inzercia, predaj, predám, bazár

Elektricky krb KLARSTEIN

Kategória: Ostatné

Raz použitý - vyskúšany (v lete).
Vsetky informacie na fotkach alebo tu:

Elektricky krb KLARSTEIN
Podobné inzeráty
Odvlhčovač vzduchu Klarstein DryFy Connect 30
Predám odvlhčovač vzduchu Klarstein DryFy Connect 30. Kupovaný 08.12.2020 na . Ešte je v záruke. Doklad o kúpe. Takmer nepouživaný. 100% stav. Odvlhčovací výkon 30 l / 24 h. Odnímateľná 5-litrová nádrž na vodu alebo možnost trvalého odtoku cez hadičku. Wifi, nastaviteľná cieľová vlhkosť, tichý režim, funkcia automatického otáčania na rýchle sušenie mokrej bielizne, filter s aktívnym uhlím. Iba osobný odber v BA.
Filter s aktívnym uhlím do digestorov
Predam 3x filter do digestoru KlarStein Limelight. Aktualne na eshope nedostupny. Nakupna cena 1x je 26 EUR. Predam 3x za 50 EUR. Filter: Vhodne pre digestor:
Predám elektrický hrniec Klarstein 25l
Dobrý deň. Predám elektrický hrniec - kanvicu Klarstein o objeme 25L. Vhodný na varenie čaju , kávy, piva, pripadne na ohrev väčšieho množstva vody. Možné nastavenie teplôt až do 100 stupňov.
Krb s plápolajúcim ohňom Extol Light
Predám elektrický krb s plápolájúcim ohňom, ktorý Vám poskytne upokojujúcu atmosféru v byte, kde si nemôžete dovoliť skutočný krb. Rozmery sú 31x19x39. Krb bol minimálne používaný. Pôvodná cena bola 20 Eur. Moja cena je 12 EUR. Batérie sú vo vnútri. Osobný odber možný v Modre alebo zásielka poštou.
Fritéza Klarstein 9L
Predám raz použitú fritézu Klarstein s dokumentáciou a receptami