inzercia, predaj, predám, bazár

ECO Bungalov v lukratívnej oblasti Vysokých Tatier

Kategória: Domy

Typ: Rodinný dom
Ulica: Natur Rezort
Obec: Veľká Lomnica

Ponúkame na PREDAJ : *pozemok s novostavbou bungalovu Veľká Lomnica - Vysoké Tatry

PONÚKAME NA PREDAJ:

Pozemok o výmere 605 m2 v lukratívnej lokalite - Natur Rezort Veľká Lomnica oproti golfovému ihrisku Black Stork Golf Rezort, v blízkosti Tatranskej Lomnice s novostavbou 5-izbového bungalovu na kľúč v tvare L, postavenú overenou nemeckou technológiou .

Pozemok: 605 m2

Zastavaná plocha domu : 145,75 m2

Úžitková plocha: 116,7 m2

Počet nadzemných podlaží: 1

Počet podzemných podlaží: 0

Počet obytných miestností: 5

Počet kúpeľní: 2

Počet toaliet: 2

ZÁKLANÉ ÚDAJE :

Navrhovaná dispozícia rodinného domu je rozmiestnená na 1.NP. Zastrešenie rodinného domu bude prevedené sedlovou strešnou konštrukciou, pričom strecha disponuje prípravou na solárne panely. Jedná sa o maximálne funkčnú a atraktívnu nehnuteľnosť v súlade s najvyššími ekologickými štandardami EÚ.

Dispozičné riešenie rodinného domu pozostáva zo zádveria, izba 1, kúpeľňa, chodba, spálňa, izba 2, hosťovská izba, obývačka + kuchyňa + jedáleň, wc + kúpeľňa, wc, technická miestnosť. Plocha miestností je spolu 116,7 m2.

Vykurovanie je zabezpečené pomocou tepelného čerpadla. Súčasťou domu je aj elektroinštalácia so zástrčkami a vypínačmi, podlahové kúrenie, fasáda s dreveným obkladom, zasklenie kvalitnými oknami - izolačné trojsklá pre pasívne domy, drevený obklad terasy, parkovanie pre dve autá na pozemku (zámková dlažba)

Rodinný dom sa predáva v stave holodom, možnosť odovzdania v stave štandard za príplatok.

Prevedenie štandard - doplatok vo výške približne 12-15.000 eur, ktorý pozostáva z : -podlahy (keramické/laminát ) -interiérové dvere s kovaním -obloženie kúpeľní a wc keramickými obkladmi -osadenie sanity/batérií v kúpeľniach a wc.

Energetická trieda A0 ( ultranízkoenergetická stavba, spotreba do 40,7 kWh/m2, približná spotreba za rok ).

Mesačné náklady sa pohybujú medzi 70/80 eur.

Odhadovaný čas výstavby domu na kľúč je približne 4 mesiace. 

POPIS A MOŽNOSTI LOKALITY

V tomto novovybudovanom rezorte sa nachádza nová reštaurácia a hotel, plánované je aj biotopové jazero a vybudovanie Fun Zóny (tenisový kurt a iné voľnočasové športové aktivity), v blízkosti sa nachádza Golfové ihrisko Black Stork s hotelom a wellnes, lyžiarske strediská, bežkárske dráhy v zime, mnohé možnosti celoročnej turistiky, detský raj Dobrá hračka (Tatranská Lomnica), Tricklandia, Poliankovo a iné. V okolí je organizovaných množstvo sezónnych akcií nie len pre rodiny s deťmi. Okrem iného je táto lokalita výnimočná do budúcnosti aj tým, že neďaleko sa nachádza geotermálny vrt, bio farma, ďalšie novovybudované Golfové ihrisko v Malom Slavkove, Aquacity a Letisko Poprad, diaľnica a iné.

Platobný plán zašlem na vyžiadanie. Možnosť kúpy nehnuteľnosti pomocou úveru, s ktorého vybavením radi pomôžeme.

Cena je 325 000 eur (dom a pozemok) + DPH.

