inzercia, predaj, predám, bazár

Ekonomické poradenstvo, vedenie účtovníctva

Kategória: Ostatné

Ponúkam ekonomické poradenstvo, vedenie účtovníctva či spracovanie daňových priznaní pre fyzické osoby, podnikateľov, neziskové organizácie alebo školy. Na lokalite v dnešnej dobe nezáleží. Prevzatie a odovzdanie dokladov dohodou. V prípade záujmu ma kontaktujte správou.
Ekonomické poradenstvo, vedenie účtovníctva
Podobné inzeráty
Vedenie účtovníctva externým účtovníkom
Ponúkam komplexné vedenie účtovníctva externým účtovníkom. Jednoduché, podvojné a mzdové účtovníctvo pre SZČO a s.r.o.tiež spracovanie daňového priznania k DPH, dani z motorových vozidiel, dani z príjmu FO a PO. Na cene sa dohodneme.
Vedenie účtovníctva
Ponúkam vedenie účtovníctva - jednoduché, podvojné, mzdy. Cena po osobnej konzultácii.
Vedenie účtovníctva
Ponúkam vedenie účtovníctva-jednoduché,podvojné plus mzdy. Cenová ponuka po osobnej konzultácii. Dohoda
Účtovníctvo
HĽADÁME ÚČTOVNÍČKU Hľadáme skúsenú účtovníčku na plný úväzok, ktorá sa pridá k nášmu tímu. Naša spoločnosť pôsobí v obore už mnoho rokov a potrebuje samostatnú účtovníčku, ktorá by bola zodpovedná za vedenie účtovníctva. Požiadavky: - kompletné a samostatné vedenie jednoduchého a podvojného účtovníctva - kontrolovanie a zodpovednosť za prípravu, vypracovanie daňových priznaní (daň z príjmov FO a PO, DPH, daň z motorových vozidiel) - zodpovednosť za prípravu finančných výkazov (účtovná závierka) - komunikovanie s kontrolnými, daňovými úradmi a ostatnými inštitúciami Ostatné znalosti: - nemecký jazyk - mierne pokročilý ( B1 ) - ovládanie programov Word, Excel, OMEGA Ponúkame: - stabilné pracovné miesto v prosperujúcej firme - finančné ohodnotenie zodpovedajúce skúsenostiam a kvalifikácii Miesto výkonu práce: Horovce Ak vás náš inzerát zaujal, pošlite nám svoj životopis a motivačný list na našu e-mailovú adresu : simasped@ alebo nás kontaktujte na telefónom čísle Tešíme sa na spoluprácu!
Ponúkam vedenie účtovníctva
Ponúkam vedenie účtovníctva, podanie daňového priznania k dani z motorových vozidiel, dane z príjmu Fo, po a k Dph, spracovanie mzdovej agendy pre Szčo a PO mikro účtovné jednotky (platcovia aj neplatcovia DPH. Pracujem v programe Pohoda. Cena je stanovená individuálne podľa počtu dokladov a po vzájomnej dohode.
Mzdová účtovníčka a hospodárka školy
SZUŠ Kláštor pod Znievom, Gymnaziálna 197 Informácie o pracovnom mieste Miesto výkonu práce - Elokované pracovisko – Základná škola, Benice 96 Termín nástupu Ihneď/dohodou Predpokladaný termín ukončenia výberového konania Máj 2023 Rozsah úväzku 100% Stručná charakteristika školy Súkromná Základná Umelecká škola v Kláštore pod Znievom je vzdelávacia inštitúcia zameraná na výučbu umeleckých smerov v odboroch: hudobný, tanečný, výtvarný a literárno-dramatický. V súčasnosti máme cca 700 žiakov. Platové podmienky Plat zamestnanca bude zohľadňovať zákon 553/2003 Z. z. a Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 220/2022 Z. z., ktorými sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme plus bonus podľa vašich vkladov a dosiahnutých výsledkov. Požiadavky na uchádzača Vzdelanie • Minimálne úplné stredoškolské s maturitou – ekonomické zameranie • Prax na obdobnej pozícii výhodou Znalosť práce s PC • Internet, word, excel – pokročilý, mzdový softvér (WinPAM), aScAgenda + EduPage- výhodou Osobnostné predpoklady a zručností • Ekonomické myslenie a práca s financiami • Organizačné a plánovacie schopnosti • Spoľahlivosť, dôslednosť a zodpovedný prístup k práci • Samostatnosť, slušné vystupovanie a komunikácia na profesionálnej úrovni (slovom aj písmom) • Chuť pracovať a učiť sa nové veci, schopnosť samostatne a tvorivo riešiť problémy Rámcová náplň práce • vedenie mzdovej a personálnej agendy školy • mesačné výkazy, štatistické výkazy do poisťovní a iných inštitúcií(SP, ZP, ÚPSV aR,...) • rozpočet, financovanie, predbežná kontrola • administrácia školského informačného systému aScAgenda + EduPage • zmluvy, smernice, správa majetku, evidencie hnuteľného a nehnuteľného majetku • zabezpečovanie prevádzky školy, evidencia pošty, evidencia školských potrieb, práca s pokladňou • a ďalšie práce určené nadriadeným Informácie pre uchádzača: Štruktúrovaný životopis s motivačným listom v ktorom popíšete konkrétne príklady vašich znalostí, osobnostných predpokladov a zručností požadovaných na túto pozíciu zasielajte na adresu :zita.lickova@ do 12. mája 2023. Vybraní uchádzači budú pozvaní na ústny pohovor (predpokladaný termín 19. máj 2023) Kontaktné informácie Adresa školy alebo zariadenia Súkromná základná umelecká škola Kláštor pod Znievom Gymnaziálna 197 038 43 Kláštor pod Znievom zita.lickova@ Kontaktná osoba Mgr. Zita Ličková