraktívnu farebnosť
Športová textilná podšívka ponúka pohodlie a priedušnosť
Šnúrky na rýchle zaväzovanie umožňujú jednoduché obúvanie a vyzúvanie, optimálne sadnutie a rýchle nastavenie
Topánky boli skonštruované na anatomickom kopyte kopírujúcom prirodzený tvar chodidla pre vyššiu oporu a stabilitu
Mäkká, pružná medzipodošva je spojená s inovatívnymi bodmi SHOCK THRU na tlmenie nárazov
Gumová podošva pre odolnosť a priľnutie v každom teréne
ECCO EXOSTRIDE W  Pôvodná cena:119,95EUR  Tenisky
Podobné inzeráty
ECCO MX W  Pôvodná cena:129,90EUR  Tenisky
Predám tenisky ECCO MX č.40 Pôvodná cena:129,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (04112023) Zachovajte si sviežosť v univerzálnej štýlovej obuvi ECCO MX, ktorá umožňuje chodidlám dýchať a má robustnú vonkajšiu podošvu inšpirovanú nášľapnou plochou motokrosovej pneumatiky. Vďaka koncepcii BREATHRU má ECCO MX priehľadnú sieťovinu, ktorá reguluje vlhkosť a zároveň prispieva k modernému športovému vzhľadu. Vďaka hlbokým drážkam na vonkajšej podošve môžete bez obáv vyraziť do ulíc aj do prírody bez toho, aby ste museli meniť obuv. Moderná luxusná kombinácia syntetiky a textílií pre pohodlie a štýl Koncept BREATHRU s priehľadnou sieťovinou, ktorá umožňuje chodidlám dýchať Systém s pútkom rýchloviazacích šnúrok sa dá rýchlo a jednoducho nastaviť ECCO FLUIDFORM™ Prirodzený anatomicky podporný strih a pocit Drsná vonkajšia podošva inšpirovaná motokrosovými pneumatikami – s hlbokými viacsmernými drážkami – prináša priľnavosť a stabilitu
ECCO OFFROAD Pôvodná cena: 111EUR  Sandále
Predám sandále ECCO OFFROAD č.44 Pôvodná cena: 111EUR V letnej kolekcii ECCO klasické sandále. Zvršok topánok tvorí prírodná koža(useň) - nubuk, látka - materiál, materiál - vysokokvalitný materiál vďaka perforácii dovoľuje chodidlám dýchať. Vo vnútri textil, čo pomáha udržiavať dobré hygienické vlastnosti. Výhoda nosenia vďaka vložke: materiál. Podrážka typická pre tento model : poliuretan. Model vybavený technológiou DIP, EVA, PU (Poliuretan), Receptor. Dovoľujú chodidlám slobodu a osvedčia sa aj pri vysokých teplotách Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) Cenu si môžete overiť v priloženom linku:
ADIDAS TENISKY ENERGY BOOST Pôvodná cena: 159,95EUR
Predám ADIDAS TENISKY ENERGY BOOST 3 č.41 1/3 kód výrobku: BB5789 Pôvodná cena: 159,95EUR TENISKY S MEDZIPODRÁŽKOU, KTORÁ OBNOVUJE ENERGIU. Donekonečna a ešte ďalej. V týchto dámskych bežeckých teniskách s medzipodrážkou boost™, ktorá obnovuje energiu pri každom kroku, si ani nevšimneš ubiehajúce kilometre. Vyznačujú sa flexibilným a prispôsobivým zvrškom techfit® a ľahkou medzipodrážkou boost™. Vďaka neutrálnemu došľapu sú vhodné pre všetky typy bežcov. Typ došľapu: neutrálny boost™ je najaktívnejšie tlmenie, aké sme kedy vyrobili: čím viac energie vydáš, tým viac sa ti vráti Prispôsobivý zvršok techfit® a anatomicky tvarované pásky spevňujú chodidlo pri každom dopade Ľahká 3D tvarovaná vrstva FITPANEL poskytuje podporu Diel TORSION® SYSTEM medzi pätou a špičkou zvyšuje stabilitu Gumená podrážka STRETCHWEB sa prispôsobuje dopadu chodidla na zem Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(11232017-04202017)
ADIDAS SAMBA Pôvodná cena:69,95EUR Tenisky
Predám zánovné ADIDAS SAMBA č.40 kód výrobku: 019000 Pôvodná cena:69,95EUR Prežil dlhé polstoročie revolúcií, od futbalu na zamrznutých ihriskách, až po pogovanie na koncertných štadiónoch. Model ADIDAS Samba má v sebe kus histórie. Ešte stále nepovedal svoje posledné slovo a túto verziu prezentuje v klasickom štýle Samba. Zvršok zo kože je dostatočne ľahký a odolný Semišové vrstvy poskytujú dodatočné zosilnenie a ochranu. Tvarovaná vložka EVA je ľahká a pohodlná. Gumová podošva nenecháva na podlahe šmuhy, vďaka čomu je vhodná do interiérov. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (03272018)
DYNAFIT  ALPINE PRO Pôvodná cena:54,95EUR Tričko
Predám tričko DYNAFIT ALPINE PRO č.XL Pôvodná cena:54,95EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (11212022) Dámske tričko s excelentným menežmentom vlhkosti, ideálne na dlhé tréningy s vysokým zaťažením. Antimikrobiálny materiál zabraňuje tvorbe nežiaducich pachov a je príjemný na pokožke. Reflexné prvky zabezpečujú vašu viditeľnosť za súmraku či svitania.
BROOKS GHOST 14 Pôvodná cena:119,90EUR Bežecké Tenisky
Predám BROOKS GHOST 14 č.40 Pôvodná cena:119,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (11212022) bežecké topánky vynikajú moderným vzhľadom aj funkčnosťou. Sú hladké a extra pohodlné. Model Ghost patrí medzi najobľúbenejšie a táto verzia je už 14. generáciou tohto modelu. Bežecká obuv využíva moderné technológie odpruženia, vďaka ktorým zažijete hladkú jazdu od začiatku do konca. Mäkká medzipodrážka umožní ľahšie prechody, ktoré si takmer neuvedomíte. Dezén podrážky sa vyznačuje výbornou priľnavosťou a znižuje riziko šmyku. Obuv Brooks perfektne sedí na nohe, poskytuje vynikajúcu izoláciu a je ideálna na krátke aj dlhšie vzdialenosti. Značkové tenisky na beh sú vhodné na každodenné behanie, najmä na tvrdé cestné povrchy. Majú klasické viazanie na šnúrky, ktoré umožní fixovať chodidlo v topánke podľa individuálnych potrieb. Priedušnosť bežeckých botasiek zaistí zvršok zo sieťoviny 3D Fit Print, ktorý sa vďaka svojej pružnosti a štruktúre prispôsobí nohe. Stabilitu poskytne spevnená časť v oblasti päty a členka. O správne odpruženie sa postará technológia DNA LOFT, ktorá reaguje na každého bežca individuálne. Na výrobu botasiek na behanie bol použitý recyklovaný materiál. Detaily produktu: bežecké tenisky moderný vzhľad priedušný zvršok 3D Fit Print sa prispôsobí chodidlu extra pohodlné viazanie na šnúrky výborné odpruženie vďaka DNA LOFT mäkká medzipodrážka vďaka ktorej nebudete cítiť prechody dezén podrážky poskytuje výbornú priľnavosť vyrobené aj z recyklovaného materiálu vhodné na každodenné behanie vhodné na tvrdé cestné povrchy, na krátke aj dlhé vzdialenosti