inzercia, predaj, predám, bazár

Elektrická odsávačka mlieka

Kategória: Ostatné

Predám elektrickú odsávačku značky ZOPA, bola použitá pár krát. Je ako nová, komplet príslušenstvo, fľaša s cumľom nebola použitá.

Elektrická odsávačka COMFY PRO je vybavená unikátnou mäkkou silikónovou vložkou Zopa 3D. Pomocou tejto vložky odsávačka dokonale napodobňuje prirodzené satie dieťaťa. Zopa 3D vložka rozdeľuje samotný priebeh odsávanie na tri časti: masáž, stisk a sanie. Vďaka tomuto rozdeleniu odsávačka dosahuje maximálnej efektivity pri odsávaní a zároveň predchádza nepríjemným pocitom, ktoré môže odsávanie spôsobiť.

Odsávačka má dva režimy - stimuláciu a sanie. Pri každom režime je možné regulovať silu podtlaku v 9 stupňoch, aby si mohla každá mamička nastaviť hodnotu, ktorá jej vyhovuje a je pre ňu príjemná.

LED display signalizuje aktuálne nastavenie v reálnom čase. Motorovú jednotku je možné napájať pomocou kábla s prípojkou micro USB alebo batériami. Membránová konštrukcia odsávačky zabraňuje miešanie vzduchu a kvapaliny, bráni spätnému toku mlieka a jeho kontaminácii.

