inzercia, predaj, predám, bazár

Elektrická gitara s gitarovým kombom

Kategória: Strunové nástroje

Dobrý deň predávam elektrickú gitaru + gitarové kombo vhodné na domáce skúšanie alebo na skúšanie s kapelou. Elektrická gitara je značky DEAN GUITARS - VENDETTA XM SATIN NATURAL. Kombo je od značky LINE 6- SPIDER V 20.
Oboje sú ako nové bez poškodenia používané cca jeden rok. Ku kombu a gitare posuniem aj káble na zapojenie a príslušenstvo ktoré k ním prišlo. Gitarový pás nie je v cene.
Elektrická gitara s gitarovým kombom
Podobné inzeráty
Elektrická gitara Ashton AG232 MTSB
Predám elektrickú gitaru Ashton AG232 MTSB typu Stratocaster s novými strunami vrátane obalu a remeňa. Zachovalý stav. Podotýkam menšie bzučanie na nultom pražci, čo je však pri hre s gitarovým kombom nepovšimnuteľné. Možnosť gitaru vyskúšať.
Gitara Ibanez IJRX20
Predám túto gitaru aj s komplet príslušenstvom. Na gitare sa hralo len pár hodín, je ako nová + doladená profesionálom - (pražce obrúsené a gitara je setupnuta vrátane nastavenia krku, výšky strún intonácie a hmatník je namarinovaný) Gitara je v záruke do 8. 12. 2023 (kupovana na alze = v prípade problému jednoduchá reklamácia) S gitarou by som rád predal aj kvalitné kombo Orange crush 20 (samostatne za 110€, s gitarou za 100€) Kombo je oškreté, inak všetko v poriadku. Tiež v záruke, musím nájsť ešte blok. Cena 250€ za gitarový set - (gitara, púzdro, ladička, pás, malé ibanez kombo zo setu + stojan) Cena komplet aj s Orange crush 20 kombom 350€ Gitarový set v muzikeri: (329€) Kombo v muzikeri: (169€) Píšte sms. IBA OSOBNÝ ODBER BRATISLAVA V
Klasická gitara Valencia VC304
4/4 Klasická gitara Valencia VC304 ASB (Antique Sunburst) Gitara je v 100% stave, nepoužívaná, nevhodný darček. Osobný odber v Bratislave. Cena vrátane obalu, ladičky a brnkatiek. Klasická gitara zo série 300 s veľkosťou 4/4. Predná doska je vyrobená zo smrekového dreva Sitka zatiaľ čo zadná doska a boky sú vyrobené z dreva Nato. Gitara ponúka krk mahagónového dreva, ktorý je osadený 19 pražcovým hmatníkom z dreva Teak s niklovými pražcami. Gitara disponuje menzúrou 650 mm, šírkou nultého pražca 52 mm, kobylkou z dreva Teak, pozlátenými Vintage ladiacimi mechanikami s čiernymi klobúčikmi, bodovými značkami na hornej hrane hmatníku, 5 vrstvovým čierno-bielym ABS bindingom na vrchnej strane a čiernym ABS bindingom na bokoch a na krku nástroja. Nástroj je vyrobený vo farebnom prevedení Antique Sunburst. Špecifikácia: Veľkosť: 4/4 Preferovaná ruka: Pravá ruka Farba podľa výrobcu: Antique Sunburst Zadná doska a luby: Drevo Vrchná doska: Drevo Krk: Mahagón Hmatník: Drevo Počet pražcov: 19 Počet strún: 6x Nylon Menzúra (mm): 650
Elektrická gitara cort cr100 + kombo nux  8se
Predám elektrickú gitaru cort cr100 aj s kombom nux mighty 8se. Gitara aj kombo majú asi 4 roky, no sú takmer nepoužívané. Na gitare som hral asi pol roka(aj to sporadicky), kvôli nedostatku času som to musel zabaliť. Nechcem aby mi na ňu doma len sadal prach a tak dúfam, že niekomu poslúži. Špecifikácie: gitara kombo:
Predám elektrickú gitaru LTD s kombom
Predám elektrickú gitaru LTD s kombom značky Kustom. V zachovalom stave. Gitara LTD , agathis telo, javorový krk, palisandrový hmatník, menené snímace 2x EMG Humbucker. Kombi Kustom HV 65 pololampa- hybrid. 1x12 Celestion reproduktor a 12AX7 elektronku. Má zabudovaný čistý a skreslený kanál a množstvo prednastavených efektov. Používaný iba na domáce hranie. Gitarový efekt Boss Metal zone MT2 + stojan na gitaru. Všetko plne funkčné používané len na domáce hranie.
Basová gitara pre ľaváka s kombom
Predám basovú gitaru pre ľavákov s kombom Obsahuje 15 W zosilňovač, kábel, taška, popruh, náhradné struny, ladičku a stojan na gitaru