inzercia, predaj, predám, bazár

Elegantné pánske tenisky Common Projects

Kategória: Topánky, obuv

Predám sneakersky Common projects veľ. 42, all black viď foto, nenosené ako darček, priateľovi sa nepáčila farba. Originálna cena 390€ cez stránku , vieme sa dohodnúť na cene.
Elegantné pánske tenisky Common Projects
Podobné inzeráty
Luxusne kozene tenisky Common Projects (41) - Made in Italy
Predam nove kozene tenisky Common Projects vo velkosti 41, ale ako byva zvykom sedia ako 42ky. Farba je natural/nude/beige/bezova s kodom 0659. Idu o panske tenisky, ale mozu byt aj kludne damske. Znacka robi aj zensku verziu, ktore su uplne identicke len ma ine ciselne znacenie nemeni sa ani velkost. Takze tenisky su unisex. Talianska telacia (calf) koza a tenisky su rucne robene v Taliansku. Je to jedna z najznamejsich kozenych tenisiek na svete. Povodna cena 375e. Predavaju sa bez napinakov do tenisiek. Osobne v Bratislave alebo dobierka +3,5e. Kontakt len mailom.
Nove kvalitne kozene tenisky A Day's March (41)
Predam nove kvalitne kozene tenisky/sneakers znacky A Day's March v ciernej farbe (tripple black). Predavana velkost je 40, ale sedia ako 41tky. A Day's March je menej znama svedska panska znacka, ktora robi ovela kvalitnejsie oblecenie a obuv oproti klasickym "obchodovym" alebo dizajnerskym znackam vdaka tomu, ze predavaju priamo koncovemu zakaznikovi. Tenisky su - rucne robene z Talianskej telacej koze (calf leather) - podrazka je Margom sole co je standard pri kvalitnych/luxusnych teniskach, ktore sa pohybuju cenovo okolo 300-400e+. Podrazka je prisita! a nie lepena ako pri klasickych lacnejsich teniskach ako Converse/Vans kde sa Vam po case zacne separovat podrazka. - Vyrobene v Portugalsku. - cele vnutro je tiez z koze - Nahradne snurky a latkova taska na tenisky - tenisky su panske, ale podla mna mozu byt aj damske/unisex Takato obuv s tymito vlastnostami sa predavaju pod dizajnerskymi znackami za min. 300-400e ako napr. Alexander McQueen, Common Projects atd. Skvela volba pre minimalisticky styl tenisiek a hladas nieco kvalitnejsie ako H&M, Zara, Reserved, COS, Arket alebo Uniqlo. Povodna cena bola 165e. Kontakt mailom. Osobne v Bratislave alebo dobierka. Mam k dispozicii dalsiu kozenu obuv na predaj.
Nove kozene biele tenisky/sneakers Clae Bradley (42) PC-140e
Predam tieto biele kozene panske tenisky od znacky CLAE Bradley vo velkosti 42. Su uplne nove a neboli ani vykusane nakolko boli kupene ako druhy zalozny par. Sedia ako 42/42,5. Dlzka vnutornej tenisky je zhruba 27,5-27,7cm. Talianska Nappa koza a velmi velmi pohodlne. Vlastnim viacere kozene tenisky (Artisan Lab, Common projects) aj za 300-400e a tieto su o dost pohodlnejsie skoro ako sportove tenisky. Za tu cenu velmi tazko najdete lepsie. Preto som si hned kupil zalozny par akurat teraz mam vyber lepsie (drahsie), ktore vyuzivam viac. Povodna cena 140e Kontakt len mailom. Osobne v Bratislave alebo dobierkou. Mam k dispozicii dalsiu kozenu obuv na predaj.
Biele kožené tenisky Artisan lab
Predám nenosené pánske tenisky značky Artisan lab veľkosti 42, no keďže ich skutočná veľkosť je tak 43,5-44 ich musím predať, pretože mi nesedia. Topánky sú vyrobené ručne v Taliansku z full grain calfskin (najvyššia kvalita kože, použité materiály sú úplne rovnaké ako u teniskách Common projects). Ku teniskám pridávam aj cédrové napínače za 1€, vďaka ktorým si udrží koža svoj tvar a nebudú páchnuť. Kontakt iba na mail, telefónne čislo je vymyslené, na cene je možná dohoda. Možnosť zaslať aj na dobierku po zaplatení poštovného.
Panske talianske kozene tenisky Common Projects vel. 42
Predam malo nosene talianske tmavosede semisove tenisky s kozenym jazykom a bezovou podrazkou. Stylove, velmi zachovale. Cena je bez postovneho.
Biele tenisky Joshua Sanders 37,5-38
Joshua Sanders tenisky Zenith Obuté raz. Ako nové Americký designer. Vyrobené v Taliansku. Veľkosť sa uvádza ako 38. Sadne aj na 37 3/4. Dĺžka stelky je 24,5 cm Ideálne biele tenisky. PC od 450$ Krásna platforma Veľmi pohodlné Preferujem komunikáciu cez alebo WhatsApp. Stretnutie je možné v KNM alebo v Žiline. Pošlem Packetou alebo poštou podľa cenníka. Nike Adidas Reebok Common Projects Palm Angels Gucci Dior