inzercia, predaj, predám, bazár

Elektrocentrála

Kategória: Vybavenie dielne

Elektrocentrála, Lamborgini používaná.
Cena 300 €.
Elektrocentrála
Podobné inzeráty
Digitálna invertorová elektrocentrála
Elektrocentrála je určená pre používanie v stavebníctve a pri montážnych prácach, ako záložný zdroj elektrickej energie pre mobilné servisné strediská a rekreačné účely. Invertorový systém vyhladenia výstupnej krivky zabezpečuje dokonalú kvalitu napätia, čo umožňuje jej využitie taktiež pre napájanie citlivej elektroniky, ako je výpočtová technika alebo lekárske vybavenie. Centrála je vybavená dvoma 230V/16A zásuvkami, ktoré umožňujú pripojiť bežné spotrebiče s celkovým výkonom až 3,5kW. Ďalej je vybavená 12V/8,3A zásuvkou s jednosmerným napätím a súčasťou príslušenstva sú tiež káble, pomocou ktorých je možné elektrocentrálou dobíjať 12V autobatérie. Vďaka použitiu novej invertorovej technológie je hmotnosť iba 26kg, čo je o 42% menej ako pri elektrocentrálach s klasickým alternátorom. Pritom sa tiež o 34% zmenšil aj celkový objem elektrocentrály. Digitálny multifunkčný merač. Digitálna invertorová elektrocentrála je úplne nová a má 2 ročnú záruku.
Elektrocentrála digitálna invertorová
Vďaka nízkej hmotnosti a kompaktným rozmerom je táto digitálna elektrocentrála ideálnym zdrojom energie pri rekreácii na chatách, lodiach a karavanoch, či mobilným zdrojom energie na expedíciách. Dokonalá kvalita napätia, zaistená invertorovým systémom vyhladenia výstupnej krivky kmitočtu, umožňuje jej využitie aj na napájanie citlivej elektroniky ako je výpočtová technika alebo lekárske vybavenie. Veľkosť nádrže umožňuje až 5 hodín nepretržitej prevádzky (v závislosti na zaťažení). Vďaka funkcii inteligentnej regulácie otáčok v závislosti od záťaže je táto digitálna elektrocentrála ekonomickejšia oproti bežným elektrocentrálam. Praktická rukoväť a nízka hmotnosť umožňujú jednoduchý transport elektrocentrály. Spojením dvoch elektrocentrál dosiahnete najvyšší menovitý výkon 3,7kW. Produkt je úplne nový a ma 2 ročnú záruku.
Elektrocentrála rámová benzínová 7,0 kW/230V
Vďaka svojej kvalitnej konštrukcii a silnému motoru je tento typ určený predovšetkým na použitie v stavebníctve, pre montážne práce, napájanie zváracích agregátov, či ako zdroj elektrickej energie pre mobilné servisné strediská. Model je vybavený jednofázovou krytou zásuvkou s istením 32A. Podvozková sada s pevnými gumovými kolesami a sklápateľným madlom výrazne uľahčuje manipuláciu so strojom. Veľkosť nádrže umožňuje až 6 hodín nepretržitej prevádzky (v závislosti na zaťažení). AVR regulácia výstupného napätia systémom AVR chráni vaše elektrospotrebiče pred poškodením (pri dodržaní správneho spôsobu zapojenia). K tejto elektrocentrále je možné pripojiť zváracie invertory do max. príkonu 5,0kW/230V, ostatné zváracie agregáty do max. príkonu 5,5kW/230V. Digitálny multifunkčný merač s funkciou motohodiny, voltmeter, frekvencia, aktuálne motohodiny. Krytá zásuvka 230V/32A. Elektrický štart elektrocentrály zaisťuje AGM gélová bezúdržbová batéria s dlhou životnosťou, dobíjaná chodom elektrocentrály. Elektrocentrála rámová benzinová je úplne nová a ma 2 ročnú záruku.
Elektrocentrála Güde ISG 1200 ECO
1 x naštartovaná. V podstate je NOVÁ. Invertorová technológia, poistka proti preťaženiu, poistka proti nedostatku oleja, LED ukazovateľ, nožičky tlmiace vibrácie, pohodlný transport vďaka nízkej hmotnosti, 4-taktný OHV benzínový motor umožňuje použitie aj pre elektronicky citlivé spotrebiče, napr. počítače, Hifi prístroje a pod. Güde ISG 1200 ECO je prenosný benzínový generátor s invertorovou technológiou, ktorý využijete na napájanie spotrebičov citlivých na kolísanie napätia/frekvenciu elektrického prúdu, ako sú počítače, televízory, Hi-Fi a podobne. Ponúka trvalý (pracovný) výkon 1 000 W, má jednu zásuvku 230 V aj ochranu proti preťaženiu. Využíva jednovalcový 4-taktný OHV motor s 1,5 kW a reverzný štartovací systém doplnený o olejový senzor s LED signalizáciou. Do nádrže sa vojde až 4,2 litra paliva. Jeho rozmery sú 320 × 350 × 365 mm, maximálna hlučnosť je 95 dB a odolný je podľa stupňa krytia IP 23 M.
Elektrocentrála HONDA
Predám profesionálnu elektrocentrálu trojfázovú HONDU možný dovoz do 30 km zdarma.5,5KW
Elektrocentrála
Predám elektrocentrálu Honda 6500. Viac info po tel alebo mailom. sú na nej domontované kolieska pre ľahšiu manipuláciu. Je plne funkčná. Možná dohoda na cene.