inzercia, predaj, predám, bazár

Eclipse elite class

Kategória: Herné zariadenia

herná myš Eclipse elite class
Eclipse elite class
Podobné inzeráty
Eclipse elite class
herná myš Eclipse elite class. Možný dovoz DS, GA, SA, NR.
Predam volant pre PS4/PS5 - FANATEC CSL Elite + s LC pedalmi
Zakladna volantu Fanatec CSL Elite Wheel Base + - kompatibilne PC, Xbox a Playstation 4/5 Cena: 270€ LC pedale Fanatec CSL Elite Pedals V1 Load Cell - plyn, spojka a LC brzda - kompatibilne PC, Xbox a Playstation 4/5 Cena: 130€ Pripadne po dohode predam s addonom FANATEC CSL Elite Steering Wheel WRC Alcantara Kompletne balenia vratane vsetkeho prislusenstva a krabic. Fotky su len ukazkove, realne este dodatocne doplnim, pripadne poslem na vyziadanie.
Predam volant pre PS4/PS5 - FANATEC CSL Elite +
Zakladna volantu Fanatec CSL Elite Wheel Base + - kompatibilne PC, Xbox a Playstation 4/5 LC pedale Fanatec CSL Elite Pedals V1 Load Cell - plyn, spojka a LC brzda - kompatibilne PC, Xbox a Playstation 4/5 Addon volant FANATEC CSL Elite Steering Wheel WRC Alcantara s QR1 Lite - hrane v rukaviciach - nahradne tlacidla - kompatibilne PC, Xbox a Playstation 4/5 Kompletne balenia vratane vsetkeho prislusenstva a krabic. V pripade rychleho jednania mozna dohoda.
Fanatec CSL Elite F1 pre PC a PS + CSL Elite pedal
Predam Fanatec CSL Elite F1 set volant pre PC a PlayStation spolu s CSL elite loadcell pedalom. Mam k tomu vsetko spolu s krabicou. Pouzivany mozno pol roka. Potom som prestal hravat a uz mi len sedi doma. Prosim piste SMS a nevolajte. Niekedy sa mi neda dvihat.
Predam 6Nm volant pre PS4/PS5 - FANATEC CSL Elite +
Zakladna volantu Fanatec CSL Elite Wheel Base + - krutiaci moment 6Nm - kompatibilne PC, Xbox a Playstation 4/5 —> predam aj samostatne za 250€ LC pedale Fanatec CSL Elite Pedals V1 Load Cell - plyn, spojka a LC brzda - elastomery s roznou tuhostou - protismykove naslapy pedalov - kompatibilne PC, Xbox a Playstation 4/5 Addon volant FANATEC CSL Elite Steering Wheel WRC Alcantara s QR1 Lite - hrane v rukaviciach - nahradne tlacidla - kompatibilne PC, Xbox a Playstation 4/5 Kompletne balenia vratane vsetkeho prislusenstva a krabic. Hrane prevazne Assetto Corsa a Forza Horizon 5. Pri rychlom jednani pridam FANATEC ClubSport USB Adapter. moza; thrustmaster; logitech; G29; T300; T-GT; TS-PC;
Fanatec Elite CSL 1.1
Predam malo jazdeny Fanatec Elite CSL 1.1. - Kompatibilny s PC a Playstation 4 a 5. Predavam kvoli prechode na vyssiu radu.