Súčasťou balenia je návod, odsávačka, motorová jednotka, napájací kábel, držiak na fľaštičku, fľaštička a redukcia na fľaštičku s úzkym hrdlom. Odsávačka je kompatibilná s fľaštičkami AVENT.
Zopa 3D technológia odsávania
Unikátna technológia, ktorá dokonale napodobňuje prirodzené satie dieťaťa. Zaručí maximálnu efektivitu a bezbolestné odsávanie.
Elektrická odsávačka mlieka
Podobné inzeráty
Elektrická odsávačka mlieka
Neno Uno je inteligentná elektronická odsávačka mlieka. Môžete si ju prispôsobiť podľa svojich potrieb. Prístroj má až 6 nastavení stimulácie a 9 úrovní intenzity pumpovania. Odsávačka mlieka si pamätá posledné nastavenia. Elektrická odsávačka mlieka Uno je pomocník pre každú mamičku. S narodením bábätka sa spája veľa radosti, no ako ste už určite zistili, zmien je veľa. V záujme vášho zdravia vám pripomíname, aby ste mlieko pravidelne odsávali. Odsávačka mlieka Neno Uno vám túto úlohu určite uľahčí. O to viac, že ​​je vybavená intuitívnym dotykovým displejom, ktorý celú prácu ešte viac uľahčí.
Odsávačka mlieka Lansinoh
Predám odsavacku na dva prsníky je perfektná jemná k prsníkom. 2v1-om - Na výber sú 2 ks štandard a 2 ks extra veľké ComfortFit sacie hlavice, pre lepšie priľnutie a účinnejšie odsávanie. Vlastnosti Na odsatie zostatkového mlieka Vhodný na odsatie celkového množstva mlieka Dvojfázová odsávačka mlieka Regulovatelná sacia sila Nastaviteľný sací rytmus Používanie odsávačky mlieka: jednou rukou Tichá prevádzka Digitálny displej Jednoduché skladanie a čistenie Mäkký silikonový masážny vankúšik v sacom zvone Prístroj s dvoma sacími hlavami Kompaktná, malá a ľahká Balík obsahuje: 1 ks cumlík na fľašu , 1 ks taška na skladovanie, 2 cumlíkové fľaše, vrchnák Obsluha: na batériu, z elektrickej siete So sacou hlavou Comfort Fit Fáza stimulácie predstavuje rýchlejší odsávací štýl, ktorý napodobňuje krátke, rýchle satie bábätka, ktorým na prsníku stimuluje spustenie mlieka. Fáza odsávania napodobňuje pomalšie, hlbšie satie bábätka a je vybavená 5 prispôsobiteľnými úrovňami satia, ktoré si môžete prispôsobiť svojim potrebám. Keď sa odsávačka zapne, začne odsávať vo fáze stimulácie, úroveň 3 a automaticky prepne do fázy odsávania po 2 minútach, čo znamená, že počas odsávania nemusíte ani len stlačiť žiadny gombík (ak si to samozrejme neželáte). Do fázy odsávania môžete prepnúť kedykoľvek sa vám už mlieko spustí, aj keby to bolo pred ukončením počiatočných 2 minút. Odsávačka stala 100e predávam pretože mi zavadzia a mliečko som rýchlo stratila K odsávačke je aj praktická taška
Odsávačka Canpol baby
Predam odsavacku je v perfektnom stave ja som bola veľmi spokojná Nákupná cena 59e Elektrická odsávačka materského mlieka EasyStart. Úplne nová elektrická odsávačka EasyStart umožňuje dôkladné odsávanie materského mlieka. Umožňuje až trojstupňovú reguláciu sily satia vytvorenú podľa prirodzeného dvojfázového rytmu satia dieťaťa: 1. fázou je rýchle satie dieťaťa, ktoré stimuluje vytekanie mlieka z prsníka, 2. fázou je hlboké satie. Veľký rozsah regulácie sily satia umožní prispôsobiť odsávačku potrebám každej matky. Silikónová masážna vložka jemne masíruje prsník a zaisťuje dôkladné odsatie mlieka. Odsávačka môže byť napájaná priamo zo siete alebo batériami, čo umožňuje jej použitie aj na cestách .
odsavacka MEDELA swing flex+Beurer IL 11 infralampa
PREDAME odsavacku MEDELA swing flex +Beurer IL 11 infralampa kupovane koncom minuleho roka -odsavacka pouzivana asi 3 mesiace, lampa zapnuta asi 2x , uz su nam zbytocne nepouzivane ich piste prosim na mail dakujem Nová Medela Flex technológia Bezpečná - Nový Konektor Flex s ochranou proti pretečeniu zabraňuje pretekaniu mlieka do hadice a motora. Pohodlná - Vďaka ochrane proti pretečeniu môžete odsávať v pohodlnej polohe. Prispôsobivá - Správne priľnutie nového Prsného nadstavca PersonalFit Flex™ s uhlom 105° k prsníku umožňuje lepší tok mlieka. Komfortná - Nový Prsný nadstavec PersonalFit Flex™ má mäkký, hladký a pružný lem. Individuálna - Oválny tvar nového Prsného nadstavca PersonalFit Flex™ je možné otáčať o 360°. Efektívna - Prsný nadstavec PersonalFit Flex™ je k dispozícii v štyroch veľkostiach tunela - na veľkosti záleží. Výber veľkosti prsného nadstavca - Súčasťou balenia odsávačky je veľkosť 21 a 24 mm. Prípadne je možné zakúpiť inú veľkosť, podľa priemeru bradavky.
Elektrická odsávačka mlieka.
Predám úplne novú, nepoužitú elektrickú odsávačku mlieka, handsfree s dobijatelnou bateriou. Má 2 režimy pre odsávanie mlieka. Každý režim má 5 úrovní nastavenia intenzity. Inovatívna technológia odsávania, zvuk je pri použití nižší ako 55 db, takže nebude rušiť spiace bábätko.Príruba odsávačky má mäkké okraje a je vyrobená z potravinárskeho mäkkého silikónu. Šetrná k pokožke, bezpečná a neobsahuje BPA. Zároveň zachováva dobré utesnenie pre dosiahnutie najlepšieho sania.Maximálny rozsah hodnoty sania: 280300mmHg. Profesionálny dizajn - Uzavretý systém, silikónový ochranný ventil pomáha predchádzať úniku mlieka a chráni matku a dieťa pred baktériami. Odsávačka má objem 180 ml a nádoba je označená deliacou čiarou. Odporúčaná najlepšia kapacita odsávania mlieka je 120 ml. Prenosné a bezdrôtové použitie - Ľahká a prenosná pumpa a nabíjateľná batéria s kapacitou 800 mAh pre pumpovanie na cestách. Mám ešte jednu ktorú som používala.
Elektrická odsávačka mlieka BEBBITA
Elektrická odsávačka mlieka BEBITA. Raz použitá. Odsávačka mlieka ma 5 úrovni stimulačného výkonu a 9 úrovni sacieho výkonu. Ponúka 3 typy napájania (USB port , batérie , napájací adaptér.) Obsahuje aj manuálne čerpadlo, vďaka ktorému môžete odsávať mlieko v situácii , keď nie je možne použiť elektricky pohon. Ktomu dám grátis Lansinoh hpa lanolin na bolestivé bradavky a Ricinus Communis na podporu dojčenia. Spolu 25€ Osobný odber