inzercia, predaj, predám, bazár

Elektrická polohovacia posteľ UNIZDRAV

Kategória: Zdravie a krása

Predáme 3 týždne používanú polohovaciu posteľ z Unizdravu Comfort. PC:890€ Záruka je samozrejmosťou
Elektrická polohovacia posteľ UNIZDRAV
Podobné inzeráty
Elektrická polohovacia posteľ COMFORT + antidekubit matrac
Predám mesiac používanú elektrickú polohovaciu posteľ COMFORT + antidekubitný matrac. Kupované v UNIZDRAVe. Diaľkovým ovládaním možno nastaviť výšku, polohu hlavy a aj polohu nôh. Ovládanie má 10 funkcií. STAV: AKO NOVÉ
Štvorkolka UNIZDRAV PREMIUM
Rehabilitačná pomôcka slúžiaca ako podpora pohybu pri chôdzi pre pacientov s pohybovými problémami. Kupovaná 19.04.2022 Málo použivaná Link:
Bedrová opierka Unizdrav
predám bedrovú opierku Unizdrav. Produkt používaný na prevenciu, miernenie chorôb alebo na kompenzáciu vplyvov poranenia chrbtice tak, že zabezpečí jej správne zarovnanie pri sedení.
Schodík dvojstupňový UNIZDRAV
Dvojstupňový schodík je vhodný na zdolávanie výškových prekážok a uľahčuje prístup k hygienickým zariadeniam. Je vyrobený z ocele a povrch tvorí plast s protišmykovou úpravou s otvormi. Schodík má protišmykové nadstavce, pre bezpečné používanie. Kupovaný 22.3.2022 - takmer nepoužívaný, ako nový. Pôvodná cena: 39€ Odkaz na výrobok: Iba osobný odber BA
Opierka chrbtice UNIZDRAV
Dobrý deň, ponúkam na predaj opierku chrbtice UNIZDRAV. Opierka chrbtice nebola nikdy využívaná. Uprednostňujem telefonickú komunikáciu po 15:00. Viem doviesť v rámci BB a ZA kraja. Technické špecifikácie:
Elektrická polohovacia posteľ
Plne elektricky polohovacia posteľ značky Burmeier. Ovládanie hlavy, nohy, celková výška postele, nastaviteľné bočnice po oboch stranách a hrazda s trianglom. Prenájom za 25€/mesiac aj s obyčajným matracom. Dovoz možný v TN a okolie.