inzercia, predaj, predám, bazár

Elektrocentrala avr 3100W

Kategória: Vybavenie dielne

Predam nepouzitu elektrocentralu..
Generátor od firmy Einhell TC-PG 35 / E5 vďaka svojmu výkonnému štvortaktnému motora generuje výkon 2 600 W až 3 100 W. Vzduchom chladený štvortaktný benzínový motor je v prevádzke nízkoemisné. Generátor je vybavený dvoma zásuvkami 230 V pre jednoduché pripojenie. Je vybavený voltmetrom, ktorý ukazuje napätie. Funkcia AVR (automatický systém riadenia napätia) zabezpečuje stabilný výstupný výkon. Pre jednoduchú prepravu sú k dispozícii dve veľké kolesá a sklopná rukoväť. Veľká nádrž s objemom 15 litrov má praktický ukazovateľ hladiny benzínu. Pre spoľahlivú ochranu pred preťažením a poškodením stroja je generátor vybavený poistkou pre preťaženiu a kontrolou hladiny oleja.

Technické údaje

Typ generátora Synchrónne

Nepretržitý výkon (S1) pri 230 V: 2600 W
Max. sila | čas (230 V): 3100 W
Výkon (S2 | S2time) pri 230 V 2800 W | 5 minút
Zásuvka 230 V 2 kusy
Štvortaktný motor chladený vzduchom

Počet valcov: 1 ks
Zdvihový objem motora: 208 cm?
Otáčky motora: 3000 min ^ -1
Max. výkon motora: 4,1 kW
Palivo: Benzín
Objem palivovej nádrže: 15 l
Prevádzková doba pri zaťažení 2/3 10,7 h

Hladina akustického výkonu LWA 96 dB (A) logistická dáta

Dĺžka: 610 mm
Šírka: 460 mm
Výška: 455 mm
Hmotnosť produktu: 41,9 kg
Elektrocentrala avr 3100W
Podobné inzeráty
Elektrocentrála rámová benzínová 7,0 kW/230V
Vďaka svojej kvalitnej konštrukcii a silnému motoru je tento typ určený predovšetkým na použitie v stavebníctve, pre montážne práce, napájanie zváracích agregátov, či ako zdroj elektrickej energie pre mobilné servisné strediská. Model je vybavený jednofázovou krytou zásuvkou s istením 32A. Podvozková sada s pevnými gumovými kolesami a sklápateľným madlom výrazne uľahčuje manipuláciu so strojom. Veľkosť nádrže umožňuje až 6 hodín nepretržitej prevádzky (v závislosti na zaťažení). AVR regulácia výstupného napätia systémom AVR chráni vaše elektrospotrebiče pred poškodením (pri dodržaní správneho spôsobu zapojenia). K tejto elektrocentrále je možné pripojiť zváracie invertory do max. príkonu 5,0kW/230V, ostatné zváracie agregáty do max. príkonu 5,5kW/230V. Digitálny multifunkčný merač s funkciou motohodiny, voltmeter, frekvencia, aktuálne motohodiny. Krytá zásuvka 230V/32A. Elektrický štart elektrocentrály zaisťuje AGM gélová bezúdržbová batéria s dlhou životnosťou, dobíjaná chodom elektrocentrály. Elektrocentrála rámová benzinová je úplne nová a ma 2 ročnú záruku.
Digitálna invertorová elektrocentrála
Elektrocentrála je určená pre používanie v stavebníctve a pri montážnych prácach, ako záložný zdroj elektrickej energie pre mobilné servisné strediská a rekreačné účely. Invertorový systém vyhladenia výstupnej krivky zabezpečuje dokonalú kvalitu napätia, čo umožňuje jej využitie taktiež pre napájanie citlivej elektroniky, ako je výpočtová technika alebo lekárske vybavenie. Centrála je vybavená dvoma 230V/16A zásuvkami, ktoré umožňujú pripojiť bežné spotrebiče s celkovým výkonom až 3,5kW. Ďalej je vybavená 12V/8,3A zásuvkou s jednosmerným napätím a súčasťou príslušenstva sú tiež káble, pomocou ktorých je možné elektrocentrálou dobíjať 12V autobatérie. Vďaka použitiu novej invertorovej technológie je hmotnosť iba 26kg, čo je o 42% menej ako pri elektrocentrálach s klasickým alternátorom. Pritom sa tiež o 34% zmenšil aj celkový objem elektrocentrály. Digitálny multifunkčný merač. Digitálna invertorová elektrocentrála je úplne nová a má 2 ročnú záruku.
Elektrocentrála digitálna invertorová
Vďaka nízkej hmotnosti a kompaktným rozmerom je táto digitálna elektrocentrála ideálnym zdrojom energie pri rekreácii na chatách, lodiach a karavanoch, či mobilným zdrojom energie na expedíciách. Dokonalá kvalita napätia, zaistená invertorovým systémom vyhladenia výstupnej krivky kmitočtu, umožňuje jej využitie aj na napájanie citlivej elektroniky ako je výpočtová technika alebo lekárske vybavenie. Veľkosť nádrže umožňuje až 5 hodín nepretržitej prevádzky (v závislosti na zaťažení). Vďaka funkcii inteligentnej regulácie otáčok v závislosti od záťaže je táto digitálna elektrocentrála ekonomickejšia oproti bežným elektrocentrálam. Praktická rukoväť a nízka hmotnosť umožňujú jednoduchý transport elektrocentrály. Spojením dvoch elektrocentrál dosiahnete najvyšší menovitý výkon 3,7kW. Produkt je úplne nový a ma 2 ročnú záruku.
Fréza do muriva
3100w,do betónu,tehly,zanovna=100%stav, extra silná,dvojkotučova pôvodných 139e, osobný odber=zľava Dewalt, bosch, makita, dražkovanie do muriva, elektrika, rozvody ekektriny
Elektrocentrala
3x230v,1x400v,1x12v,Avr regulacia,stvortakt motor
Elektrocentrála
Elektrocentrála, Lamborgini používaná. Cena 300 €.