Bli
ECO Bungalov v lukratívnej oblasti Vysokých Tatier
Podobné inzeráty
Exkluzívny dom v lukratívnej lokalite Vysokých Tatier
Ponúkame Vám na predaj posledný kvalitný dvojpodlažný rodinný dom moderného vzhľadu v lukratívnej lokalite v bezprostrednej blízkosti Vysokých Tatier. Ide o 5-izbovú, kvalitnú novostavbu, zhotovenú podľa nemeckej technológie v Natur Rezorte, takže na svoje si prídu rodiny s deťmi ale aj rekreační návštevníci či milovníci Vysokých Tatier, ktorí túžia mať pod Tatrami vlastnú nehnuteľnosť. Z pôvodne 3 stavieb rovnakého druhu je na predaj už len jedna. PRÍSTUP: Tatranská Lomnica (4 km), Stará Lesná (4 km), Mlynica (4 km) Poprad (9 km), Spišská Sobota (7 km), Kežmarok (6 km), Tatranské Matliare (11 km), Starý Smokovec (12 km) Popis a možnosti lokality V rezorte sa nachádza reštaurácia a hotel, plánované je aj biotopové jazero a vybudovanie Fun Zóny (tenisový kurt a iné voľnočasové športové aktivity) v blízkosti sa nachádza Golfové ihrisko Black Stork s hotelom a wellnes, Lyžiarske strediská, mnohé možnosti celoročnej turistiky, detský raj Dobrá hračka (Tatranská Lomnica), Tricklandia, Poliankovo a iné. Okrem iného je táto lokalita výnimočná do budúcnosti aj tým, že neďaleko sa nachádza geotermálny vrt, bio farma, ďalšie nové Golfové ihrisko v Malom Slavkove, Aquacity a Letisko Poprad, diaľnica a iné. Identifikačné údaje stavby zastavaná plocha: 80,60m2 úžitková plocha: 145,54 m2 počet nadzemných podlaží: 2 počet podzemných podlaží: 0 počet obytných miestností: 5 počet kúpeľní: 2 počet toaliet: 2 Základné údaje charakterizujúcu stavbu: Navrhovaná dispozícia rodinného domu je rozmiestnená na dvoch podlažiach. Zastrešenie rodinného domu bude prevedené sedlovou strešnou konštrukciou, pričom strecha disponuje prípravou na solárne panely. Jedná sa o maximálne funkčnú a atraktívnu nehnuteľnosť v súlade s najvyššími ekologickými štandardami EÚ. Dispozičné riešenie podlaží rodinného domu pozostáva zo zádveria, dvoch detských izieb, spálne, hosťovskej izby, obývačky + kuchyne + jedálne, wc, kúpeľne s wc a terasy. Vykurovanie je zabezpečené pomocou tepelného čerpadla. Súčasťou domu je aj elektroinštalácia so zástrčkami a vypínačmi, podlahové kúrenie, fasáda s dreveným obkladom, zasklenie kvalitnými oknami - izolačné trojsklá pre pasívne domy, drevený obklad terasy, parkovanie pre dve autá na pozemku (zámková dlažba) Rodinný dom sa predáva v stave holodom, možnosť odovzdania v stave štandard za príplatok Prevedenie štandard - doplatok vo výške približne 12-15.000 eur Štandard výbava pozostáva z : -podlahy (keramické/laminát ) -interiérové dvere s kovaním -obloženie kúpeľní a wc keramickými obkladmi -osadenie sanity/batérií v kúpeľniach a wc Energetická trieda A0 ( ultranízkoenergetická stavba, spotreba do 40,7 kWh/m2, približná spotreba za rok ). Mesačné náklady sa pohybujú medzi 70/80 eur. Platobný plán na vyžiadanie. Možnosť kúpy nehnuteľnosti pomocou úveru s ktorého vybavením radi pomôžeme. Pri rýchlom jednaní možná dohoda na
Bungalovna predaj v obci Miloslavov
Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 1 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 2 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 3 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 4 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 5 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 6 Kvalitný murovaný tehlový bungalov na predaj - 7 Ponúkame na predaj kvalitný murovaný tehlový bungalov – 4 izbový, z kvalitných materiálov v tesnej blízkosti Bratislavy. Pozemok - 600 m 295 000 € Pozemok - 705 m2 - 320.000 EUR Pozemok - 798 m2 - 330.000 EUR Dom sa nachádza v obľúbenej a vyhľadávanej lokalite Miloslavov. Dom má úžitkovú plochu 100 m2. Rozdelený je na 4 izby, kuchyňu, kúpeľňu, WC a šatník. Podlahové kúrenie s elektrickým kotlom. Technické vyhotovenie: 30 tka tehla + 15 cm zateplenie, strecha škridla TERRA – väzníkový krov a 40 cm zateplenie stropu, okná SALAMANDER 6 komorové s tepelnoizolačným 3 sklom, komín SCHIEDEL (predpríprava na krb), elektrické zásuvky a vypínače LEGRAND. Predpríprava na vonkajšie žalúzie, podkrovné schody sklápacie, napojenie na IS, funkčná kanalizácia, pletivový plot bez podhrabovej dosky po stranách pozemku v cene, zámková dlažba pre dve autá. Obhliadku dohodnite na 0904 80 70 80 Miloslavov je krásna a veľmi perspektívna a obľúbená lokalita, 5km od okraja BA, kúsoček na nový obchvat Mostu s napojením na nový nultý obchvat Bratislavy. Vlak, autobus, jazera Košariská, 1300m2 – nove obchodne priestory – Billa, 101 drogéria, Polícia, pizzeria …. škola, škôlky, fitko s bazénom.
Nový domov pod Tatrami, bungalov alebo poschodový dom
Ponúkame na predaj krásne nové domy na podhorí Vysokých Tatier, postavené ekologicky a trvácne. BÝVAJTE ALEBO INVESTUJTE POD TATRAMI Projekt ECO7 prináša na predaj domy budované overenou nemeckou technológiou. Za pomoci modernej technológie sme dosiahli veľmi nízke náklady na bývanie. Tento fakt umocňuje aj príprava strechy na nasadenie solárnych a fotovoltaických panelov. Bývajte nízkonákladovo, šetrite prírodu aj svoju peňaženku. Projekt sa realizuje vo veľmi peknej lokalite neďaleko golfového areálu v katastri Veľkej Lomnice. Projekt je súčasťou unikátneho komplexu Natur Resort V areáli sa nachádza reštaurácia, kaviareň wellness centrum, spoločenská miestnosť či požičovňa bicyklov a ďalšie rekreačné služby. Súčasťou lokality má byť tiež exteriérové biotopové jazero, bazén či detské ihrisko. Do 100 metrov od bývania tak bude mať nový majiteľ kompletné rekreačné služby. Dostatočne veľký pozemok a priestranné bývanie - Bungalov – úžitková plocha takmer 120 m2, pozemok vo veľkosti 605 resp. 651 m2. - Poschodový dom - úžitková plocha viac ako 145 m2, pozemok 607 m2 - Plastové okná z trojskla pre pasívne domy - Strecha Plechová krytina Lindab odtieň ral 9005 - Možnosť dokončenia do štandardu za doplatok - Možnosť odpočtu DPH Ceny: Bungalov 1, pozemok 651 m2, úžitková plocha 116,7 m2, 342 083,- € + DPH Bungalov 2, pozemok 605 m2, úžitková plocha 116,7 m2, 338 083,- € + DPH Bungalov 3, pozemok 605 m2, úžitková plocha 116,7 m2, 338 083,- € + DPH Dom 1, pozemok 607 m2, úžitková plocha 145,5 m2, 364 167,- € + DPH V prípade záujmu alebo ďalších otázok ohľadom ceny a realizácie projektu ma neváhajte kontaktovať na antoska.miroslav@, prípadne telefonicky na čísle . Viac ponúk na
