inzercia, predaj, predám, bazár

El.krb

Kategória: Ostatné - biela

Predám el.krb.málo používaný.Roz.80x79x26.Výkon1000-2000W.
El.krb
Podobné inzeráty
Elektricky krb EWT Mozart
Ahojte. Predám tento krásny elektrický krb. Bol veľmi málo používaný, a je vo veľmi dobrom stave. Má vizuálnu imitáciu plameňa, ktorá posobí pri večernej romantike veľmi príjemne a dodáva fajn hrejivý pocit. Má taktiež možnosť ohrevu v dvoch stupňoch. Možnosť vidieť na fotke. Iba osobný odber okres Pezinok. V prípade rýchleho jednania malá dohoda na cene možná.
Elektricky krb
Dobry den, predam tento novy len rozbaleny nepouzivany ELEKTRICKY KRB. Pri rychlom jednani sa na cene mozme dohodnut, je k nemu ovladac, krabica, mamual na pouzivanie, ozdobne kamene. Preferujem osobny odber v Nitre. Pre viac fotiek a informaci ma prosim kontaktujte.
Predám Elektrický krb Klarstein
Predám elektrický krb Klarstein. Časovač odloženého vypnutia nastaviteľný v rozmedzí 1 až 12 h Pôsobivá simulácia plameňov Miesto úsporná nástenná inštalácia Nastaviteľná farba plameňa Ovládacie prvky integrované do sklokeramického povrchu Bezstupňovo regulovateľný výhrevný výkon Teplovzdušný ventilátor s výkonom 2 x 900 W Výkonný a tichý Vrátane dekoračných kameňov na ozdobenie ohniska Napájanie: 220-240 V, 50/60 Hz Rozmery: cca 66 x 51 x 6,5 cm (ŠxVxH) Hmotnosť: cca 9 kg Ovládač súčasťou balenia. Malo používaný. Pôvodná cena: 250€ Teraz 165+doprava. Kontaktujte ma emailom saraboronova@