inzercia, predaj, predám, bazár

Elektróda chem weld 8200

Kategória: Náradie

CHEM-WELD 8200

Elektroda na vysokolegované a neznámé ocele
Na sváření a naváření. Vysoce pevná a odolná proti trhlinám, odolná vůči korozi a rázům. Na středně a vysokolegované ocele, těžce svařitelné speciální ocele, nerezavějící ocele, nástrojové a manganové ocele. Na kalitelné a pružinové ocele předehřev 250°C. Použitelná max. do 500°C. Za studena vytvrditelná do 420 HV.

Příklady použití:

listová pera - osy - válce - pilníky - v
3,2x350 5kg
Elektróda chem weld 8200
Podobné inzeráty
Predám Rutil-bázické elektródy CHEM WELD 7100 2,5 mm
Predám zváracie Rutil-bázická elektróda Chem-weld 7100 2,5 mm. Na zváranie ocele, oceloliatiny, zhrdzavelých, znečistených aj galvanizovaných ocelí. Uvedená cena je za 1kg. Osobný odber prípadne dobierka 4€.
Predám rutilové elektródy CHEM WELD 7000 2,5 mm
Predám rutilové zváracie elektródy CHEM-WELD 7000 2,5 mm. Určená na takmer všetky ocele. Znečistené a hrdzavé povrchy nie sú problém. Uvedená cena je za 1kg. Osobný odber alebo dobierka 4€.
Predam Fronius Tig a elektroda
Predam zvaračku fronius na 230V Tig a MMA (elektroda) všetko funguje max.140A vhodna do dielne cena 450€
Zváracie trafo
Predám transformátorovú zváračku, typ WELD R 001, TD - 160 RYZ Výrobca :LATVIJA. Zakúpená dávnejšie, nepoužívaná. Použitá 1x, na skúšku. Parametre: napájanie 220V, 50Hz. Rozsah 80 - 180A. Cena:20eur.
Zvarovací inventor
Predam plne funkčný inventor Weld Team 3/130i spolu s káblami. Na SMS neodpovedám treba volať.
Plazmová rezačka - plech do 12 mm
Nová rezačka 40A, 5.5kW. Delenie materiálov do 12mm. Vzduchová plazmová rezačka: Plazmová rezačka CUT-50 efektívne reže drsné, lakované a hrdzavé povrchy s minimálnou tvorbou nečistôt. Vzduchová plazmová rezačka je vynikajúcou voľbou pre domácich majstrov a ľahké komerčné projekty, ktoré vyžadujú vysokú rýchlosť a presné rezy v kombinácii s nízkymi nákladmi. Napájanie a výkon: AC 110/220 V ; Menovitý výstupný prúd: 50 ampérov; Maximálna hrúbka rezu: 12 mm; pracovný cyklus: 60 %; Invertorová plazmová rezačka je vhodná na rezanie nehrdzavejúcej ocele, legovanej ocele, mäkkej ocele, medi, hliníka atď. · Plazmový rezací horák: Dĺžka horenia: 4 m Elektróda a hrot sú ľahko vymeniteľné. Rezanie dotykom hrotu na kov: lepšia kvalita rezu a hladký rezný povrch. · Nastavenie do 1 minúty: Kompaktný systém plazmového rezania sa vyznačuje jasným digitálnym LCD displejom a jednoduchým ovládacím panelom, ktorý sa jednoducho ovláda. Regulátor vzduchového filtra je možné rýchlo pripojiť k vzduchovému kompresoru. Celý stroj je možné nastaviť rýchlo do 1 minúty. · Efektívny chladiaci systém: Má účinný chladiaci systém na ochranu zváracieho stroja pred poškodením. Na oboch stranách sú otvory na odvod tepla a na zadnej strane pevný chladiaci ventilátor na dosiahnutie rýchleho odvodu tepla. Mám ešte jednu Lidl PARKSIDE Plazmová rezačka PPS 40 B2 Pozrite si prosím aj moje ďalšie inzeráty. Platí do zmazania