inzercia, predaj, predám, bazár

Elektrický skateboard Evolve carbon GTR 2in1

Kategória: Ostatné

Dobrý deň,
Predávam elektrický skateboard
Evolve skateboards Carbon GTR 2 in 1.

Skateboard bol už kupovaný s myšlienkou, že raz ho budem predávať, preto bol celý čas jazdený s šetrnosťou. Je to už môj druhý Evolve board, učil som sa na tom prvom takže tento bol o par chýb jazdca ušetrený. Jazdil som v centre Bratislavy, pár krat na poľných cestách a takmer po každej jazde bol prečistený.
Pred posledným letom čistené a mazané keramické ložiská. Kúpil som odolné kovové štuple na gumy, prikladám originál. Tiež som kúpil kvalitnejšie viečko na nabíjací port, prikladam aj originál.

Spolu s boardom je v podstate všetko ako som kúpil, plus mam ani raz neosadené druhé street kolieska, vhodné napríklad na slajdovanie. Zoznam:
- Board
- All-terrain kolieska a prevody
- Street kolieska (2×) a prevody
- nabíjačka
- ovládač s nabíjačkou
- puzdro na ovládač
- gumený ochranný obal na ovládač (na fotke s palcom)
- Y-tool (všetko náradie v jednom)
- náhradné matky, skrutky, speedringy...
- originálne štuplíky na gumy
- cestovná taška na doplnky
- krabice, návody
- uplne nový griptape (zabudol som odfotiť)

S boardom nikdy nebol žiadny problém, po asi roku čo som ho mal som rozbil mojou chybou ovládač a kúpil nový. Ak je treba, vždy velmi ochotný servis je originál u Evolve v Nemecku, alebo na Slovensku. Dojazd a maximálna rýchlosť závisí od štýlu jazdy a váhy jazdca, odhaduje sa:
Street: 45 km a 42 km/h
AT: 25km a 35 km/h


Veľmi rád pomôžem s naučením ako jazdiť, servisom, čistením a všetko okolo, preferujem osobné stretko v Stupave pripadne v Bratislave. Po preplatení cesty viem doviezť menšiu vzdialenosť.



Podobné ako: boosted board, elektrická kolobežka, exway, onewheel ...
Elektrický skateboard Evolve carbon GTR 2in1
Podobné inzeráty
Jabra evolve 75 bt slúchadlá
Predám BT headset jabra evolve 75,skvelý pre prácu z domu.len vyskúšané. Profesionálna bezdrôtová náhlavná súprava v binaurálnom prevedení Jabra Evolve 75 vám poskytuje reproduktory najvyššej kvality, vynikajúce aktívne potlačenie šumu a možnosť duálneho pripojenia Bluetooth. Má vstavaný indikátor hovoru a rad praktických funkcií, ktoré vám umožní sa plne sústrediť aj v rušnej kancelárii.
skateboard použitý kto je zo ZH Tak je hneď k odberu
predám skateboard Predám skateboard a kto je zo ZH tak je k oberu dostupný dôvod predaj stojí to na skrinky a padá na to prach skateboard je používaný asi 2x alebo 3
2x Uplne nove Jabra Evolve 20 - Pri kupe oboch 50€
Jabra Evolve 20 Predam tento headset v novom stave, len vyskusany. Novy stoji v Alze 43,90€ Cena:30€ Inzerat plati do zmazania. Moznost poslat dobierkou (+5EUR), platba PayPalom, kryptomenami…
slúchadlá Jabra Evolve 20 MS Stereo USB-A
Predám úplne nové, nepoužité, zabalené slúchadlá s mikrofónom, vhodné pre meetingy alebo e-learning na Skype, Teams, Zoom a podobne, prípadne k PC hrám alebo na počúvanie hudby. Typ Jabra Evolve 20 MS Stereo USB-A. Cena na ALZA 50EUR, moja cena 25 EUR+pošta alebo osobný odber v BA-Ružinov. Slúchadlá – s mikrofónom, cez hlavu, na uši, uzatvorená konštrukcia, USB-A, Ambient sound, herný režim, Hi-Res audio, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, citlivosť 93,6 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 28 mm, kábel 1.2m
Elektricky skateboard
—> ČÍTAŤ DO KONCA! Elektricky skateboard Predávam elektricky skateboard [Koowheel FB1 fishboard] ideálne pre deti . Max rýchlosť 20km/h Použitý pár krát . Stav ako nový na pár škrabancov na doske zo spodu na zadnej doske a chýba jedna šrobka ktorú som po ceste stratil (šikovný chlap ju tam domontuje)… Kupovaný v / ProgamingShop Cena keď som kupoval bola 140€ teraz ho predávam za 50€ V balení bola nabíjačka + micro USB kábel + ovládač - PROSÍM PISAŤ EMAIL, TELEFÓNNE ČÍSLO JE VYMYSLENÉ !!! -
Evolve Bamboo GT
Predávam elektrický Longboard značky Evolve Má novú veľkú batériu: 10S4P 10Ah Longboard má cestné aj teréne kolesá. Ešte dám k tomu r2 ovládač.