Nový domov pod Tatrami, bungalov alebo poschodový dom
Ponúkame na predaj krásne nové domy na podhorí Vysokých Tatier, postavené ekologicky a trvácne. BÝVAJTE ALEBO INVESTUJTE POD TATRAMI Projekt ECO7 prináša na predaj domy budované overenou nemeckou technológiou. Za pomoci modernej technológie sme dosiahli veľmi nízke náklady na bývanie. Tento fakt umocňuje aj príprava strechy na nasadenie solárnych a fotovoltaických panelov. Bývajte nízkonákladovo, šetrite prírodu aj svoju peňaženku. Projekt sa realizuje vo veľmi peknej lokalite neďaleko golfového areálu v katastri Veľkej Lomnice. Ultra nízke náklady na bývanie K dispozícii je už len jeden poschodový dom a tri bungalovy. V oboch prípadoch je zdrojom kúrenia tepelné čerpadlo. Ide o ultra nízkoenergetické stavby, kde sa mesačné náklady na elektrickú energiu pohybujú na úrovni 80 resp. 95 eur pri ročnej spotrebe 40,7 kWh/m2. Projekt je súčasťou unikátneho komplexu Natur Resort V areáli sa nachádza reštaurácia, kaviareň wellness centrum, spoločenská miestnosť či požičovňa bicyklov a ďalšie rekreačné služby. Súčasťou lokality má byť tiež exteriérové biotopové jazero, bazén či detské ihrisko. Do 100 metrov od bývania tak bude mať nový majiteľ kompletné rekreačné služby. Dostatočne veľký pozemok a priestranné bývanie - Bungalov – úžitková plocha takmer 120 m2, pozemok vo veľkosti 605 resp. 651 m2. - Poschodový dom - úžitková plocha viac ako 145 m2, pozemok 607 m2 - Plastové okná z trojskla pre pasívne domy - Strecha Plechová krytina Lindab odtieň ral 9005 - Možnosť dokončenia do štandardu za doplatok - Možnosť odpočtu DPH Ceny: Bungalov 1, pozemok 651 m2, úžitková plocha 116,7 m2, 342 000,- € + DPH Bungalov 2, pozemok 605 m2, úžitková plocha 116,7 m2, 329 000,- € + DPH (395 000,- € s DPH) Bungalov 3, pozemok 605 m2, úžitková plocha 116,7 m2, 329 000,- € + DPH (395 000,- € s DPH) Dom 1, pozemok 607 m2, úžitková plocha 145,5 m2, 364 000,- € + DPH V prípade záujmu alebo ďalších otázok ohľadom ceny a realizácie projektu ma neváhajte kontaktovať na antoska.miroslav@, prípadne telefonicky na čísle . Viac ponúk na
Nový domov pod Tatrami, bungalov alebo poschodový dom
Ponúkame na predaj krásne nové domy na podhorí Vysokých Tatier, postavené ekologicky a trvácne. BÝVAJTE ALEBO INVESTUJTE POD TATRAMI Projekt ECO7 prináša na predaj domy budované overenou nemeckou technológiou. Za pomoci modernej technológie sme dosiahli veľmi nízke náklady na bývanie. Tento fakt umocňuje aj príprava strechy na nasadenie solárnych a fotovoltaických panelov. Bývajte nízkonákladovo, šetrite prírodu aj svoju peňaženku. Projekt sa realizuje vo veľmi peknej lokalite neďaleko golfového areálu v katastri Veľkej Lomnice. Domy sú odovzdávané ako holodomy. 