inzercia, predaj, predám, bazár

Elektrický bojler 120 litrovy

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predám 120 litrovy závesný elektrický bojler používaný jeden a pol roka za 90 eur.
Elektrický bojler 120 litrovy
Podobné inzeráty
PROTHERM elektricky kotol plus 120 litrový bojler
Ponúkam na predaj elektricky kotol PROTHERM plus 120 litrový bojler rovnakej značky s príslušenstvom v bezchybnom stave, v záruke. Dôvod predaja prechod na tepelne Cerpadlo Povodna cena 1750€ Teraz 850€ Telefónny kontakt
Bojler na tuhe palivo
Predám nový 95 litrový tlakový bojler na tuhé palivo. Hrúbka steny bojlera je 3 mm, piecka bojlera je liatinová . Súčasťou bojlera je teplomer a poistný ventil. Dymovod je 115 mm-v. Bojler je taktiež v prevedení 115 litrov a v prevedení z 2 mm nehrdzavejúcej ocele. Uvedená cena je za 95 litrový bojler z 3mm ocele.
Bojler na pevné palivo 80 litrový
Dobrý deň, predávam tento 80 litrový nepoužitý, zabalený, nový kúpeľňový topný valec, bojler na pevné-tuhé palivo, bojler na drevo. Tento bojler je len na sprchovanie, spolu s batériou. Existuje aj tlakový na zapojenie do rozvodu, aj kombinovaný s nezávislým elektrickým ohrevom. Výška 135 cm Priemer valca 35 cm Výstup komína 13 cm Kontakt: alebo .
BOJLER, OHRIEVAČ VODY 120 L, SIWELL SW 120V
Predám bojler, elektrický ohrievač vody 120 L, SIWELL SW 120V čisto nový,nepoužitý (je osadený na práve kúpenej novostavbe) majiteľ sa ale rozhodol pre tepelné čerpadlo a iný bojler ktorý neni kompatibilný s týmto modelom. elektrický tlakový zásobníkový bojler, ohrievač vody bojler, ohrievač vody s vysokou účinnosťou podľa ustanovení smerníc Erp inštalácia zvislá otočný gombík pre nastavenie teploty - ovládanie teploty otočným gombíkom voľne dostupný (nie pod krytom) komfort prípravy teplej vody oceľová nádrž so sklo-keramickým smaltom - viacnásobne predĺžená životnosť ohrievača, bojlera, zabezpečená modernou technológiou spoľahlivá ochranu voči korózii nádrže ohrievača, bojlera vody vysoký stupeň čistoty vody bez zmeny jej fyzikálneho, chemického a biologického zloženia - v smalte je vysoký obsah titánu nádrž ohrievača je chránená špeciálnym smaltom termostat s ochranou proti prehriatiu - pre pohodlné nastavenie požadovanej teploty signalizácia pracovného režimu hygienický certifikát, v súlade so smernicou 98/83 Európskej únie pre skladovanie pitnej vody technológia INSUTECH, pre izoláciu s vysokou účinnosťou, pre elimináciu tepelného mostu medzi vnútornou nádržou a montážnou konzolou, čím sú znížené energetické straty až o 16 % automatické plazmové zváranie vnútornej nádrže ohrievača, bojlera vody, čo je zdokonalené zváranie technológiou TIG v ochrannej atmosfére. poistný ventil so spätnou klapkou (pôvodná cena 310EUR)
Elektricky kotol + bojler
Predam elektricky kotol Protherm Raja 12kW a elektricky bojler Ferroli Calypso 120l, cena spolu 500€ alebo dohodou. V pripade zaujmu moznost predaja aj jednotlivo. Zariadenia mam s navodmi a dokumentaciou, su plne funkcne. Prechadzam na tepelne cerpadlo, tak ich predavam. Dostupne ihned. Moznost dovozu po dohode. Blizsie info: kotol Protherm Raja 12kW bojler Ferroli Calypso 120l
Bojler Tatramat EO 150 220. 150 litrový
Predám používaný bojler Tatramat EO 150 220 elektrický . používaný 150 litrový