inzercia, predaj, predám, bazár

Elektricka vzduchova klapka 125mm

Kategória: Ostatné drobné

Predam novu nerezovu elektricky riadenu vzduchovu klapku priemeru 125mm.
Elektricka vzduchova klapka 125mm
Podobné inzeráty
Karvipark Elektrická vzduchová pumpa
zánovní automatická pumpa 2 v 1 kompletní balení O tomto produktu 【 Elektrická vzduchová pumpa 2 v 1】 Díky rychlému naplnění a vysokotlakému designu Karvipark elektrické vzduchové pumpičky je umožněno rychlejší a efektivnější nafouknutí a zároveň ušetří spoustu času. Nejenže může nafouknout zboží, ale také vypouštět produkty nasátím vzduchu, což je mnohem vyšší než u většiny ručních čerpadel na trhu. 【 3 trysky na výběr】✔ Každá elektrická vzduchová pumpa je vybavena 3 tryskami různých velikostí. Pomocí různých trysek můžete nafouknout nebo vyfouknout různé předměty. Je také ideální volbou pro nafukování nafukovacích matrací různých velikostí. 【 Bezpečné a komfortní】✔ Elektrická rychlopumpa Karvipark je bezpečná a šetří čas. Čerpadlo elektrické s konektory DC-12 V a AC-110 V-240 V, které můžete pohodlně používat doma nebo venku. Vzduchové čerpadlo s ergonomickým designem karoserie, protiskluzové, snadno se drží a pohodlně se používá. 【Snadné ovládání】 ✔ Elektrická pumpa automatická vybavena síťovým zdrojem a dlouhým napájecím kabelem, jednoduše zapojte do síťové zástrčky a zapněte tlačítko "-", pak se automaticky nafoukne / zboží rychle vyprázdní, což vám ušetří více času. 【Univerzální použití 】 ✔ elektrická vzduchová pumpa s nafukovacími matracemi, brouzdalištěm, vodními posteli, plaveckými kroužky, plážovými hračkami nebo jinými nafukovacími hračkami. Upozornění: Neplatí pro výrobky s jehlovým ventilem, jako jsou balónky, basketbalové míče, porody/jógové míče.
Bezdrôtové prenosné vzduchové čerpadlo, nafukovacia pump
2000 mAh nabíjacia pumpa na vzduchové matrace - Bezdrôtové prenosné vzduchové čerpadlo, nafukovacia pumpa s rýchlym plnením na kempovanie… Elektrické vzduchové čerpadlo pre bazénové plaváky veľkosti 7,08 * 2,2 * 2,2 in, ktoré je možné držať rukou. Váži iba 0,86 lb, plus vstavaná batéria s dlhou výdržou, môžete ho používať bezdrôtovo kdekoľvek, už nebudete obmedzení napájaním. Bazénová plaváková pumpa s prietokom vzduchu 390 l/min., naplnenie plaváka v bazéne trvá len asi 40 ~ 50 s, 1 ~ 2 minúty naplnenia nafukovacieho matraca, 2 ~ 3 minúty naplnenia nafukovacieho bazéna, 1 minúta stlačenia vákua úložný vak ! Vstavané 2 dobíjacie batérie, možno plne nabiť iba za 3,5 hodiny a pracovať až 40 minút. Batériová vzduchová pumpa pre nafukovací matrac sa nabíja dodávaným univerzálnym nabíjacím káblom Type-c. Táto elektrická pumpa pre nafukovadlá sa dodáva so 4 veľkosťami trysiek, ideálna pre nafukovací bazén/plaváky/hračky/loď/raft, nafukovací matrac/posteľ/pohovku/kajak, loptu na jogu a vákuový úložný vak pre oblečenie. (DÔLEŽITÉ UPOZORNENIE: Nie je použiteľné pre balóny, basketbal, pneumatiky.) Dobíjacia prenosná vzduchová pumpa LIBERRWAY pre nafukovadlá je vybavená funkciou ochrany proti prehriatiu, aby sa zabránilo vyhoreniu spôsobenému prehriatím. Toto nafukovacie bazénové čerpadlo sa ľahko ovláda: 1) Plne nabite vzduchové čerpadlo. 2) Zaistite potrebnú trysku k príslušnému portu. 3) Vložte nainštalovanú trysku do ventilu nafukovacieho produktu, kliknite na tlačidlo napájania, behom okamihu získate plne nafúknutý alebo vyfúknutý predmet! Více o zdrojovém textuPro další informace o překladu je potřeba zdrojový text Odeslat zpětnou vazbu Postranní panely