3D obhliadka, ktorá je súčasťou ponuky je ukážka toho ako si prvý majiteľ dokončil poschodový dom podľa vlastných predstáv. Ultra nízke náklady na bývanie K dispozícii je už len jeden poschodový dom a tri bungalovy. V oboch prípadoch je zdrojom kúrenia tepelné čerpadlo. Ide o ultra nízkoenergetické stavby, kde sa mesačné náklady na elektrickú energiu pohybujú na úrovni 80 resp. 95 eur pri ročnej spotrebe 40,7 kWh/m2. Projekt je súčasťou unikátneho komplexu Natur Resort V areáli sa nachádza reštaurácia, kaviareň wellness centrum, spoločenská miestnosť či požičovňa bicyklov a ďalšie rekreačné služby. Súčasťou lokality má byť tiež exteriérové biotopové jazero, bazén či detské ihrisko. Do 100 metrov od bývania tak bude mať nový majiteľ kompletné rekreačné služby. Dostatočne veľký pozemok a priestranné bývanie - Bungalov – úžitková plocha takmer 120 m2, pozemok vo veľkosti 605 resp. 651 m2. - Poschodový dom - úžitková plocha viac ako 145 m2, pozemok 607 m2 - Plastové okná z trojskla pre pasívne domy - Strecha Plechová krytina Lindab odtieň ral 9005 - Možnosť dokončenia do štandardu za doplatok - Možnosť odpočtu DPH Parkovisko bude zo zámkovej dlažby, pred domom budú dve parkovacie miesta. Ceny: Bungalov 1, pozemok 651 m2, úžitková plocha 116,7 m2, 342 000,- € + DPH Bungalov 2, pozemok 605 m2, úžitková plocha 116,7 m2, 329 000,- € + DPH (395 000,- € s DPH) Bungalov 3, pozemok 605 m2, úžitková plocha 116,7 m2, 329 000,- € + DPH (395 000,- € s DPH) Dom 1, pozemok 607 m2, úžitková plocha 145,5 m2, 364 000,- € + DPH
NOVOSTAVBA  - 4-izbový BUNGALOV - CESTICE - Košice-okolie
Ponúkam na predaj NOVOSTAVBU - samostatne stojaci jednopodlažný 4-izbový rodinný dom - BUNGALOV - v novej lokalite - obec CESTICE - Košice-okolie. Nachádza sa na rovinatom pozemku v lukratívnej tichej lokalite, iba 15 min. autom od Košíc. * PREDÁVA SA V ŠTÁDIU HOLODOMU. * * PO DOHODE JE MOŽNOSŤ DOKONČENIA DOMU DO ŠTANDARDU NA KĽÚČ. * 4-IZBOVÝ RODINNÝ DOM POZOSTÁVA Z : - kuchyňa spojená s obývacou izbou, - 3-krát izba, - kúpeľňa s WC, - samostatné WC, - technická miestnosť, - zádverie, chodba, - terasa, - pochôdzna časť povaly. CENA HOLODOMU ZAHŔŇA : - základové pásy a platňa, zateplenie základov - múry a priečky Ytong 300 + 150 polystyrén - vchodové dvere - fasádna silikónová omietka - Strecha - Bramac (s úložným a pochôdznym priestorom, - plastové okná trojsklo alluplast 8000 - príprava na vonkajšie žalúzie - zateplenie stropu 400 mm - teplovodné podlahové kúrenie bez tepelného čerpadla, či kotla - príprava na alarm a kamerový systém - komín na krb - vnútorné sadrové omietky a maľby - sadrokartónové podhľady vrátane bodových svetiel - elektrina 220/400 V, - vŕtaná studňa - žumpa (10m3) - optika - revízne správy - súčinnosť pri kolaudácii - energetický certifikát "AO". PONÚKAM NA PREDAJ DVA 4-IZBOVÉ BUNGALOVY : BUNGALOV č. 1 : - výmera pozemku : 469 m2 - zastavaná plocha : 120 m2 + 20 m2 terasa - úžitková plocha : 110 m2 BUNGALOV č. 2 : - výmera pozemku : 355 m2 - zastavaná plocha : 120 m2 + 20 m2 terasa - úžitková plocha : 110 m2 IS: elektrina 220/400 V, voda - vŕtaná studňa, odpad - žumpa (10m3), optika. * FOTKY SÚ ILUSTRAČNÉ. * * KÚPNA CENA ZA BUNGALOV - HOLODOM : 195.000,-€ * * KÚPNA CENA ZA BUNGALOV - DOKONČENÝ V ŠTANDARDE : 220.000,- €. * PRI VÁŽNOM ZÁUJME A RÝCHLOM JEDNANÍ MOŽNÁ ZĽAVA Z CENY. * V PRÍPADE ZÁUJMU VOLAJTE na tel. č. : - Jana Klapková