inzercia, predaj, predám, bazár

Elekto-akustická gitara KLEMA, jumbo

Kategória: Strunové nástroje

Predám značkovú elektroakustickú gitaru zn. Klema, jumbo. Dá sa s ňou hrať bez problémov, no napojenie na kábel je poškodený - prasknutý (viď obrázok) - bez opravy nepoužiteľný, čo však neovplyvňuje kvalitu zvuku a hrania.

Cena: dohodou.

Ober: iba osobne (Prešov, Košice a okolie), aby ste si mohli gitaru vyskúšať a obzrieť aj s poškodenou časťou.
Elekto-akustická gitara KLEMA, jumbo
Podobné inzeráty
Elektroakustická gitara Klema K100 DS CE
Predám plne funkčnú a naozaj minimálne používanú (kvôli nedostatku času -bolo na nej hrané možno 10x aj to rekreačne) elektroakustickú gitaru známeho slovenského výrobcu Klema. Kupovaná z hudobnín na Hlavnej v PO. Nastavená gitarárom, po kúpe som dával nové struny. Je k nej pás, trsátka s držiakom, dorobený držiak na pás pri hmatníku a dolepený ochranný plast na ochranu dosky pod priestorom pravej ruky gitarárom. Má super elektroniku Fishman. Je k nej aj kapodaster, zvlhčovač aby sa nerozsušovalo na nej drevo pri odložení a kvalitný polstrovaný ale vystužený obal. Na eletroakustickom kombe znela fakt hutne a nič mi na nej nešumelo. Aj bez komba znie veľmi dobre a cítiť že to drevo nie je hluché. Aktuálne sa jej cena pohybuje okolo 400 € ( Ja ju ponúkam za 259 aj s celou výbavou. Dôvod predaja - nevyužitá a je mi ľúto len na ňu pozerať odloženú v kúte, nech radšej robí radosť niekomu, kto ju využije. U mňa má prednosť basgitara, tak gitaristi, hláste sa :) Cena pevná. Predaj radšej osobne kvôli vyskúšaniu a aby sme zamedzili poškodeniu. Prvý kontakt prosím iba mailom.
Akustická gitara-jumbo SX-MJG28C/WRS
Predám akustickú gitaru-jumbo SX-MJG28C/WRS.Gitara je vo výbornom stave.Má nové struny menené asi pred 2 mesiacmi.Vynikajúci zvuk.Akustická gitara typu Mini Jumbo s výrezom. Štandardná veľkosť 4/4. Predná doska je vyrobená z lipového dreva, potiahnutá dyhou z očkovaného javora, zadná doska a luby sú taktiež lipové. Krk z exotickej dreviny Nato je osadený palisandrovým hmatníkom. Z rovnakého dreva je vyrobená aj kobylka. O ladenie sa stará pozlátená mechanika diecast. Farebné prevedenie Wine red burst.Pevná cena 75€.V prípade vážneho záujmu viem poslať aj .
Gitara / španielka - Klema
Gitara / španielka - Klema Prakticky nová španielka gitara dĺžka 101 cm. Ako nová. Pár krát doslova sa na nej brnklo a je odložená v skrini v puzdre, cena je aj s puzdrom Možný iba osobný odber v Žiline
Akustická Gitara MARRIS JUMBO s výrezom
Akustická Gitara MARRIS JUMBO s výrezom. Ručná výroba. Slovensko Nová. Pickguard má ešte fóliu. Originál s krabicou. Na prednej doske mini fľak - viď foto. Inak všetko ok. Gitara so snímačom + 85€ Poštovné balné v rámci SR 10€ ostatné krajiny individuálne
Predám 12 strunovú gitaru KLEMA
Predám 12 strunovú gitaru zn. KLEMA, veľké Jumbo, morený javor, s akustickým snímačom ARTEC AGE7, ručne vyrobená na zákazku pánom Klemom, málo hraná, výborný stav, cena 400.
Predám 12 strunovú gitaru KLEMA
Predám 12 strunovú gitaru zn. KLEMA, veľké Jumbo, morený javor, s akustickým snímačom ARTEC AGE7, ručne vyrobená na zákazku pánom Klemom, málo hraná, výborný stav, po odbornom nastavení, ošetrení a výmene strún p. Klemom. K dispozíci 9.februára. Prosím záujemcov - telefonicky, nie sms.