inzercia, predaj, predám, bazár

Elektrické stožiare

Kategória: Ostatné

Predám 2ks - 12 metrové oceľové pozinkované elektrické stožiare.
Cena za kus
Elektrické stožiare
Podobné inzeráty
STOŽIAR reklamný IHNEĎ k odberu
Stožiar FORMENTA 12m na banner, pútač, logo, vlajku - 3.4. - 01:29 Predávame tri 12metrov vysoké sklolaminátové stožiare popredného výrobcu Formenta. Sklolaminátové stožiare nekorodujú a sú veľmi odolné aj voči agresívnym dažďom. Majú vnútorne inštalované vedenie lanom (ISS = Internal Security Safety System). Ovládanie lanka je uzamykacie pod krytkou. To ochráni vlajku pred krádežou a vandalizmom. Info.: avmar@ Pri výmene vlajky/pútaču sa NEMUSÍ sklápať celý stožiar. Stožiar je navrchu opatrený otočnou hlavicou. Info.: Otáča sa v smere vetra a tak sa nestane, že sa pútač o stožiar omotá. Pozdĺžne je vlajka či banner uchytený ešte POE úchytkami. Stožiare majú pôvodné (nepoužité) pätky pre kotvenie do zeme. Konštrukcia uchytenia do fasády z nerezoceľe bola dodatočne vyrobená a je na dohodu. Stožiare sú uskladnené a pripravené na odvoz. Cena stožiaru 295 €/kus t.j. 885 € za všetky tri. kontakt ? Pri rýchlom jednaní je možná dohoda.
Technický špecialista v cestnej infraštruktúre/elektrikár
Spoločnosť CitySafety, s.r.o. hľadá do svojich radov elektrotechnika. Firma sa zaoberá osvetlením priechodov pre chodcov, bezpečnosťou cestnej premávky a stavebnou činnosťou. - montáž, rekonštrukcia a údržba vyhradených technických zariadení - elektrických (podľa vyhlášky MPSVR SR č. 508 / 2009 Z.z., §21 – elektrotechnik, § 22 samostatný elektrotechnik), - montáž, rekonštrukcia a údržba nevyhradených technických zariadení , - montáž kovových roštov pre osvetľovacie stožiare , - montáž dopravného značenia , - vykonávanie záručných a pozáručných opráv, - dodržiavanie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a rešpektovanie interných pracovných postupov a nariadení, - práca vo výškach (na hydraulickej plošine, rebríku), - vedie motorové vozidlo (preprava na miesto montáže, prevoz tovaru) - montáž solárnych alebo káblových dopravných gombíkov vo vozovke , - práca s lepidlom na báze akrylovej živice, - práca s jadrovou vŕtačkou, príklepovou vŕtačkou, vŕtacím a búracím kladivom, vibračnou doskou a lopatou v prípade potreby, - ovládanie elektrocentrály, - čítanie technickej dokumentácie a elektrotechnických schém, - príprava materiálu na realizáciu zákaziek, - oprava a údržba elektrotechnických prístrojov a zariadení, - poskytovanie technickej podpory a riešenie technických problémov u zákazníka, - diagnostikovanie príčin poruchovosti jednotlivých prístrojov a zariadení, - kontrolovanie a testovanie opravených alebo vymenených zariadení a súčiastok, - zapájanie elektrických rozvádzačov, spínačov, prípojok, ističov, poistiek, transformátorov, svietidiel a ostatných dopravných zariadení.
výrub pílenie pilčík rizikovych  stromov
Ponúkam výrub stromov, aj orezávanie konárov stromov. Venujem sa aj postupnému vypilovaniu stromov, ktoré ohrozujú stavby, káble, ploty; ďalej vypilovaniu ťažko prístupných stromov a poškodených stromov. Likvidujem aj antény, stožiare pre antény. Cenovú ponuku vypracujem vopred a to po obhliadke, ale často aj na diaľku, podľa fotografie. Možnosť odvozu konárov, dreva podľa dohody, ale aj narezanie guľatiny. Pri väčšom projekte na lokalite nezáleží - celá SR. Spravidla platí, že plánovaný výrub sa vykonáva v priaznivom počasí a mimo vegetačného obdobia. V komplikovaných, život a majetok ohrozujúcich podmienkach napr. likvidácia po búrkach a pod., sa prispôsobujem situácii podľa svojich schopností. Povolenia si rieši objednávateľ. Ostatné vysvetlím osobne.
Predam lyziarsky vlek EPV 300
Predam lyziarsky vlek EPV 300, vlek je rozobraty, uskladneny, su v nom vsetky stoziare, klatky, startovaci aj cielovy stlp, motor, prevodovka, lano ktore je namotane na kotuc, je k nemu aj nahradna prevodovka, nahradny hnaci kotuc,kotvy, dlzka vleku je 200m.
Výškové práce - pílenie vo výškach
Ponúkam práce vo výškach (výškové práce) horolezeckou a špeciálnou technikou, inštalácia reklamných bannerov (možnosť aj dodania reklamného banneru) na fasádu, konštrukciu, inštalácia satelitov, kamier, konštrukcií, opiľovanie suchých haluzí ohrozujúcich majetok, spiľovanie stromov na rizikových miestach, čistenie okien, čistenie okapových žľabov, prešrobovanie strešnej krytiny (výmena klincov za vruty) -rodinné domy -paneláky -stožiare -historické budovy -obecné budovy -školy -kostoly -cintoríny Obhliadka na mieste a cenová ponuka samozrejmosťou.
Sklopné stožiare na bannery, výška cca 600 cm
Ponúkam 3 kusy úplne nových nerozbalených stožiarov na reklamné bannery. Výška je cca 600 cm. Materiál hliník, v originál balení sú dodávané aj patky na uchytenie do betónu, závažie na banner. Spolu s návodom na použitie. Odber možný aj po jednom kuse v pracovných dňoch od 7:00 do 15:30. Cena dohodou. V prípade bližších informácií volajte na dolu uvedené číslo