inzercia, predaj, predám, bazár

Elektrický krájač Siemens Duo Electronic

Kategória: Ostatné drobné

Elektrický krájač Siemens Duo Electronic
Predám elektrický krájač značky Siemens. Na chlieb, salámu, syr, zeleninu. Plne funkčný. Možno nastaviť 5 rozličných šírok krájania.

Len osobný odber.

Meno: LB
Telefon:
E-mail: Ikebana2022@
Cena: 15
Elektrický krájač Siemens Duo Electronic
Podobné inzeráty
Elektrický krájač Eta Ultimo
Predám elektrický krájač značky ETA ultimo. je minimálne používaný, v top stave. Popis: ETA 9390050 ULTIMO je kvalitný celoplastový krájač potravín, umožňuje nastavenie hrúbky v rozsahu od 1 - 15 mm. Veľmi ostrý nerezový nôž garantuje jednoduché a presné krájanie. Vďaka úplne odnímateľné pohonnej jednotke môžete príslušenstvo veľmi ľahko umývať aj v umývačke riadu. Krájač Ultimo je tiež veľmi skladný, a to najmä vďaka príklopnej podávacej časti. Protišmykové nožičky zaistia bezpečnosť pri krájaní potravín. Vlasnosti pre elektrický krájač Veľmi ostrý nerezový nôž nakrája chlieb, pečivo, syr, salámy, zemiaky, ovocie a zeleninu Možnosť krájania širokého sortimentu potravín Príkon 130 W Ostrý nerezový vlnito zbrúsený nôž Plynulé nastavenie hrúbky rezu 1 - 15 mm Bezpečnostný spínač Ochrana prstov a držiak zvyškov Protišmykové nôžky zaisťujúce stabilitu Tácka pre odkladanie nakrájaných potravín Jednoduché ukladanie vďaka Príklopné podávacie časti krájača Jednoduché ovládanie a jednoduchá údržba Ľahko umývateľný plastový podnos Možnosť umývania v umývačke riadu (okrem odnímateľnej pohonnej jednotky) Dĺžka napájacieho kábla 1,2 m Cena: 30 € V prípade záujmu ma kontaktujte mailom, číslo je vymyslené
Elektrický krájač Eta Ultimo
Predám elektrický krájač značky ETA ultimo. je minimálne používaný, v top stave. Popis: ETA 9390050 ULTIMO je kvalitný celoplastový krájač potravín, umožňuje nastavenie hrúbky v rozsahu od 1 - 15 mm. Veľmi ostrý nerezový nôž garantuje jednoduché a presné krájanie. Vďaka úplne odnímateľné pohonnej jednotke môžete príslušenstvo veľmi ľahko umývať aj v umývačke riadu. Krájač Ultimo je tiež veľmi skladný, a to najmä vďaka príklopnej podávacej časti. Protišmykové nožičky zaistia bezpečnosť pri krájaní potravín. Vlasnosti pre elektrický krájač Veľmi ostrý nerezový nôž nakrája chlieb, pečivo, syr, salámy, zemiaky, ovocie a zeleninu Možnosť krájania širokého sortimentu potravín Príkon 130 W Ostrý nerezový vlnito zbrúsený nôž Plynulé nastavenie hrúbky rezu 1 - 15 mm Bezpečnostný spínač Ochrana prstov a držiak zvyškov Protišmykové nôžky zaisťujúce stabilitu Tácka pre odkladanie nakrájaných potravín Jednoduché ukladanie vďaka Príklopné podávacie časti krájača Jednoduché ovládanie a jednoduchá údržba Ľahko umývateľný plastový podnos Možnosť umývania v umývačke riadu (okrem odnímateľnej pohonnej jednotky) Dĺžka napájacieho kábla 1,2 m Cena: 29 € V prípade záujmu ma kontaktujte mailom, číslo je vymyslené
Elektrický krájač SencorSSG 3507TQ
Elektrický krájač SencorSSG 3507TQ v tyrkysovom prevedení. Jeho hlavnou výhodou je 5 nástavcov na strúhanie a krájanie. Elektrický krájač Sencor má plniacu trubicu so šírkou 56 mm, ktorá umožňuje strúhanie a krájanie prísad bez predbežného narezania. 5 nástavcov: krájač na tenké plátky vhodný pre krájanie zemiakov na vyprážanie lupienkov, alebo ovocia a zeleniny na zdobenie rôznych jedál a pod. strúhadlo na vlnité plátky, vhodné pre krájanie ovocia a zeleniny na ozdobu rôznych pokrmov hrubé strúhadlo vhodné pre strúhanie zeleniny do polievok, na prípravu zemiakových placiek alebo pre strúhanie ovocia a zeleniny do šalátov atď. jemné strúhadlo vhodné na prípravu ovocných a zeleninových šalátov alebo syrových a zeleninových nátierok atď. veľmi jemné strúhadlo je vhodné na strúhanie / mletie kokosu, mandlí, orechov a na výrobu strúhanky z tvrdého pečiva a pod.
Elektrický krájač potravín Graef G 50
Predám pár krát použitý, ako nový, elektrický krájač potravín v kompaktnom prevedení. Graef G 50 disponuje zúbkovaným oceľovým rezným kotúčom s priemerom 170 mm. Oporná noha zaisťuje absolútnu stabilitu krájača na pracovnej doske. Pri krájaní si môžete zvoliť hrúbku medzi 0–20 mm. Viac napr. na:
Krájač chleba
Minimálne používaný krájač.
Amzchef FC-J18 400W sekáčik na jedlo/krájač/mäso/potraviny
Krájač na jedlo/mäso s 1,8 l sklenenou misou Bez BAP, 2 pracovné režimy a bezpečnostné funkcie, 4 čepele z nerezovej ocele 1. Efektívny pracovný výkon Maximálny 400W motor z čistej medi poháňa dvojvrstvovú čepeľ z nerezovej ocele a vytvára stav rezania typu tornáda. S vylepšenou čepeľou v tvare S môže elektrický krájač potravín dosiahnuť 360 ° rýchle a rovnomerné mixovanie, aby v priebehu niekoľkých sekúnd rozomlel mäso, ovocie, zeleninu, cibuľu, cesnak, zemiaky a detskú výživu. 2. Dve pracovné rýchlosti Pracovnú rýchlosť na prípravu jedla si môžete ľubovoľne zvoliť. Vysoká rýchlosť je dobrá pre mäso, fazuľa, mrkva; Pomalá rýchlosť sa aplikuje na vajcia, cibuľu, zeleninu, ovocie atď. Ľahko pripravte zemiakovú kašu, mliečne koktaily, šaláty a omáčky na cestoviny. 3. Inteligentné ovládanie a bezproblémové používanie Tento mlynček na mäso AMZCHEF oproti iným vrtuľníkom využíva funkciu brzdy, vrtuľa sa zastaví okamžite, keď zdvihnete motor. Žiadne špliechanie jedla!