inzercia, predaj, predám, bazár

Elektrická polohovacia posteľ

Kategória: Zdravie a krása

Plne elektricky polohovacia posteľ značky Burmeier.
Ovládanie hlavy, nohy, celková výška postele, nastaviteľné bočnice po oboch stranách a hrazda s trianglom. Prenájom za 25€/mesiac aj s obyčajným matracom. Dovoz možný v TN a okolie.
Elektrická polohovacia posteľ
Podobné inzeráty
Elektrická polohovacia posteľ COMFORT + antidekubit matrac
Predám mesiac používanú elektrickú polohovaciu posteľ COMFORT + antidekubitný matrac. Kupované v UNIZDRAVe. Diaľkovým ovládaním možno nastaviť výšku, polohu hlavy a aj polohu nôh. Ovládanie má 10 funkcií. STAV: AKO NOVÉ
Elektrická polohovacia posteľ
Plne elektricky polohovacia posteľ značky Burmeier. Dovolenka od 10.5.2023 do 14.5.2023 objednávky môžete posielať na email, sms alebo zavolajte 15.5.2023. Ovládanie hlavy, nohy, celková výška postele, nastaviteľné bočnice po oboch stranách a hrazda s trianglom. Prenájom za 25€/mesiac aj s obyčajným matracom. Požičiavame aj iné pomôcky ako g-aparát, inv. vozík, wc-stolička a iné. Doveziem a zmontujem.
Polohovacia pomôcka
Polohovacia pomôcka antidekubitná. Osobný odber v Bratislave.
Elektrická polohovacia posteľ
Predám masívnu kovovú posteľ bez matraca
Elektrická polohovacia posteľ
Mám na predaj elektrickú polohovateľnú posteľ kupovanú 29.11.2022 s antidekubitným matracom MEDICAL X3 a lôžkovým stolíkom W0300 všetko v podstate nové so skoro 2 ročnou zárukou.
Elektrická polohovacia posteľ
Mám na predaj elektrickú polohovateľnú posteľ kupovanú 29.11.2022 s antidekubitným matracom MEDICAL X3 a lôžkovým stolíkom W0300 všetko v podstate nové so skoro 2 ročnou zárukou. Po dohode viem doviesť v rámci Trenčianského kraja.