inzercia, predaj, predám, bazár

Elektrický kompresor Orlik PKS 50

Kategória: Vybavenie prevádzkarne

Predám elektrický kompresor Orlik PKS 50. Trojválcový s 300 l nádržou, 380 V, 7,3kW
Elektrický kompresor Orlik PKS 50
Podobné inzeráty
Mriežka ventilátora orlik
Predám tieto originál mriežky na kompresor orlik JSK, PKS. Mám aj iné náhradné diely na kompresor orlik, klik na meno alebo ma kontaktujte nie všetko mám v inzerátoch.
Filterbox orlik
Predám tento ako nový kompletný nepopraskaný filterbox na kompresor orlik JSK PKS. V ponuke aj iné náhradné diely na kompresor orlik, klik na meno alebo ma kontaktujte nie všetko mám v inzerátoch.
Kompresor Orlík JSK 75 - Náhradné diely pre servis
Ponúkame všetky náhradné diely pre servis, repasy a generálne opravy kompresorov VKDI Orlík JSK 75 - Česká Třebová, jednovalec, dvojvalec aj trojvalec PKS, SKS, EK 14,15,17,25,35,50 a 75 aj pre dvojstupňové DSK 75 pre vyš tlak. - sacie vzduchové filtre, minerálny olej do kompresora VDL viskozity 100, valec (75 mm aj výbrusové, tiež 56 mm pre DSK), piesty (75 mm aj výbrusové, tiež 56 mm pre DSK), piestny čap, piestne krúžky (4 i 5 krúžkov sady), ojnice, ojničné ložiskové panvice - šály - lágre, súosé koncentrický ventil, repasné sady pružiacich tesniacich lamiel sania/výtlak, tesnenie, dochladzovače, ložiská, ventilátor, remene, vrtule, difúzory, hardyspojky 4 dí 28 aj 38 mm), zotrvačníky, remenice, skrutky, odľahčenie - odfuk, spätná klapky, tlakový spínač, tlakomer - manometer, poistný ventil, kľukové hriadele po výbruse, karoséria / kapota, skrine atď. Servis či kompletné kompresory VKDI Orlík JSK 75 výmenu ihneď kus za kus alebo kompletné repasné sady ND pre GO. Všetky náhradné diely nové originál vyrobené v Česku! Záruka, skladom ihneď na odoslanie DHL/PPL do druhého dňa, platba na dobierku, prevodom či kartou prepravcovi, garancia najlepšie ceny! Posíláme DHL do druhého dne ZDARMA při objednavce nad 100 EUR.
Kompresor Orlík
Predam kompresor orlik PKS 51/300. Kompresor ma rozbehovu jednotku. Funguje aj na istic 3x25A
Vrchná kapotáž kompresor orlik
Predám túto nepokrčenú vrchnú kapotáž, kryt na kompresor orlik 2 JSK-75 PKS2-75 v prípade záujmu mám aj zvyšné diely kapotáže V ponuke aj iné náhradné diely na kompresor orlik, klik na meno alebo ma kontaktujte nie všetko mám v inzerátoch.
Kompressor Devilbiss 445
Predám Kompresor Devilbiss 445. Plne funkčný. Kvalitný americký štvorpiestový kompresor s reálnym výtlakom 1200 l/min. pri 10 bar. Možnost stáleho chodu do tlaku 10 bar. Otáčky kompresora 725ot/min. Samotný kompresor váži 250kg. 500 litrový vzduchojem kompletne vyčistený. Komplet nové vedenie vzduchu, spätná klapka, tlakový spínač s odlahčením. V kompresore je teraz nainštalovaný 15kw sofštartér. Pri predaji bude nainštalovaný stykač a ak by ste mali záujem a softštartér bude to o 300€ navyše. Všetko nové. celková váha okolo 600kg. Vhodný na pieskovanie. Elektromotor 7,5kw/10hp, 2900ot/min. Elektromotor po GO. kompresor, vzduchový kompresor, piestový kompresor, orlík, vzdušník, elektromotor, pieskovanie, pieskovačka, skrutkový kompresor