inzercia, predaj, predám, bazár

Elektrický strúhač zeleniny

Kategória: Ostatné drobné

Predam elektricky struhac zeleniny
1x pouzity - ako novy

Elektrický strúhač zeleniny
Podobné inzeráty
predam elektricky struhac zeleniny
Predam elektricky struhac zeleniny malo pouzivany ako novy cena 40€
TEFAL MB756G31 Fresh Express+ strúhač
Predám strúhač TEFAL MB756G31 Fresh Express+ strúhač.
WMF elektrický strúhač/mixér
Špiralizér-strúhač s 5 nadstavcami WMF Kult X Predám špiralizér na strúhanie zeleniny, vhodný aj na prípravu originálneho pohostenia. Bežne v ponuke 3 nadstavce, tento má 5 praktických nadstavcov. Nový v krabici.
Elektrický krájač SencorSSG 3507TQ
Elektrický krájač SencorSSG 3507TQ v tyrkysovom prevedení. Jeho hlavnou výhodou je 5 nástavcov na strúhanie a krájanie. Elektrický krájač Sencor má plniacu trubicu so šírkou 56 mm, ktorá umožňuje strúhanie a krájanie prísad bez predbežného narezania. 5 nástavcov: krájač na tenké plátky vhodný pre krájanie zemiakov na vyprážanie lupienkov, alebo ovocia a zeleniny na zdobenie rôznych jedál a pod. strúhadlo na vlnité plátky, vhodné pre krájanie ovocia a zeleniny na ozdobu rôznych pokrmov hrubé strúhadlo vhodné pre strúhanie zeleniny do polievok, na prípravu zemiakových placiek alebo pre strúhanie ovocia a zeleniny do šalátov atď. jemné strúhadlo vhodné na prípravu ovocných a zeleninových šalátov alebo syrových a zeleninových nátierok atď. veľmi jemné strúhadlo je vhodné na strúhanie / mletie kokosu, mandlí, orechov a na výrobu strúhanky z tvrdého pečiva a pod.
Strúhač sumo slicer
Kompaktný bubnový strúhač 3 v 1 disponuje veľkým otvorom pre vkladanie ovocia, zeleniny a ďalších potravín. Súčasťou je praktická rukoväť pre 18 × rýchlejšie krájanie než bežným nožom. Mediashop LIVINGTON Sumo Slicer nájde využitie v každej kuchyni. Použitý 2x. Ako nový.
Elektrický strúhač
Predám elektrický strúhač málo použitý, zn. Moulinex. Osobný odber Košice Ťahanovce.