inzercia, predaj, predám, bazár

Elegantné RETRO tienidlo - sklenené, nepoškodené

Kategória: Sklo, keramika

Tienidlo na stropné svietidlo - elegantný tvar, zvonka zelená a vnútri biela farba - cena 10 EUR + poštovné.
V Bratislave iba osobne.
Elegantné RETRO tienidlo  - sklenené, nepoškodené
Podobné inzeráty
Retro tienidlo
Predám retro tienidlo na lampu z bieleho mliečneho skla s jemným vzorom. Tienidlo je v dobrom stave.
Sklenené na stolovanie, RETRO
Sklenené na stolovanie, RETRO Ponúkam na predaj sklenenné RETRO. 1-Poháre 6 kusov---20 eur, 2-Šálky na čajík kávičku 6 kusov---20 eur, 3-Podnos tortový na nožičke KUS---28 eur., Všetko na foto je nepoškodené, čisté, CENA+POŠTOVNÉ.Hrnčeky a šálky Priesvitná / priehľadná Ponúkam na predaj sklenenné RETRO. 1-Poháre 6 kusov---20 eur, 2-Šálky na čajík kávičku 6 kusov---20 eur, 3-Podnos tortový na nožičke KUS---28 eur., Všetko na foto je nepoškodené, čisté, CENA+POŠTOVNÉ.
Sklenené tienidlo na stojacu lampu
Predám sklenené tienidlo na stojacu lampu (veľkosť otvoru na objímku 4cm, vysoké 25 cm, excentrické). Pasuje na lampy s nožným ovládaním. Cena 7 €. Bratislava
Retro tienidla
Predam dve krasne neposkodene sklenene retro tienidla. Original zo zaciatku 60-tych rokov. Rozmery: vonkajsi priemer 22 cm, priemer stredoveho otvoru 4,5 cm, vyska 5 cm. Kontaktovat prosim mailom. Retro, tienidlo, lampa, luster.
Retro sklenené tienidlo na lampu
Predám tienidlo na lampu zo skla. Priemer gule cca 30 cm, výrez cca 10 cm. Cena 10€. Ideálne osobný odber.
Sklenené misy, sady
Predám rôzne sklenené sady misiek a pohárov: sklenené misky - sadu 4 a tiež kompotové mištičky. Misky nie sú nijak poškodené, odbité. Sada pohárov na kávu/kakao/čaj + nádoba na mlieko/smotanu, poháriky na alkohol (4 ks) a poháriky so stopkou na koňak (6 ks). Takisto predám sklenené misky okrúheho ho tvaru rôznej postupnej veľkosti. Taktiež na predaj malé kompotové mištičky. Bez poškodenia. Viac info v maily.