Unášací tanier Makita 125mm
Predám nový nepoužitý unášací tanier (základňa) na excentrickú brúsku Makita. Priemer základne 125mm. Mám ich odskúšané a sám ich používam. Mám na predaj viac kusov. Cena je za kus. Viac info telefonicky alebo e-mailom.
Zubna kefka Oral B 4000 Bluetooth smart
Úplne nová v originálnom balení, nepoužitá Aplikácia na denné sledovanie čistenia zubov a typy na zlepšovanie techniky čistenia. Elektrická zubná kefka Oral-B Smart 4 4000 CrossAction zrýchli a skvalitní každodennú starostlivosť o vašu ústnu dutinu. Elektrická kefka vyniká svojím 3D pohybom, ktorý zaisťuje 8 800 oscilačno rotačných pohybov za minútu a 40 000 pulzácií za minútu, ktoré sa postarajú o profesionálne vyčistenie zubov. Okrúhla čistiaca hlavica sa precízne prispôsobí a vyčistí každý zub zvlášť.  Čistiaca hlavica CrossAction odstráni až o 100 % viac zubného povlaku ako manuálna kefka. Je vybavená kvalitnými štetinami, ktoré majú rôznu dĺžku a tým zaistia lepšie výsledky čistenia medzizubných priestorov. Vybrať si môžete z 4 čistiacich programov. Prvý, Daily Clean je štandardný program určený pre každodenné čistenie zubov, druhý, Sensitive je šetrný režim pre citlivé zuby a ďasná a tretí, gum care pre citlivé ďasná. Vstavaný tlakový senzor vás vizuálne aj zvukovo upozorní na použitie silného tlaku. Táto funkcia šetrí vaše zuby a ďasná a chráni ich pred podráždením. Elektrická kefka na zuby je vybavená Bluetooth technológiou, ktorá vám pomocou aplikácie Oral-B poskytne spätnú väzbu a môžete prehľadne sledovať svoju aktivitu v čistení. Stav batérie vám signalizuje ukazovateľ a pre dobitie stačí kefku umiestniť do nabíjacieho stojanu. Pri pravidelnom čistení zubov 2x denne vydrží elektrická zubná kefka na jedno nabitie dlhšie ako týždeň. Súčasťou balenia je elektrická zubná kefka Oral-B, nabíjacia základňa a 2x čistiaca hlavica Cross Action.
Vzduchová clona Vortice AD 900
Predám vzuchovú clonu, ktorá je ako nová. Vhodná na použitie v akejkoľvek prevádzke. Popis: Vzduchová clona AIR DOOR vytvára neviditeľnú vzduchovú clonu, ktorá poskytuje efektívnu tepelnú izoláciu zabraňujúcu prieniku tepla z jedného prostredia do druhého. Pomáha redukovať spotrebu energií na vykurovanie a klimatizáciu. Zabraňuje vstupu nežiadúcim prvkom z vonkajšieho prostredia do miestnosti (prach,dym,hmyz..)
Parná fritéza Princess vzduchová fritéza 2 v 1
Parná fritéza Princess – parný hrniec a vzduchová fritéza 2 v 1 – o 62,2 % nižšia spotreba energie – objem 6,5 l – 8 programov – až pre 9 osôb – vrátane malej kuchárskej knihy – 182080 málo používana komplet balenie plus krabic